Eşim eski sevgilisini gizlice stalklamaya devam ediyorsa sizce boşanmalı mıyım?

Bundan yaklaşık 2 yıl önce eşimin telefonunda bir arkadaşıyla konuşmasını gördüm. Eşim eski sevgilisinden bahsetmişti. Arkadaşından eski sevgilisiyle ilgili bilgi alıyordu, stalklıyordu (eski sevgili de evlenmiş bu arada). Bu aramızda çok büyük bir kavgaya sebep oldu. Sadakatine inanmadığımı, aklının onda olduğunu, boşanmak istediğimi söyledim o zaman. Ne yaptı ne etti beni vazgeçirdi. Evlilik terapistine gittik, orada yeminler etti, sadece merak olduğunu söyledi. Şimdi 2 yıl oldu, dün anonim bir Twitter hesabı olduğunu fark ettim, incelediğim zaman arama çubuğundan adamın aranmış olduğunu fark ettim. Bir şey söylemeden evden biraz eşya alıp ayrıldım, uzun bir mesaj attım, Twitter hesabını gördüğümü, bu sefer kesin boşanacağımı, ilişkime başka adamın gölgesini karıştırmayacağımı söyledim. Dünden beridir yine çırpınıyor. Annesini babasını arattı beni. Babamlara ulaşmış. Ağlıyor sızlıyor, acile düşüyor. Ben çaresiz bir adam değilim, günlük hayatımda bana kur yapan güzel kadınlar oluyor. Bu kadını arkamda bırakıp yeni bir hayata başlamak istiyorum. Maalesef ikinci kez zihnen ve duygusal olarak çok yoruldum. İşlerime yansımaya başladı. Fikirleriniz nelerdir.

Güncellemeler
1 ay
Boşanma davası açtım bugün. Buraya kadarmış.
Eşim eski sevgilisini gizlice stalklamaya devam ediyorsa sizce boşanmalı mıyım?