2 ay
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Bende sevgilimle tanıştığım da clup de garsonluk yapıyordum beni ailesi ile tanıştırdı kardeşleri bana mesaj atıyordu senin gibi kızlarla bizim gibi ailenin işi olmaz diye sevgilim dediki eğer sessiz kalırsam seni ezdirmiş olurum bunun sonu gelmez o yüzden arayacağım dedi yanımda aradı siz kimsiniz benim sevdiğim kadına benim eşime bu şekilde mesaj yazabiliyorsunuz sevgi saygıyı da bitirmesini de bilirim diyip yüzlerine kapattı
Sonra noldu evlendiniz mi
🤣🤣🤣
Nişanlandık
Vay onun erkekligine ben
Sen onu dolandır, hem para kazanırsın hem de o memnun olacak
Yaşın daha çok küçük bari ortaöğretim kpssine gir memur ol
O dalyaprağın kendisi ne iş yapıyormuş. Hayranım şu kibir budalası andavallarq
Adamin ezikligi bu, bildigin varoş, hic takilma böyle seylere, adamin gözü yükseklerdeymis. ayrildinmi kizdan?
Hayır, ayrıldık aldatılmışım
Karakter yokmus bu insanlarda kurtulmussun
Yanlış yapmış kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz bu hayatta.
Ekonomiden ötürü evine yetemeyecgni dusundg icn böyle demiştir
Pufff herkes memur , usta vs vs olacak değil (olsa iyi olurdu) ama sonuçta iş istir.
Aslında baba haklı ama asıl konu, sevgili olduğunuz için o da ailesi de bunu daha önce bilmiyor muydu. Neden o zaman görüşmeyi kabul ettiler
Daha çok küçüksün sakın o kızla evlenme şu yaşta zor geçim birde aile de destek çıkmaz sırtına yük bindirirler.
Sen haklısın tabii üzülmen normal acaba kendi mesleği neymiş ki böyle konuşuyor kızının mesleği yoksa neden kariyerli damat istiyor davul bile dengi dengine
Yaş doğru mu🤔
@Zevkli_dokunuşlar değil
Gerçekte kaç
sen haklisin benimde sevgilim elektirikci babam onu kucumsemisti gururuna yediremedi babami hastahanelik etti
O baba kendine baksın önce, ne kadar büyük bir hadsizlik yapmış. Öyle babaya damat olmak istemezdim.
Erkek olarak elle tutulur bir iş olması daha iyi
Biryerlerde hakkı adam ama söylemi kırmış olabilri
Evlilik olunca geçim konusunda endişelenmiş olabilir
maalesef hayatın gerçekleri de var meslek edinmek belki ileri de senin için daha bir kolaylık sağlayabilir
Erkekleri neden babanız olarak görüyorsunuz? babanız olarak görüp maddi ihtiyaçlarınızı götürtmeniz sonra da evleniyorsunuz. babanızla skıişmek size terbiyesizce ve ahlaksızca gelmiyorken bekar yapılan seks ahlaksızca size göre 🤮
Adam haklı ama bi meslek edin kendine küçümsememiş düzgün bir iş bul demiş sana
Markette çalışmak bu bir meslek değil ki bence tabi yönetici vs değilse veya muhasebeci isen
markette çalışmak kötü bir şey değil de ilerde başka planın yok mu? Belki de onu demek istemiştir
Var tabii ki mesela kpssden 88 puan aldım atanamadım atanmayı bekliyorum her sene giriyorum falan demiştim ama umrunda olmadı söylemiştim ona ama fazla takmadı beni
mesela ailenle yaşıyorsan pek fazla giderin yoksa paranı biriktir hep paran olsun, o zaman ne iş yaptığının fazla önemi kalmaz
ilerde de atanırsın
Babalar öyle. Benim babam da eski sevgilimin işi yok calismiyor diye sıcak bakmıyordu. Büyükler haklı hayata toz pembe bakmıyorlar. Ama sen çalışan biriymişsin bence bu şekilde gorulmen haksızlık devlette çalışsaydın işler farklı olurdu
Tabi ki sen haklısın ama belki de sadece kızını çok sevdiği için ve onun mutlu bir hayatı olmasını istediği için sana bunları söylemiş olabilir
Kendisinin mesleği varmıymış. Bir de kızın mesleği olamsada olur erkek bakmak zorunda gibi bir tabır yapmış. Kadında insan çalışması gerekiyor
adam kızının gelecegini düsünüyor kendince hakli sende baba olsan oyle yapardin. ama sende haklisin guzelce calisiyorsun
Sonuçta alın teri ile çalışmak, en önemlisi de bu.
