21 yaşındayım ve sevgilim yok. Bu ara çevremde herkes sevgili yapıyo, sözleniyo nişanlanıyo ve hatta evlenenler bile var.Üni okuyorum böyle şeyler için erken diyorum ama çok kıskanıyorum yine de siz ne düşünüyosunuz ?Böyle şey derken nişanlanmak evlenmeyi kastediyorum.
Cevabın nedir?
Ayrı ayrı yürüyün anlamında, ''Ayrılın lan!'' diyesim geliyo... :D
Bir yandan da, çok güzel bir duygu olmalı diye düşünüyorum, düşünsene, sevgi yumakları yollarda geziyor... :)
Ben daha o yumağın diğer parçası olamadım, o ayrı konu... :)16 Yorumla
En İyi Cevaplar
neden kıskanıyorsun. herkesin bir zamanı vardır. önce okulunu bitirmen gerekmiyormu. sevgili arıyorsan azıçık kırıtırsan peşinde birsürü insanolur. ancak evlilik önemli oldugu için zamanınmutlaka gelecektir.biraz sabredip okulu bitir.
17 Yorumla- +1 yıl
merak etme ileride evlenecegin kişiyi bulmakta geç kalmazsın. okul bittimi taliplerin olacaktır..evliliğin temeli içinde 2-3 yıla ihtiyacın yokevlenmeden önce evimin eşyasını alayım , avimi alayım arabamı alayım herşey hazır olunca evleneyim dersen zor evlenirsin.eşya olarak sadece gerekli olanıalıp gerisini evlendikten sonrada alabilirsin.
- +1 yıl
tabi şartlar kişilere göre degişir. şimdiye kadar flörtmü vardı. görücü usulu ileevlenen insanlarda çok mutlu evlilikler yapıyorlar. tabiki aile büyüklerinin buldugu adayıda tanışıp konuşup begeneceksin gözü kapalı kabul edecek halin yok elbette. birde sizden özür dilemem gerkiyor aşagıda bir şaka yaptım kırdıysam hakkını helal et özür dilerim
Kıskanmazmiyim bazen otobuste goruyorum oyle ciftleri asklari gozlerinden bakislarindan belli oluyo kotu oluyorum neden diye dusunuyorum cevap yok.. Uzun bir iliskiyi kim istemez hepimizin hakkinda hayirisi olsun ne denir başka..
11 Yorumla
Evde kaldn kız :-) erken be evlilik için bende 20 yaşındaym üni okuyorum benimde sevgilim yok yalnz diilsn yani.. kıskanmiyorum
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Kıskanmak değilde imreniyor insan.Tatlı tatlı, bıcır bıcır yolda yürüyorlar güzel bir mekana gidiyorlar sarmaş dolaş takılıyorlar.Bizde saf saf bakıoz ve çok yakışmışlar Allah ayırmasın dioruz ve tek başımıza çekip gidiyoruz :)
25 Yorumlakıskanmak değilde, üzülüyorum sadece bir zamanlar sevdiğim gerçekten mutlu olabileceğim bir insanın bir daha gelmeceğini düşünerek "bu sevginin ona ihtiyacı yok" ile kendimi avutmak.. işte bu zor oluyor biraz..
110 Yorumla
+1 yılgeldiği zaman istem dışı gelir farketmezsin.. önüne bak sen mesele sevgiliyse sevgili yapmaktan kolay ne var..
14 Yorumla- +1 yıl
zamanı gelince gelyo emin ol.. bana da 21 de üniversitede geldi 2 sene oldu hala gitmedi balım peteğim :) kıskanma hayat herkes içn farklıdır.. kötü olduğu anlamına gelmez.. olduğunda da skılıcaksın belki ya da erken olduğu içn zorlanıcaksın. herşeyin farklı yönleri vardr
- +1 yıl
inşallah sağol iyi dileklerin için (: Sana da vakti zamanında gerçekten iyi biri nasip olur inşallah ve mutluluklar...
bugün söze gttim yine fena oldum sorma bir arkadaşın düğünü var davetiye verdi nasıl gidicem onu düünüyorum
110 Yorumla
+1 yılhiç kıskanma selin sevgili dert inan onlarda senin yalnızlığını kıskanıyordur bekarlık sultanlıktır. keyfine bak bence...
17 Yorumla- +1 yıl
özgüven ve sevgili arasında bir bağ yok bence özgüven kişilikle alakalı
- +1 yıl
böyle sevgilisi olan olmayana fakirler sizin sevgiliniz yok diye sınıf farkımı yapıyo yani :)
- +1 yıl
buna şımaran kızın beyninden şüphe ederim :)
insanların amaçları ve karakterleri sana uymuyordur
18 YorumlaEvlenenleri geç de çocuğu alanlar bile var...İlk 6 aylık anne sütü devrini bitirip,emekleme noktasına gelmiş bebekler ben hala "çatı katı bir ev,birkaç kedi,kitaplarım ve şarap yeter" modundayım.
