Evet aslında o bendim, sevgilimle birlikte sevgilimin babasının arabasına bindim. Birlikte giderlerken adam "Sen de markette çalışıyormuşsun, yani elle tutulacak bir mesleğin yok. Tamam, benim kızın da yok ama o neyse kız çocuğu o ama sen erkeksin, en azından adam akıllı bir mesleğin olsaydı (devlet kurumu, ustalık vs...)" dedi. Ben de "Sizin gibi düşünmüyorum, ben alnımın teri ile helal para kazanıyorum ve önemli olan tek şey bu" dedim. Bu olay 6 ay önce falan oldu ama şu kadarını söyleyeyim ki hâlâ içimde, yani içimde kaldı çok zoruma gitti. Böyle aşağılaması, böyle küçük görmesi çok zoruma gitti. Ben o güne kadar çok şükür helal paramı kazanıyorum diyordum kendi kendime ama o gün, o olay, o sözler çok zoruma gitti, gururum kırıldı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kardeşim aslında babası seni düşündügü ve kızını düşündügü için doğru söylemiş. Çünkü bu yerlerde çalışmak gerçekten zor. paleti kaldıramayabilirsin, ya da üstünede düşebilir, bi anlık sinirle herşeyide yapabilirsin, çıkabilirsin, çıkarıladabilirsin. Bak bunlar sadece en basit şeyleri söyledim. ki gelen sevkiyat az bir sevkiyat degil zaten, ayrıca gururun neden kırıldı anlamadım bu küçük görmek degil, bu adam sana tavsiye vermiş, ve istemedigini söylemiş haklı'da bu arada burada çalışan insanların zaten can güvenligi yok adam bunu bildigi için söylemiş, tavsiye vermek istemiş sen yanlış anlamışsın. Adam senin helal para kazanmana laf etmemiş. Sana demiş ki nasıl geçinceksin , 1 evi geçindirmek kolay mı? neye güveniyorsun demek istemiş kısacası bu bunda alıncak bir şey yok bence sen abartmışsın. Haa böylede söyleyebilirdin ; Amca ben helal para kazanıyorum, bu tarz şeylere dikkat eden, birisiyim. Uyuşturucu satmıyorum, kötü işlere bulaşmadım, kazandıgım para helal geçinebiliyorum. sen begenmedin diye istifa edicek degilim. Ayrıca destek olmuyorsan köstek'te olma , Yani sen bana bu lafı söylemen için senin bana bunu söylemen gerek. Oglum çalıştıgın iş çok kötü tamam mı ben sana iş ayarlarım orada burada harap olma , sen bama bu cümleyi söyleyemiyorsan, destek olmuyorsan , köstekte olma aynen bunu söyle. şimdi işini gücünü bırak git bunu söyle..
26 Yorumla- 5 ay
bleblue.. marketers need is baptizing bagli? Eger saddle kasada calisiyorsa.
Sorun yok.. eger buyuk marketse Helen mallari depoya koyma isi Gece calisanlara yaptirilir. Ve gece calisanlardan bazilari. Depodan market icine mal getirip dizer
.. yani agir isler gece calisanlari icindir. gunduz sadece kasada calisilir.. oda hafif istir. Hangi isle ugrasiyor markette acaba? - 5 ay
@KemalKotan02 Öncelikle sen kimsin? ve benimle konuşabilcegini nerden çıkarttın? Ayrıca ben çalıştım 3 yıl bu sektörde benden iyi mi bilceksin.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)5 ayBenim babamda eski erkek arkadaşımın (otelde garson) mesleği için öyle diyordu. Bende işte düşüncesini saçma bulduğumu falan söyledim. Sonra güya otel taşınacağı için işten ayrıldı ve ailesinin yanına döndü. 8 ay sonra çağırırlarsa gidecekti. Bunu aileme söylemedim. O arada işte evlenmek istediğini, beklememek gerektiğini söyledi ama ortada işi yok. Evlenirsek ailesinin yanında yaşayacağız. Köyde yaşadıkları için benim çalışma imkanım yok, olsa bile ailesi istemeyecek. Başta babamı haksız bulurken bu süreçte hak vermeye başladım. Çünkü o da bu yollardan geçti ve sonradan üniversite okuyup iyi bir meslek sahibi oldu ama eski sevgilim üniversite okumasına rağmen böyle bir adımı yoktu, tekrar otelde çalışacağı ise meçhul. Her şeyden önce tabii ki helal para önemli ama iyi bir işin olması da önemli. Evlendikten sonra masraflar daha çok artıyor. Markette aldığın maaş muhtemelen buna yetmeyecek. Adam senin gururunu kırmak için değil düşündüğü için bunları söylemiş. Yoksa umursamazdı. Evlilik süreci çok masraflıdır ve bunu az hasarla atlatan az kişi vardır. Üslup yanlış evet ama söyledikleri yanlış değil.
