İyileştirince kenara atılmayı seviyor musunuz? Birinin kalbinde başkası varken sana gelmesi seni özel mi yapar?

Şarkıma bayılazaam jddj
İyileştirince kenara atılmayı seviyor musunuz? Birinin kalbinde başkası varken sana gelmesi seni özel mi yapar?

Şarkıma bayılazaam jddj
Onu unuttururum diye düşüncesi var çünkü... ben sana o adamı unutturur ve daha çok sevgi veririm düşüncesiyle başlamak isteyen var. birşeylerin çoğu düşünceyi değiştirmez aksine soğutur. Halbuki aklında biri varsa başka biri onu sana unutturamaz evet. sadece yarabandı olur ve iyileşince biter. Ve kimisi ciddiye almıyor "bana versin yeter" düşüncesi. Yani cinsel olarak ya da duygusal açlığı vardır net. Sevgi aramıyor çoğu yani😂bu yüzden bazıları var ki aşk acısı çek umrunda değil odak aşağı tarafta😂 o zamana kadar bol ilgi , güzel sözler. Fazla iyi niyet... üşüdüysen yiyeyim seni gibi😅
Ahshd çok iyi 😅
Genelleme yapman baştan hatalı. “Erkekler” diye tek bir karakter yok; herkesin niyeti, sınırı ve duruşu farklı. Birinin yarasına denk gelmek seni otomatik olarak “yara bandı” yapmaz; sen nerede duracağını bilirsen o ilişki ya saygıyla ilerler ya da başlamadan biter. Kimse kimsenin eksiklerini tamamlamak zorunda değil.
İyileştirince kenara atılmak diye bir şey de “kader” değil; çoğu zaman insanların baştan yanlış yere konumlanması. Kendini birinin geçiş süreci olarak görürsen, sonunda değersiz hissediyorsan sorun karşı tarafta değil, o role izin vermendedir. Ve hayır, birinin kalbinde başkası varken sana gelmesi seni özel yapmaz. Sadece o kişinin kararsızlığını ve duygusal dağınıklığını gösterir. Özel olan, birinin yaralıyken sana gelmesi değil; sana net, dürüst ve tam kalbiyle gelmesidir.
Tamam
Schopenhauer diyor ki; “Herkes kendinde eksik olanı sever.” Sevdiğiniz, hayatınıza aldığınız insanlara dikkat edin, daima size sizin eksik yönlerinizi gösterecektir.
Schopenhauer işine bak kardeşim.
Genelde o tarz kişiler daha yıkık, alternatifi hiç olmayan, yüzüne bakılmayan insanlar oluyor ve birisini elde edeyim de önce gerisine sonra bakarız yeter ki birisini bulayım kafasında olan kişiler.
Bir de karşıdakini beğenip teselli eder, yara bandı gibi görünür o ara kullanmayı denerim diye düşünen avcı grubundan kişiler olabiliyor, burada zaten amaç belli zor zamanlardan geçen kadına yardım ediyor gibi görün, sanki hiçbir beklenti yokmuş gibi davran ve güvenini kazanıp istediğini al gibi bir stratejileri oluyor zaten sonrasında kadının ayrılıp ayrılmaması umrunda olmaz.
Bunun dışında zaten normal, aklı selim bir adam kendisini kullandırmaz, ilişkisi biteli az zaman geçmiş birisine hiç yanaşmaz dahi çünkü bilir ki işin sonunda yok yere kendisi harcanır.
Yıllardır birbirimize destek olduğum bir kız arkadaşım var. Sadece arkadaşız ve en güvendiğim kişi o ve o da ayni şekilde bana güveniyor, kesinlikle yakınlaşma denemedik ve denemeyecegiz. Bu şekilde çok iyiyiz her türlü derdimizi birbirimize anlatıyoruz, fikir soruyoruz , destek oluyoruz. Gencken , Kızlarla böyle bir arkadaşlık kurulabilecegini asla düşünmemiştim. Ama mümkünmüş. yani buna yara bandı olmak deniyorsa bundan gayet memnunum size de öneririm. Yara bandı olun ve bir yara bandı bulun.
