Sevgi sözcükleri, kaliteli zaman geçirmek, hediye almak, fiziksel temas vesaire...
Sizin sevgi diliniz nedir?

Sevgi sözcükleri, kaliteli zaman geçirmek, hediye almak, fiziksel temas vesaire...
Sizin sevgi diliniz nedir?
Sevginin dili olmaz sevginin dili hissettirmektir işten olmaktır samimi olmaktır saygı duymaktır o kişinin yanında mutlu hissetmektir ve o mutlu hissettirebilmektir yani sonuçta sevgi karşılıklı yaşanabilen bir duygudur tek taraflı Sevgi acı verir tıpkı platonik aşıklar gibi sevginin dili gözüne sokar gibi göstermek değildir hissettirmektir hiç ummadığım bir zamandır
Anlamlı ve kaliteli zamanın anahtarı, onu partnerinizle aktif olarak geçirmektir. Partnerinizle birlikteyken sohbetlere doyamıyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor, birbirinizden başka bir şeyle ilgilenmeyip sadece birbirinize konsantre olarak zaman geçiriyorsanız, sevgi diliniz budur.
Bir çocuğun büyümek istemesi gibi. Hep istediği ama büyüyünce de pişman olup vazgeçtiği gibi. Gerçek ve samimi duruyor ama yaşayınca yitip gidiyor sanki
''Sen benim ilk defa bir başkasında kendime rastlayışımsın''
Cevap
13Cevap
Benim sevgi dilim eylemlerimdir. Yaptığım şeylerle ve onu düşündüğümüz göstermek ile ifade ederim sevgimi
Benim sevgi dilim karşımda ki kişiye değer vermektir.. zor gününde yanında olmak onu her konuda desteklemektir
Benim için sevginin dili hissettirilmekten geçiyor, hissettirilmeyen sevgiye inanmıyorum...
Hepsi, topyekün.. Bir şeylere sınırlı kalamıyorum.. Çok yönlü, her yönlü olur bu.. Sevgi neyi gerektiriyorsa, harfiyen yerine getirmek gerektiğine inanıyorum.. Belli bir şeyden bahsedemem yani..
ben durduk yere arkadaşlarıma hediye almayı seviyorum bazen de evlerine bişeyler kargolatyorum böylece sevgimi göstermeye çalışıyorum, onları merak edip arar sorarım onlar da zaten benim değer verdiğimi anlıyorlar…
Gözlerine bakınca beni sevdiğini anlıyorsam konuşmamıza hiç gerek yok ömrümü veririm o hatuna, ama gözlerinde görücem onu.
Sözde kalmayan hissettirilen duygular ve temas..
Merhamet en başta geliyor benim için
ilgilenmek düşünmek arayıp sormak
Öpmek koklamak…
Benim sevgi dilim şiirdir
Neden size mesaj gonderilemiyor
Sadakat, fiziksel temas
Sarılmak, öpmek, gülümsemek.
herkes aynı sevilmez o yüzden kişiye göre değişir.
İlgi göstermek sevildiğini his etmek
Merhamet
Söylediklerin
Beden dili
söylemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?