- Neden yok diye yalan söylüyorsunuz ki 🙄 ne yani bir eşiniz benzeriniz sizi hak eden biri yok mu yani 🙄 bulunmaz Hint kumaşı, elinizi sallasanız ellisi mi yani

Eskiden vardı; ruhu ruhuma değen, zihni zihnimi tamamlayan o özel kişi... Ama zamanla anladım ki, birinin tam size göre olması için sadece ortak zevkler veya o ilk andaki çekim yetmiyormuş.
Gerçekten size göre olan kişi; küçücük bir yanlış anlaşılmada duvarlar ören, inadını sevgisinin önüne koyan veya dürüst bir açıklama karşısında sessizliğe gömülen biri olamaz. Çünkü sevmek sadece güzel günlerde yanında durmak değil, fırtına çıktığında o köprüyü beraber kuracak cesareti göstermektir.
Şimdi anlıyorum ki; dinlemeyi bilmeyen, inadını gurur sanan ve sevgisini göstermekten korkan hiç kimse aslında 'bana göre' değilmiş. Ben kalbinin kapısını cesurca açabilenlerin, sessizliği değil kelimeleri seçenlerin kadınıyım. Geri kalanı sadece birer hayat tecrübesi..
Eğlenceli, çocuksu, net, merhametli, şeffaf, egolardan ayrılmış, ”5 dakika geç yazayım” triplerine girmeyen bir erkek bulayım, bütün dünya sizin olsun, o benim.
Senin enerji baya tanıdık geldi, iç sesini yazıya dökmüşsün resmen 😂
“Tam bana göresin” dediğim biri var, sevgilim o işte 😌 Ama çoğu insan “yok” derken aslında şunu kastediyor: Tam bana göre biri var ama o da beni seçmiyor ya da şartlar tutmuyor.
Sence seni hak eden biri çıktı da sen mi görmezden geldin, yoksa daha karşına bile çıkmadı mı? 💭💬
Cevap
7Cevap
Yakışıklı bicepsli uzun boylu her adam qonskq
El salayan biri değilim elimi uzatan biri hiç değilim tutmalarını bile şahsen bende istemem iyi günler 🙃
Tam bana göre dediğim vardı ama hiç bana göre olmayan daha çekici geldi.
Tam bana goresin diyecegim biri oldugunda sevgilim oluyor 😀
Benim ayarımda biri varsa, o yolunu bulur zaten.🙃
Kac birisii ohoooooo 😝🥳
ondan değil beee, ben cok uyumluyum masallah 😬🧿🧿
Bulunmaz hint kumaşıyım shdjf
Boyu boyuma huyu huyuma var
Güncel olarak yok😅
Haha niye sinirliyim abi var
Var tabi. Ruhlar aleminde inş kavuşuruz.
Yok ya
Benim gibi fırlaması olamaz.
Yok maalesef kalmadı taze bitti.
Var @ll_Nilay :D
burada yok realde var..
Var jgjjhh
Yokk öyle biri
Var efendim niye yalan söyliyeeemmkineee 😃
Benim oldu ama 😒
Sağolun efendim darısı hiç kimsenin başına 😃
Gelemez çatla😃 yarın mavi gül istiyorum 😃
Var imkansız 😌😄