Biz Berk ve Şenay 💫
Bize sorarsan çoğu erkek “yara bandı” olmaya hevesli değil, egosuna pansuman arıyor 😏 Kalbi kırık birine iyi gelmek; hem “kurtarıcı” rolü, hem de duygusal sorumluluğu az ilişki demek.
Ama işin acı tarafı; yara bandı olan da, üzerine yapıştırıldığı yara kadar geçici kalıyor. Gerçek bağ, yarasını kendi sarmaya çalışan iki insan arasında olur 💔✨
Supermaaan mdfk
Hahaha Superman diyorsun ama o da Lois’ten emo çocuk kaldı be 😂🦸♂️ Yara bandı değil, en azından kendi kendinin kahramanı ol yeter 😉💫
Cevap
51Cevap
Erkekler çoğunlukla ekmeğinde kadının kalbinle ilgileri yok ondan sebep her yere bant paspas yapabilirsiniz 🤣
Katıldımm
Her zamankinden😘😂
❤️
Bunu kendine yapan hemcinslerimin kendine saygısı yokta ondan. Şahsen beni kimse yara bandı olarak kullanamaz. Çünkü buna izin vermem oldu da bunu anladım hayatımda 1 saniye bile barındırmam. Benim kendime saygım var.
Kimse kimseye yara bandı olmamalı tek erkekler için değil aslında
Erkekler daha hevesli smfjs
Kullandırtmasın ağa smfj
Ben kimsenin yara bandı olmadım tedavi olmak isteyen doktora gitsin 🙃
Erkekler öyledir kimin yanındaysa ona göre şekil alır ama aklı yüz bulamadığında kalır
Böyle olan erkekler karmayı unutuyor jdjdj
Yara bandı gibi kullanmayınca da suçlu oluyorsun :D hayat çok garip zjf
Bu zamana kadar kimsenin yarı bandı olmadım, bir insan malum yerlere yapışmak istiyorsa kendi tercihidir ama benim karakterime ters.
Sen beğenince süper soru oldu djdjd
Sen zaten süpersin ben sadece buradan geçiyordum sdjsjs
Skdk senden bulaştı 😅
Can sdsj 😅
Bir unutamadığı sevgilisi varsa
İki aldatılan zarar verelen vs. sevgilisinden ayrılan kızla sevgili olmayın
1. de unutamaz sen üzülürsün ne yaparsan yap dünyayı ayaklarının altına sersen yin eonu hatırlar onu sever sen kendini kullandırtmış olursun 2. de ona eski sevgilisinin yaptığı herşeyi senden acısını çıkartır örneğin aldatılmıştır sende kıskançlık krizlerine girer sende patlamalar yaşar sende kavgalar dövüşler olur seni sık boğaz eder ilk erkek arkadaşınnı yaptığı hataların cezasını sen çekersin
Yok hakkaten güzel olmuyor bu yaralı ceylan vardı Dm den mesajlaşmaya başladık mesajlasmalar sabaha kadar telefon konuşmalarına döndü tam kıvama geldi derken uzun mesafeydi bulusamadik haliyle aklından çıkaramadığı eskisine döndü uykusuz geceler verdiğim onca telkinde bana Yadigar kaldı
Ego tatminligi sanirim..."Sen erkek gormemissin"demenin baska bir yolu."Bak seni simdi nasil kendime asik edicem, gecmisten geriye bir esinti bile kalmayacak" gibi bi seyler demeye calismak 😅
O da olabilir djfj
Yani bizde bos yok 😀😎
Asla değilim. Olanlar da yıkıktır, maksat birisi olsundur. Kimsenin yaralayıp attığı birini iyileştirip yeni birine hazırlama görevi göremem. Kabul edenler genelde zor sürecinde ona iyi geldiğim için belki bana bakar diye bir umutla ilgileniyor. Aslında dünyanın en iyi erkeği olduğu için değil. Ha zamanında yaptık mı evet yaptık. Ama kadın/erkek fark etmez; yaralı ve aklı dolu birinin hayatını girmeye çalışmak, sürecin sonunda özsaygınızı yitirmenize bile neden olabilir.
Kadının şefkat ve kırılganlığını suistimal ederek öyle düşünmesini istiyorlar o kadar.
Erkekler duygusal kazanımlardan çok elde edecekleri fiziksel ganimete odaklanırlar bu tip olaylarda. Çünkü; stabil ortamda hiçbir şekilde şanslarının olmadıklarının farkındadırlar.