30 Yorumla
5 ayKızında yok diyor ama kızı ayrı tutan neymiş o niye gidip çalışmıyormuş öyle işlerde !
Sanırım şöyle demek istemiş yüksek maaş getirisi olan bir yerde deneyim tecrübe olan bir işin olsaymış daha iyi olurdu gibisinden. Market, garsonluk vb. alanlara hemen hemen herkes girebiliyor ek ayrı nitelik aranmıyor gibisinden.Ama şu önemli işinden memnun musun? Ayık getirisi sana yetiyor mu? Bu tip sorulara cevaplamalısın kendine göre. Bunlar iyiyse marketten aldığın maaşta iyiyse sorun yoktur. Ayrıca babası şu konuda haksız hiç bir kız bulunmaz hint kumaşı değildir o niye çalışmıyor eli ayağı tutuyorsa çalışmaya engel bişi yok kız diye ayrıcalık olmaz.
11 Yorumla
Soran5 ayKızda zaten markette çalışıyor
Aşk İlişkileri konusunda 26,4b cevap paylaştı. Adam haklı. Bu küçük görmek değil garsonluk, market, mağaza gibi işler gelip geçici işler.
Adam doktor mühendis olsaydın dememiş sana, elle tutulur bir işin olsa demiş. Gir bir fabrikaya çalış en kötü. Baba olarak düzenli sağlam bir işinin olmasına bakacak tabiki.42 Yorumla- 5 ay
Fabrikada çalışması kolay mı?
- 5 ay
Bence fark etmiyor hepsi maaş ile çalşıyor 2 yukarı bir aşağı 🥲
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Bunu yaşaman gerçekten gurur kırıcı, hissettiğini çok iyi anlıyorum… 💔 20 yaşındasın, çalışıyorsun, kendi paranı kazanıyorsun, bu inanılmaz değerli bir şey. Market işi de emek, hizmet, sorumluluk demek, asla küçümsenecek bir şey değil. 👊
Burada haksız olan kesinlikle babası. Hem mesleğini hem de cinsiyet üzerinden seni yargılaması çok saygısızca. Senin verdiğin cevap da gayet yerinde ve olgunmuş bu arada. Helal para kazanmak kadar güzel bir şey var mı? Zamanla mesleğin de değişir, gelişirsin ama karakterin, duruşun çok daha önemli. 🌱
İçine dert olması da normal, böyle laflar insanın kafasında yankılanıyor. Ama bunu kendine değer biçmek için kullanma, sadece “Bu tarz insanlarla mesafemi bilmeliyim” diye hatırla. Bir de sevgilin bu konuda ne düşünüyor, sana destek oldu mu? 🙈💕10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
54Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 66,5b cevap paylaştı. Sevgilin senin mesleğine babasını karıştırmamalı