Daha yaş olarak küçüksünüz daha bir başka gelecek planı da yapabiirsiniz
Çok saygisizmis eğer ona uygun değilse kızına soylesin niye seni kucumsemeye çalışıyor saygisiz adam
Büyük saçmalık. Mesleğin var, suçlu değilsin, ne alaka küçümsemek
Hakli 3 aylik sahte evliligi dolandirma amacli meslek edindiler senden fazla para carpamazlar
Market küçümsenecek bir meslek değil ancak işlek ve getirisi iyi ise
Kendi kızı doktor mu yaaa hahaha ukala ite bak sen. Türkiyede olur bu genelde batılılar böyle değiller
Sen haklısın, adam düpedüz kafasız
Niye kendi ne iş yapıyomuş
Hikaye mi anlatıyorsun
Adam haklı. Olay bu.
Doğru demiş adam
Sevgilinin babası ne iş yapıyor? Neci? Kimlerden?
Kendisi 20 yaşında iken ne yapıyormuş acaba?
Gerçek hayata hoş geldin
Kızın tavrı daha önemli burada
Haksız 20 yaşında bir gençsin daha
Ben de bu yüzden işimi söylemiyorum.
Kendisi Monaco prensi mi
boş ver kızı uyar bir daha olmasın de
Haklı maalesef.
Onun edepsizliği senin değil
Kızının mesleği ne ki?
Kıznda markette çalışıyor
Kızı öğretmen olsa hakim doktor falan isticekmiş demek ki
Alinacak gucenecek bi sey yok. Adam hakli
Ayrıl ileride sorun yaşarsın
Sen haklısın
İlişkiniz devam ediyor mu
Hayır, ayrıldık aldatılmışım
Üzgünüm
Ayıp etmiş
sevgilinden ayrılman gerekiyor abi
Askeriyeye gir peşinde köpek olurlar
Uzman Çavuşlar her sene sözleşme yenilerler, devlet memuru değildirler. Rütbe olarak da yüksek değiller. Bir Teğmen ya da Subay değiller. Uzmanlığı bir şey sanıyor görmemişler.
@Wozowozo kız çalışmıyor uzmandan iyisini mi bulacak?
Çalışmadığı haliyle uzmandan daha iyisini de bulur. Uzman bir şey değil, onu anlatmaya çalışıyorum.
@Wozowozo ben öğretmenim karakterli olsa uzman bulsam evlenirim çakılı bir yerde değilsin kaynana ile aynı şehirde olmak yok mis
Öğretmenin uzmanla ne işi var ya. İpini koparan uzman oluyor.
@Wozowozo aşkım erkeklerde ciddi bir karakter sorunu var. O yüzden aşırı düşük olmadığı sürece kriterleri düşürdük. Etrafıma bakıyorum güzel güzel işi gücü olan kızlar at hırsızı heriflerle evleniyor. Erkek öğretmenler bile gereksiz ukala.
Karakter sorunu varsa tam tersine kriterleri yükseltmek gerekmiyor mu? O kadar alakasız hatta terör bağlantısı bile olan kişilerden uzman olanlarını gördüğüm için çok ele ayağa düşmüş olduğunu düşünüyorum. Askerliğini uzman çavuş olarak yapan kişiler de var. Daha iyisini bulabilirsin.
@Wozowozo Uzman çavuş olması değil zaten kriterin. Daha iyisi çıksa tabiki karşı değilim ama karakter olduktan sonra ona da razıyım. Uzman diye hemen evlenecek değilim. Yazan çok oldu konuştuğum bakıyorum mesela öküz gibi konuşuyor yol veriyorum gibi gibi
ayrıl
İki tarafta
Sen haklısın
Kafaya takacak bir şey yok ayrıl o kızdan.
Manita moldu ayrıldınızmı kardeşim
Dön o yoldan sen.
Yanlış yapmış babası.