"Öyle bir iyileştireceğim ki benden başkasına bakmayacak" diye düşünürler. Halbuki yara bandı yara iyileşince kaşındırır ve genelde çöpe atılır bunu o anki gazla pek hesap edemiyorlar 😅
Gitsin kendini tedavi etsin aw
bu yara bandı olma hevesinden ziyade içine dustugun boşlukla alakalı bir durum sanırım kendini yalnız hissedersin karşına çıkan kişi ne kadar yorucu olsa da en azından bir kadınla konuşuyor olabilme durumu eğer çok sıkıcı sinir bozucu birisi değilse aşırı derecede sana iyi gelebilir gelebilir ya bütünüyle o dönemin psikolojisi ile içsel boşluğu ile alakalı bir durum
Ezik tipler bunlar.. Bunu sevgiyle, aşkla açıklamak mümkün değil.. Evet, aşkta gurur olmaz deriz ancak bu öyle bir şey değil.. Ne bileyim, kelime bulamıyorum bunlara artık..
Toprak atalım mı ağam djdj
Kendi kendilerine mi gömülsünler 😕
Çok canice 🥲
Şşş.. kabul etme bunu hsjs
Yara bandı olmaya hevesli erkek bana denk gelmedi hiç gelse s@lak olduğunu düşünürdüm hahakdba ya da büyük yoklukta net
Çok seviyorlar djdj
Nefes almalarını mı jxjsk
Kullanılıp atılmayı 😅
Bazı hemcinslerimi bende anlamıyorum. Ulan geniş misin. Bile bile nasıl devam edebiliyorsun. Kız mı yok. Neymiş belki sever miş. Lan sevmesin sevmesin başkasını düşleyenin mi sevgisine kaldın sevgi açı. Sevgi fakirimisin. Kendine de mi saygın yok. Yaranın tam üzerine yapıştırın geçmesini bile beklemeyin kabuk bağlar bağlamaz atın kızlar müstehak. (Bile bile bu duruma razı olan genişler için diyorum. Öbür türlüsü zaten kızın aldatmacası kşarlığı oluyor.)
Yara bandı olarak kullanıyorlar jzjzjz varsa yaran yara bantla jsjs böyle bi şarkı dolanıyor bu aralar
Nerede
Tiktok da
İşte onlar sadece erkek.
Adam olmak ayrı meziyet. O degıl kendilerine de saygısı yok bu fışkıların
😂😂
Siz iyi olun diye ki bi daha değersiz lik görmeyin 😅😅
🤦🏼♀️
Dertli insan çok hepsi mutlu gülerek geziyor görmüyor musun 😅😅
İroni içinde ironi
Ozamn sizde erkekler hakkında mı hep ironi mi düşünüyorsun
Bazenn :D
İşte bende asla bazen olmaz
Sonra da etrafa doğru kadın yok diye dolanıyorlar. d
😅😅
Onların da tek derdi bu süreçte "öpüşürüm, ellerim, çakarım. Nasıl olsa yeni ayrılmış, duygusaldır ve ansızın exinden intikam alma dürtüsüyle gelip benle sevişebilir." şeklinde düşünmeleridir. Herkes erkek olabilir ama herkes adam olamaz maalesef.
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı falan zannediyorlar. Sonra da ağlıyorlar 😂
Biri şunlara hint kumaşı artık bulunuyor desin djf
Boş ver burunları sürtsün 😂
Düşe kalka öğrenirler djxj
Ne halleri varsa 😂
Benim sorular full karşı cinse beddua dolu ya ahdjs
Ahaha ee ne güzel işte olması gereken 🤣
Soru sahibine bir eksisi olmaz inşallah sjds
Aminnn 😂
Çok amin sjd
Bu soru beni kapsamiyor sanirim kimseye yara bandi felan olamammm
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bazıları kurtarıcı rolüne girmeye bayılıyor kendini kahraman sanıyor herhalde. Ama bilmiyorlar ki başkasının ahı varken kimseye yara bandı olunmaz o hesap elbet döner.
Bazılarına öyleleri layık, insan değer gördüğü sevildiğini hissettiği yere tutunacak , aksi halde ait hissetmediğin ve hissetirilmediğin yerde durmamak mantıklı
Erkekler g. ootten duzulmeyi seviyor sokacaksin çam ağacı i ömrü boyunca unutmayacak seni. O yaşadığı acıyı aşk sanacak ama g. ot acısı olduğunu kendine itiraf edeniycek
Çünkü biz iyi kalpliyiz. Yardımsever ve yetenekliyiz.
Lakin soru başlığı ve detayda görüldügü üzere, kadınlara yaranamıyoruz.
Safiyane iyi niyet.
Yaralı kadın hassastır elde edilmesi daha kolaydır ondan olabilir
Doğru
Kız da o erkeği kullanıyor. Kızları da eleştir, ben birisi yarasını gösterse bile bana, kullanmiyorum. Karakter meselesi
olay basit kandırıp yeterli ilgiyi yalandan sevgi şovları yapıp yatağa atma çünkü yara bandı hevesinden değil
Biz düşene bi tekme daha vururuz. Zenginin tahtında gözümüz yok. Bizim gözümüz fakirin ekmeğinde 😊
Çünkü kadın kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan bir erkeği ömrü boyunca asla sevmez
Birinin kalbinde başkası varken bana gelmesi onu karaktersiz yapar!
Erkeklerde vardır kurtarıcı rolü. Ben uğraşmam doktor tavsiye ederim o tedavi etsin
Yokluktan kabul ediyor çoğunluğu özel tercih olduğunu sanmam.
Birinin kalbinde başkası varken adımı dahi anması rahatsız eder o ne biçim şey öyle
Genelde erkekler kadınları yara bandı olarak görür ama yara bandı rolü yaparlar...
Merhametliler cünkü , cünküü düşünceli, ince nazik kibar kfkfk ))
Erkekleri bi salda görseldeki siz misiniz sosyetik hanım
Keşke yara açmasalar. Yara bandı olmaya da gerek kalmaz aslında ~
Vurkaç derdinde olan ancak kabul eder o da durum derdi olmaz zaten onun derdi eylem
Karaltersizse yapması normal gelebilir öylelerine
onların amacı kızın duyguları karışıkken ondan faydalanmak yani gerçekten sevdikleri için gel beni kullan demiyorlar
Birinin kalbinde birisi olması, iletişimde dahî okunmamasını gerektiren bir durumdur...
Genelleme yapmak istemem fakat başkasının kırıp döktüğünü toparlamak istediklerinden değil kahraman olmak istediklerinden olabilir diye düşünüyorum,
Özel olmak bilmem iyi hissettirmesi önemli... yara bandı değil onlar KOLİ bandı olabilir dert paketlemek de... bence...
Adam olmadıkları için jsjsjdj
Vah ki ne vah sjdj
Galiba ben öyleyim ya
Niye
Kimin yarasını sardığınızı düşünüyorsunuz 50000 lira atarak?
Eski eşinize mi yara bandı oluyorsunuz 🤦🏼♀️
Yara bandı faydalıdır yara iyileşince çıkarıp atıyorsun çöpe sonuçta 😅
Çöp güzel mi bari
Onu atana sormak gerek çünkü neden biliyormusun yara bandı niyetiyle kendisine layık göremediği değeri vefayı güzel düşünceleri çöpe atıyorsa demekki kendisini oraya layık gören biridir herkes elbet hakettiğini yaşar
Niye gönüllü yara bandına sormuyoruz bunu?
Bir erkek veya kadın kendisini bile bile o duruma sokuyorsa m@ldır öteside yoktur
Bir öyle diyorsun bir böyle
Cevap olarak yazdığım tamamen mizahi bir anlam taşıyor gerçeği sonrasında yazdıklarım
Yarabandı olan düşünsün 😂
😅
Günün kahramanı olmaya hevesliyse demek
Büyüyünce batman olacak
😅 yazıktır günahtır dmfk
Erkekmiğğğ saçmalama
He erko mzck
Yok cuksuz jzck
kalbi kırık kızlar hoslarına gıdıyor sanırım
Bizim de kalbimiz var bizde birilerini istiyoruz ama o bizi istemiyor
Onlar biliyorlar ne olduğunu sorun etmiyorlar ahshaha
hic de oyle degilim kanasin kimin yarasi varsa