00 YorumlaGururun kırılmasın, ağzı olan konuşur.
00 Yorumlaİyide sen zaten markette uzun süre çalışırsan artık müdüre kadar gidebilirsin maaşın yükselir yani devlet çalışanıda şu zamanda Max 50,60 alıyodur senin ne farkın oluyor onu çözemedim ülkede 100 bin alanda geçinemiyor. Zaten türkiyedeki maaş sınırı belli bu zamanda bir doktor bile maaşından memnun değil. Sen bence takma babasını sen kızına ve gelecekteki cocuguna yeticeğini doyurucağını güzel bakacağına inanıyorsan tamamdır gerisi boş. Bir gün o senin gururunu inciten babada gidicek bu dünyadan herkes geçici babası olmadığında yine sadece sen olacaksın kızın yanında o yüzden geleceğine odaklan arkana bakmadan devam et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
5 ayAslında senin gururunu kırmak ya da seni küçümsemek için söylediği bir şey yok. O biraz daha gerçekçi bir pencereden bakarak hyat şartlarının ne kadar ağır olduğunu bildiği için sizi uyarıyor. Ev kirası aylık giderler çoluk çocuğa karışınca gidecek masraflar hepsinin farkında. Evet kadın da çalışıyor. Eline para geçiyor ama eve bakma sorumluluğu erkeğin.. İşten çıkarılabilirsin. Sağlık problemi yaşayabilirsin bunların hepsi insani durumlar. Ama faturalar insani durumları umursamıyor. Adamın kaygılarını da seni de anlayabiliyorum🙁
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayBen şöyle düşünüyorum şimdi: Ağırına gitmesini anlıyorum ama totalde adam aslında kötü bir şey söylememiş. Belki kızın yanında değilde daha samimi bir ortamda paylaşsaydı bukadar ağır gelmezdi. Benim dedem kızlarının hepsini (bak 6 tane falan var, az değil), nerdeyse hepsini (annem hariç) memurla evlendirmiş. Niye? Ileriyi düşünerek, zorluk çekmesin diye. Memur olmanın bir güvencesi var çünkü. Babalar kızlarına bakabilecek damat isterler, akılları kalmasın diye. Ama bu yaptığın işi aşağlamak anlamına gelmiyor. Elbette alınır insan. Ama adam kızını düşünüyor sadece. Bilmem anlatabildim mi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayGururun kirilir evet. Birde herkes mantikli ve olgun sekilde dusunucek diye bisey yok. Onlarda cahillermis sana denk gelmisler. Sen ona gulerek tassak gecer gibi cevap vereydin tam yeriydi ama gecmis o.
Birde Şu an kizla sevgilisimin , birde deki daha normal bir dille soyleyebilirdi bunu.
Mesela sey diyebilirdi, oglum helal parani kazaniyorsun ama meslegin olsaydi daha iyi kazansaydin once kendine sonra kizima sonra ailene daha iyi bakabilirsin falan diye devam ettirirdi. Bu kirici olmus.
Ama kral bak takma bunlari bak ilk basta tabi umursiyicanki sonra umursamamayi ogren.
Benide cok hor gorduler sonra essegin popona döndürdüm hepsini. Bunlar toplumun cogunda olan sey sasirma. Maalesef.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Eskiden damadın işine değil, helal kazanıp kazanmadığına önem verilirdi. İmanına, ahlakına... Fakat bir yandan da mevcut güncel durum ortada. Ona da hak veriyorum. Kimse kızını az maaş alan birisine vermek istemez. Çünkü ömrü borçla geçer kızının, huzuru bulamaz diye endişelenir. Özetle sende haklısın, o da haklı kardeşim. Yalana gerek yok...
20 Yorumla
5 ayDostum eline bir meslek geçsin mesleğine laf etmiyorum ama bende o yollardan geçtim markette kasiyerlik yaparak gerçekten hayatta başarıya ulaşamazsın git en azından inşaatlarda sıva yap ya da klimacıda çalış en azından elinde başarın olsun belki usta olmayacaksın ama en azından bunu başarman marketteki boşa geçen saçma sapan kasa ve hedef olaylarından daha keyif alıcaksın emin ol
20 YorumlaBende öğrenciyken garsonluk yapıyordum adam şey dedi ben ilkokul terkin ve sen universite bir de matematik okuyorsun dedi ama gel gör ki senden üstünün ve sen benden emir aliyorsun demişti bana bi koymuştu bir daha da gitmedim oraya dalga geçer gibi söylemisti çünkü.
26 Yorumla- 5 ay
Dediği biraz doğruymuş. Öğretmenlik bitti. AI asistan alıp 5 bin tl yıllık... Özel öğretmen gibi anlatır 1-2 yıla.
- 5 ay
meslek olarak. kadrolu memur değilsen öüretmen olarak matamatik öğretmenliği bölümü de bitti. Eskiden bir değeri bir saygınlığı vardı şimdi AI kaptı kapıcak öğretmenlik mesleğini.
- 5 ay
ücretli pro versiyonu kullanmıyorsundur. Pro ücretli versiyon da deneyimsiz öğretmen performansı var şu an. 2-3 yıla profları geçer. Korkutucu bir gelişmesi var.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
5 ayGururunun kırılması çok normal. Ayrıca babasının bakış açısını beğenmedim. Madem damadın "iyi bir mesleği" olsun istiyordu, o zaman kızını da okutacakti. Iyi bir meslek edindirecekti. Artık devir değişti. Iyi mesleği olan erkekler iyi mesleği olan kadınlara bakıyorlar.
10 Yorumla Görgüsüz kızlar nasıl erkekleri soyuyorsa, bazı aileler de böyle. Düğün mü yapılacak en iyi mekanda olsun, bir kere oluyor en iyisi olsun gibisinden. Hiç kafanızı takıp üzülmenize değmez. Hakkınızda hayırlısı olsun. Her iki taraf da aradığını bulur umarım ama baba aynı yaprak dökümü Ali Rıza Bey gibi, birini böyle aşağılamanın acısını ve pişmanlığını illaki yaşayacak.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
5 ayAllah kimseyi sonradan görmelikle bozmasın hacım işte doğuştan değilde sonradan zengin olanların çoğu böyle maalesef sanırsın kendileri padişah soyundan geliyomuş gibi millete üstten bakarlar sana samimi bir şey diyeyim mi iyi ki böyle birinin kızını almamışsın her şerde bir hayır vardır dedikleri tam olarak bu (konu ile alakasız iş güç konusu çok ağırına gittiyse bana ulaş fikir veririm dertleşiriz)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayAdam seni küçümsememiş, kızı evlendiği zaman sürekli işsiz kalacak bir kocası olmasın istiyor haklı olarak. Ben kızıma vereceğim inşallah sın önce ahlak ve karakterine sonra adamlığına bakarım. Meslekde önemli ama adamsa her meslekte en iyisini yapar. Belkide senden o enerjiyi alamadı ya da sen kendini iyi açıklamadın. Ama senin kızın olsa sende aynısını düşünürsün. Bir ustalığın yok yükselme şansın yok anlamında söylemiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
5 ayŞimdi sevdiğin kıza kuracağın hayatı babası illa ki önemser sen baba olsaydın eminim ki kızını seveni iyi tanımak isterdin bunu seni aşağılamış olarak algılama bence alttan al karşında düşmanın yok sevdiğin kızın babası var, hatta kız babası var tamam mı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.
5 ayEvi erkek gecindirdigi için erkeklerin maaşının yüksek ve güvenceli bir meslek de olması kız babalarının önceliği de üslubu yanlış... düşüncesi de yanlış zincir marketlerde çalışanlar sanki sevabina öyle hizmet ediyorlarmis gibi davranıyorlar ama hizmet sektöründeki herhangi bir şekilde çalışıp kazanıyorlar... ve bizim toplum helal kazanca bakmıyor ne kadar kazandığına bakıyor maalesef...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayÜslup denen bir şey vardır, kalp kırılmadan da nasihat edebilirdi.
Kırılma üzülme sen anadan babadan yoksa bişey herkes bu yollardan geçer, benim babam da ben evlenmeden önce sen kimi istersen roman da olsa ben veririm sen doğru tercihi yaparsın demişti. Ben sevmişim benim hayatım benim kararlarım, babam demezdi ama deseydi böyle şeyler sevdiğim adama gereken cevabı yerinde verirdim. Kırılma sen hayatın sana ne güzellikler getireceğini bilemezsin, daha hayatın başındasın 🙏🏻🙏🏻03 Yorumla- 5 ay
Üniversite okumadım diye eski sevgilimin annesi de benzer şeyi bana söylemişti benim kızım üniversite okuyo demişti ki okudu bir şey olamadı ama ben emlak sektöründe üniversite mezunlarından çok daha fazla kazandım. Sen de eminim çok kazanacaksın seni küçük gören herkesi bir şekilde ezeceksin.
00 Yorumla
5 ay20 yasindaki bi gencten bu kadar büyük sorumluluk beklemek normal degil bence meslek dediğiniz şey zamanla genelde de 25 30 lu yaslarda oturur sen en azından dedigin gibi helalinden kazaniyosun haksiz degilsin ama tavsiyem bunu ardina koyup yoluna devam etmen kafani bununla mesgul etme emin ol üzülecek daha çok olay yaşanacak hayatında buna uzuldugune dahi guleceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. İşin büyüğü küçüğü olmaz dediğin gibi alın teri helal para önemli olan nokta bu aslında gelecek kaygısı duyarak konuşmuş biraz ama yanlış kelimeler seçmiş seni de kırmış zaman ve geçim zor genç kardeşim biliyorsun her şey ateş pahası kiralar almış başını gidiyor evvel kredi çekip ev aldığın paraya şimdi anca araba alıyorsun nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama büyük şehirde yaşıyorsan hayat daha da zor neyse hakkınızda hayırlısı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBabası haklı bakkal biriyle ben olsam niye evleneyim ? Geçim zaten çok zor, ayrıca 7/24 bakkaldasın, sosyal hayatın sıfır, dükkanı birine bırakamazsın, bunlar hep sıkıntı
Ha bizim burada bakkalcı ve ögretmen evlendi seven her türlü evlenir ama ben kocamı evde görmek isterim işte degil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayböyle yaşını başını almış hala daha ne konuştuğunu bilmeyen insanlara hayret ediyorum yA senin kibarlığın ve efendiliğinden de anlamaz o eminim etrafında kaba kibirli bi adam olarak da bilinir kızını istemeye kimse de gitmez kolay kolay canını sıkma boşuna hayat bu elbette olucak düşüncesizler sen duruşunu bozma çok terbiyeli çocukmuşsun 👏
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAdamın bu lafı mı zoruna gitti. Ben Vanlıyım, Van'da bir baba kızının erkek arkadaşı olduğunu duysa seni pipinden tavana asar be
Biz hiç manitanin babasının arabasına binmedik valla. Silkelerler adamı, dua adam arabasına almış konuşmuş. Baba de geç , baban sana hiç fırça atmadı mi11 Yorumla- 5 ay
Haklı😅😅😅
Kardeşim bu durumda üzüleceğin küsecek bir durum yok Çünkü adam kızını ve seni düşünüyor yani bakabilir misin zaten her zaman erkeğin alternatifi olması gerekiyor şimdi marketten kovuldun veya herhangi bir şey oldu diyelim sonra ne yaparsın her zaman bu şekilde olman gerekiyor yani alternatif üretmen lazım o yüzden ustalık demiş…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
5 ayGenel durum bu. Kafaya takma. Ya kızlar takılıyor böyle şeylere ya da ailesi, sülalesi, çevresi. Adamın kendince haklılık payı da var. Kızını mümkün olduğunca iyi bir işte çalışan biriyle beraber olsun, evlensin istiyor. Yaygın bir durum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
5 aySana çok hak veriyorum ama çoğu baba öyle düşünüyor. Şimdi evet boş durmaktansa iyidir markette çalışmak ama ileri de evlenince daha garanti, sabit bir işin, mesleğin olsa iyi olur demek istemiş adam. Fabrikalara bak derim.