16 Yorumlayok daha kıskanmıyorum ama yaş ilerledikçe artar aa
11 Yorumla
+1 yılBen de 22 yaşındayım, benim de sevgilim yok, üstelik şimdiye kadar hiç olmadı. Ama çok değerli bir hazinem var.
211 Yorumla- +1 yıl
Eğer bana uyar, ben rahatsız olmam diyorsan, sözlerime şu anda yaşayan bir evliyanın, bir Allah dostunun çok hacimli bir sözüyle başlamak istiyorum.
- +1 yıl
Her şeyi bu genel ortamda söylemem doğru olmaz. Daha detaylı konuşmak istersen yazarsın, istediğin kadar konuşuruz arkadaşım. Ama şimdilik şunları söyleyeyim: Şu anda Adıyaman Menzil'de bulunan Gavs-ı Sani Şeyh Seyyid Abdulbaki El Hüseyni (k.s.) hazretleri buyuruyor ki: ''Sevmek güzeldir, fakat özlemek daha da güzeldir.''
İnsan, sevgilisinin olmasına sevinir, olmamasına da üzülür tabi. Ama gönlünde biri varsa eğer, o ne kadar uzakta da olsa, kişinin hazinesi durumundadır. - +1 yıl
Kişi, o hazineyi milli piyangonun verdiği en yüklü ikramiyeden bile değerli görüyorsa, onun hasretiyle yaşarken bile mutlu olmasına içindeki hasret ateşi engel olamaz. Çünkü; gördüğünü herkes sever, önemli olan görmeden sevmekte. Atıyorum; sen, eğer sevdiğin erkeği sadece karşına çıktığında seversen, bunun verdiği tat, onu ararken, her gün gelecek diye yollarını gözlerken, Allah'a, onu karşına çıkarması için dua ederken, yani onu özlerken verdiği tadı veremez sana.
- +1 yıl
Ne demek. Esas ben teşekkür ederim bana bunları yazma fırsatını verdiğin için :)
Hem dünyalık hem ahretlik istiyorum. O yüzden içim rahat. Gelmesi gereken çok geç kaldı bana göre, ama ne yapalım; Allah'a göre daha erken, vuslat vakti gelmedi demek ki. - +1 yıl
Teşekkür ederim ilgin ve beğenin için. Dedim ya; bizim geç ya da erken dememizle olacak bir şey değil bu. Ne zaman gelecekse, ne zaman gelmesi gerekiyorsa o zaman gelir. Ayrıca; seninki kıskanmak değil, gıpta etmek. Eğer kıskansan, sevgilisi olanların sevgilisi olmasın, en iyisi benimki olsun derdin ama sende o yok, senin canın arzuluyor sadece...
- +1 yıl
Öyle işte...
+1 yılTek kıskanan nasıl sen olasın ki?
Burada bir sürü kişinin sevgilisi yok zaten10 Yorumla
+1 yılKıskançlık olur ama hayaller kurarsan bu kıskanclıklar gülümsemeden öte hiçbir yere gitmez seninde öyle olacağını düşün ve herşeyi hayra yor.
10 YorumlaKıskanmak ilkel bir duygudur ..senin kıskanma durumun herkesin sahip olduğu bişeye sahip olma dürtüsunden kaynaklanıyo..çocuk gibisin
05 Yorumla
+1 yıltabiiki de değilsinn :D
12 Yorumla- +1 yıl
:)) :)) holeyyyyy
+1 yılbi dene istersen sevgili bulmayı bir kaç ay içinde yine bir başlık açıp nereden aşık oldum diye isyan etme olasılığın oldukça yüksek :)
15 Yorumla- +1 yıl
hani sevgilim yok diyince bizde seni birazz böyle çirkin sandık bir şey hissedememe farklı bir şey tabi ama cacık yapmak istiyorsun bir kaç hıyarla olabilir bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kıskanıyorum :)
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl19 yaşındayım. 2 kişi ile çıktım biri 1 yıl sürdü ama sonu hüsran. Yaklaşık 1 yıldır sevgilim yok. Uzun süreli ilişkileri olan, hiç ayrılmayan çiftleri görünce kıskanıyorum. İmreniyorum onlara. :(
Cevap sahibi+1 yılkeşke öyle biri çıksa. gidip hep haketmeyenleri buluyorlar
benimde sevgilim yok acilen bulmam lazım selin :)
11 Yorumlahayırlısı deyip hayata devam etmek gerekir...
10 Yorumla
+1 yılkıskanmıyorum ben.
03 Yorumla- +1 yıl
yoo ciddiyim, bazen imreniyor olabilirim ama kıskanmıyorum.
sende bırını arıyorsun bulalım :)
00 Yorumla
+1 yılVay gaddar seni :)
20 Yorumla
+1 yılerken yaşa hayatını takıll ;))))
00 Yorumla
+1 yılKıskanmıyorum.
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı