Benim erkek arkadaşım İstanbul'da ben İzmir'de, kız arkadaşım da sevgilisiyle doğum günü için 2 gün başbaşa otelde zaman geçirecekler çok kıskanıyorum böyle sevgilisi olanları hayattan soğudum resmen
1 ay
Cevap
14Cevap
Bende sanirim yas ilerledikce daha cok yalniz hissediyorum
Sen en azından kıskanıyorsun. ben ilk ve tek sevdiğim sevgilimi kaybetmiş biri olarak yeni sevgilisiyle yaşadıklarını görüyorum.
Ben kıskanmıyorum.
Ben kıskanıyorum
Kıskanma sevgilinin yanına git
Nasıl gitcem baskıcı aile ile
Ailenle beraber git istersiniz bide
Üf onlarla mı ugrascam ya gelmezler ki ne diye gelecekler bıktım her seyden
15 yaşında mısın ne lan bu
24 olucam da ne bekliyorsun tc aile yapısından
Ee napsınlar evlen kocanın yanına git
Yav he he evlenir o da hemen 1 senede anca sevgili olduk ztn
Ben de aynen sevgilisi olanları kıskanıyorum
Sende yozgattaki nişanlını çağır
Kiskanma niye kiskanion
İzmir’den birini bulmalısın
Melina hocam, Siz misiniz 🙄
Ney
Youtubeda melina galitekin diye bi öğretmen var da İzmir'de yaşayan, Onun da sevgilisi İstanbul'da, İnfolar uyușunca O zannettim ☺️🙌
Hee onun tuzu kurudur gidebiliyordur yanına bol bol
Biliyo musun tanıyo musun 🙄
Hayır öğretmen dedin mesleği var tek yaşıyordur büyük ihtimalle yputube faln yaraştığına göre
İzmir güzel yav, Sevgilimi bırakırdım İzmiri bırakmazdım ☺️🙌
Rehber öğretmendi ve özelde çalışıyodu ama bıraktı șimdi, Sadece youtube çekiyo ama iyi birisi gerçekten 🙏🤗
Aile baskısı yoksa iyi
Yok yok, Ailesi memlekette galiba, Aslen Diyarbakırlı ama İzmir'de yaşıyo kendisi, Kız kardeşi gelmişti yanına, Onunla yaşıyo şu an
He iyi özgür yani
Özgür özgür, Özgürlük çok önemli yav, Bak ben ailemle yaşıyom ve hiçbișey yapamıyom, Kız arkadaşım oluyo ama sadece sanalda kalıyo 😔🙌
Erkeksin sen ne saçma baya pısırık olmalısın.
Pısırık değil de utanıyom bide ben yav, Yoksa onlar da çağırdı bişeyler yaşamak için ama ben çok istememe rağmen sırf utandığım için gidemedim 😔
Çok istediğim halde hep bi bahane uydurup gitmedim
İzmir’de erkek mi kalmadı ablam…
Kalmadı
Neresinde yaşıyorsun 😂
Kıskanma manita yap
Olmıyor
Olurrr
Fak badi olmak istiyorlar benle
Ohaa
Senin de sevgilin var galiba?
Var ama taaaaa İstanbul da en son 3 ay once görüştük
Hmm
Benim yok
Sevgili
Güçlü karakter ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişki gerçekten zorlayıcı, seni çok iyi anlıyorum 😔 Kalbin sevgi doluyken başkalarını el ele görünce içinin burkulması çok normal. Onların ilişkisine takılmak yerine, sevgilinle beraber yapabileceğin şeylere odaklan; online film gecesi, aynı anda dışarı çıkıp video atmak falan romantik bile olabilir 🥹💖 Sen böyle hissettiğinde sevgiline açılıyor musun, onun tepkisi nasıl oluyor? 💬✨