00 Yorumla
5 ayNeye gururun kırıldı, namussuzluk mu yaptın? Haram mı yedin? Adam gibi helal para kazanıyorsun kimseye muhtaç değilsin. Dangalağın biri laf etti diye gururunu küçük düşürme. Hayatta tek şey onurluktur. Kendine gel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
5 ayTam olarak nasıl söyledi bilmiyorum tabii senin için hoş olmaz hiçbir şekilde ama o da öte yandan haklı. Kimse kendi evladının maddi olarak zor bir hayat geçirmesini istemez ama bence artık kimse kız erkek ayırt etmemeli bu konuda.
00 Yorumla
5 ayGüzel kardeşım olabılır aynı durumda kendide olabılir sana bir tavsıyen bu adamın yaptığı saygısızlık yaşın kaç olursa olsun sonuçda ekmek parası sen iyi kötu çalışır karına çocugunada bakarsın ama böyle insanlar ile evlenme bunların gözü doymaz yokluk görmeyen ne bilir açın halımdem bu adam kızını bulunmaz hit kumaşı sanıyor bak yazık olur böyle insanlardan kurtar kendini dolu kız var dikkat et bunlara.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
5 ayBaba hakli burada
Sen de elimden bu geliyor ve kizinizi cok seviyorum dersin jabulse kabul degilse nasip diyelim
Veya meslegini yukseltmeyi dusunebilirsin belki biraz
10 Yorumla
5 ayduruma 2 tarafdan da bakarsak, sen çalışıyorson alnının teriyle paranı kazanıyorsun ve elinden geleni yapıyorsun ve yapabildiğin bu, babası ise kızının ilerde daha iyi kazanan biriyle daha iyi hayat yaşamasını her baba gibi o da istiyor. o da haklı, problemin çözümü ise senin kendini geliştirip iyi kazanman iyi hayat kurman, inşallah da sen de ben de başarırız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
5 ayKardeşim sen doğru olanı yapıyorsun. egosit adam geçmişini unutmuş helal para kazanmanın ne demek olduğunu bilmiyor sakın ola kendini küçük görme dik duruşunu bozma.
00 Yorumla
5 ayBir meslek sahibi olmak zor değil. Yeter ki azimli istekli olunsun. Yaşınız küçük sanırım okumanın da faklı meslekler edinmenin de zamanı geçmiş değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Markette çalışmak kusur değil tabiki helal kazanç sonuçda şu hayat koşullarinda ne kadar kalıcı olabilir. Market işi zor ayrılmayı dusunsen alternatif bir işin olmalı..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yani kısmen doğru söylüyor inşaat sanayi gibi sektörlere girebilirsin bence.
Kazandığın para çok kıymetli o başka sana helal olsun emeğinle kazanıyorsun00 YorumlaSevgilinin tutumuna bak. Benim erkek arkadaşımın mesleğine biri laf edemez yanımda. Benim haberim dışında edecek olursa da mahcubiyetini yaşar sevgilimi desteklerim. Kız arkadaşın da böyle yapıyorsa ilişkinize yansıtma bence. Sonuçta onun düşüncesi önemli aileler çoğu zaman boş beleş konuşurlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Ben senin adama verdiğin cevapta maalesef ki sende eş olup ev geçindirecek zekayı göremedim. Sorunun şu an ne iş yaptığından çok, akıl, fikir sorunu.
05 Yorumla- 5 ay
Ne demesi gerekirdi mesela kral biraz detaylandırır mısın
- 5 ay
@Halil_demirr Haklısınız, daha iyi bir iş olursa mutlaka değerlendiririm diyebilirdi.
- 5 ay
Haklı olduğunu düşünüyorsun yani
- 5 ay
@Halil_demirr Bence adam kırıp dökmeden doğru şekilde bir yaklaşımda bulunmuş.
- 5 ay
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
5 ayolağan durumlar maalesef, bu devirde ya yaptığın iş karizmatik olacak ya da kötü bir iş yapsanda kazancı iyi olacak. Senin erkek olarak sorumluluğun maalesef ki fazla
00 Yorumla
5 ayZoruna gitsin zaten erkeklerin yaptığı bı doğum çektiği bı acı yok hayat size belli bı yasa kadar çok güzel sonrasında gidip markete girmen bencede tuhaf oturup biraz calissaydin eline mesleğini alsaydın sonra ahkem keserdin adam haklı ilerde iyi bı gelecek istiyorsam çocuğumu iyi yere verirdim markette gelirin ne olabilir ki evlilik gördüğün kadar kolay değil biraz gerçek hayatta ne olduğunu bilseydin oturur çalışırdin adamı haklı buluyorum
03 Yorumla- 5 ay
Konunun tarafı değilim; ama adam hiç haklı değil, dahası sen de haklı değilsin. İnsanları gelirlerine göre evlilik konusunda sınıflandırmaya ve niteleme yapmaya kimsenin hakkı yok. İlaveten kimse kimseyi gelirinden ve işinden küçük görmeye kalkışmasın. İyi günler.
- 5 ay
@xgökkuşağıx eleştiri kabul etmeycekseniz zorynuza gidecekse herkese açık paylaşım yapmayın
- 5 ay
Eleştirinin haklı olanı kabul edilir, haksız olanı kabul edilmez.
5 ayKırılmakta haklısın ama bazı ınsanlar kötü nıyetten söylemez bunu , fazla acıksozludur karsındakı kırılır mı düşünmez. Dıger davranışlarına bakın sıze karşı nasıl? Markette sen çalışma ben çalışmıyım Kım çalışacak pekı? Oranın ısını kım yapacak. Sacmalamıs kayınpederın
00 YorumlaMeslek ayrımı bence yapılmaması gerek önemli olan helalinden alın teri ile kazanılan bir iş olsun bence
10 Yorumla
5 ayHırsızlık yapsan bir şirkette amir memur olup bayılırdı ekmeğinin peşinde ol kardeşim sen kendini bozma seni seven herşekilde sever
10 Yorumla
5 ayBu devirde eli yüzü düzgün temiz karakterli bir erkek bulmuş kızına kalkmış mesleğinden mi vuruyor gerçekten şaşırtıcı
10 YorumlaÇok sükür hırsız namussuz pislik biri değilsin geri adım atma bazı şeylerin mücadelesini verebileceğini göster
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySeni çok iyi anlıyorum. Bana da benzerini yaptılar. Evleneceğim diye kızı 2 sene oyaladım ama evlenmedim de... Sanırım konu komşu laf yapmış olacak ki "Hiçbir şey istemiyoruz, yeter ki evlenin" noktasına geldiler
00 Yorumla
5 ayDeseydin ya ona en azindan kiziniz gibi baba parası yemiyorum kendim alnimin teriyle kazanıp aliyorum diye :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayAşağılamak doğru değil elbette ancak kızına ona göre yol versin o jt o zaman 🙄 kızını pavyona göndersin orada meslek sahibi insan çok 🤣
00 Yorumla
5 ayAçık konuşalım hiçbir kadın asgari ücrete mahkum biriyle evlenmek istemez. Ev geçindirmek çok zor çünkü. Çocuk yapmayacağız diyorsanız başka tabi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
5 ayBu durumda sevgilin yanında duramıyorsa ayrıl. Alın teriyle helal para kazanan insanın hor görülmesi doğru değil. Kimseye de kendini ezdirme.
00 Yorumla
5 ayKucumsememıs ki adam kızını dusunmus bu devirde iyi meslegı olanlar gecınemezken sen nasıl yuva kuracaksın zoruna gidecek bısey yok ortada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayİşte, birini seviyorsun babası annesi arizali çıkıyor. Evlenince annelerden babalardan uzak durmak lazım olabildiğince bu yüzden.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayO kızdan hayır gelmez. babası bunu diyorsa anası bunun 10x katını söyler sana. Kızına ise 100x katı tembihler anasını skonun ağzından burnundan kan gelsin diye tembihler kızına anası. Ayrıl zaman kaybı.
00 YorumlaTakma nasıl mutluysan öyle davran o işte çalış
03 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim ama çok gurur kırıcı konuştu
- Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
5 ayDoğru söylemiş asgari ücretle kira elektrik su çocuk kadın hepsine nasıl bakacaksın?
15 Yorumla- 5 ay
Karısı da çalışarak. Erkek evin reisi değil artık. Senin baban değil erkek. yetişkinsin kendi giderlerine göz kulak olamayıp evleniyorsan bunun escortluktan ne farkı var? Ben senin giderlerini ödüyorsam benim malımsındır. Sen tüm maddi yükünü erkeğe yıkarsan harcamalarını kaydeder kendinin ve eşinin harcamalarının incelenmesini arz ederse 1 yıllık giderleri. mahkemeye eşim tüm giderleri üstüme yıkıyor diye baş vurması durumunda nafaka ödersin adama.
- 5 ay
@ZodyakBeyi Düşünceler sınırsızdır insan istediğini düşünür düşünceler özgürdür kimse kimsenin düşüncesine müdahale edemez ben bu şekilde düşünüyorum beyefendi. Biz ataerkil bir toplumuz kadınında erkeğinde rolleri bellidir genel olarak baktığında. Erkek çalışıp ailesine bakar kadında ev işlerine yemeğe çocuğa bakar burada böyle artist artist konuşmuşsunuz ama sizinde büyüdüğünüz evin benim bahsettiğim evden farkı olduğunu sanmıyorum. Bir kadının çalışıp çalışmaması yalnızca kendi tercihidir kimseyi ilgilendirmez. Sizin saçma fikrinize göre çocuk büyütüp kocasının getirdiği parayı yiyen kadınların eskorttan farkı yok? Allah akıl fikir versin.
- 5 ay
annem ve babam çalıştı. Bu düşüncelerle bu zamana ait düşünceler değil. Evlenemezsin diyemem. sugar dady bulup 55+ bulup gene takılırsın da... İşte tiksindiğin adamın bedeniyle aletiyle yüz göz olman gerekir. Bu şekil evliliği kabul etmez günümüz düşünce yapısı. sana eşlik edicek birini bulamazsın. Fb ya da sugar dady seçeneğin var bu şekilde düşünerek. Kimse karı alıp tüm maddi yükünü çekmeye razı değil günümüzde. Sen harcıyıcaksın ayda 50 bin... adam haftalık karıya gitse 10 bin hadi 20 bin tl olsun... İmza yok kölesi değil sorumluluğunu almak zorunda değil kadının. Babalık yapmasına gerek yok erişkin kazık gibi kadına. Böyle zamandan kopuk düşünüp evde kalıyorsunuz.
5 ayKendisi neymiş cumhurbaşkanı mı adam resmen boş konuşmuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Tabi ki sen haklısın kimse kimsenin mesleğini küçümseyemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
5 aySeni küçümseyen bir kız ve kayınpederle ilişkini kes.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
5 ayGerçekler acıtır derler ya, babası kırıcı olmuş ama bu devirdeki gerçekleri söylemiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İnsanlar hased ve düşmanlık beslediği birinde kusur bulamazsa, onun için kusurlar uydururlar.
00 YorumlaUzak dur seni küçümseyen insanlar zaten doğru insanlar değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayHaklı kendine göre aslında ama yine de bu son of bitch olduğunu değiştirmez onun
00 Yorumla - Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin babası mesleğimi küçümsedi, markette çalışıyorum. Sizce kim haklı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler