Aile & Toplum "Tam sana göreyim." dediğiniz biri var mı? Mavis7 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bu aralar birilerine tutulduk gibimsii🫠"Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan nasıl da bağladın beniii?" "Tam sana göreyim." dediğiniz biri var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır öyle birisi yok benim için 1 0 Yorumla
Denizzzzzalsancak Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% 1 yıl Jcowjdoeje ya sosyal medya ile reel arasında fark var sen yine de iyice ölç biç kafanda ondan sonra karar ver 1 1 Yorumla Mavis7 1 yıl Sanalda değil zatenn😂 Yorumla
MrYiğit Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% 1 yıl Biri de bize dede alıp gitsem şu siteden valla bıhtıh yaa 1 10 Yorumla Mavis7 1 yıl Siteden bulamazsın bro ahdjsb Yorumla MrYiğit 1 yıl Bro mu abin yaşındayım ya KALSLSPDLEPFKEPDLPR Yorumla Mavis7 1 yıl Abi desem ayrı dert oluyo bro desem ayrı dert oluyo ben daha napim🤣🤣 Yorumla MrYiğit 1 yıl Yavrum de şekerim Lsldlsldlepeleprp Yorumla Mavis7 1 yıl Şekerim yavrum demem ahdjsb🤣 Yorumla MrYiğit 1 yıl Tamam bebişim ben de sana hayatım derim Yorumla Mavis7 1 yıl Yok kocam kızar puahdbajzbs Yorumla MrYiğit 1 yıl Pataklarım o kocayı hiçbişi yapamaz sana bal peteğim Yorumla Mavis7 1 yıl Alla alla abicim kocam kızar diyoruz yav Yorumla MrYiğit 1 yıl Kocanı atarım uçurumdan aşağı 😂 dellendirmesin beni Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Hayır, bazen gözümün önündekini bile görmüyorum ki 😑 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kitap karakterleri var ama sayılır mıı djjdj 1 2 Yorumla Mavis7 1 yıl Senin için sayıyoruz ahsja Yorumla ruhumunışığı 1 yıl Cansıın jdjdjd Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bir daha konuşmak yerine iddialı konuşan içeriğini yaşamayı tercih ederim😎 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İddialı konuşmak yerine * Yorumla Mavis7 1 yıl İddialı konuşmak değil ki bu😄 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Var var 😂 1 5 Yorumla Mavis7 1 yıl Eros okunu toplu bi şekilde atmış sanırım🤣🤣 sevindim🌸 Yorumla MrConfused 1 yıl Yok ya onun haberi yok 😂😂 Yorumla Mavis7 1 yıl Benimkinin de haberi yok boşver🤣🤣 Yorumla MrConfused 1 yıl Hahaha böyle nereye varacağız 😂 Yorumla Mavis7 1 yıl Varamayacağız platonik kalıcak herhalde🤣🤣 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Ben kimseye göre değilim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayr yok 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet var 1 1 Yorumla portakallıjöle 1 yıl ama evli o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır öyle birisi yok benim için
Jcowjdoeje ya sosyal medya ile reel arasında fark var sen yine de iyice ölç biç kafanda ondan sonra karar ver
Sanalda değil zatenn😂
Biri de bize dede alıp gitsem şu siteden valla bıhtıh yaa
Siteden bulamazsın bro ahdjsb
Bro mu abin yaşındayım ya KALSLSPDLEPFKEPDLPR
Abi desem ayrı dert oluyo bro desem ayrı dert oluyo ben daha napim🤣🤣
Yavrum de şekerim Lsldlsldlepeleprp
Şekerim yavrum demem ahdjsb🤣
Tamam bebişim ben de sana hayatım derim
Yok kocam kızar puahdbajzbs
Pataklarım o kocayı hiçbişi yapamaz sana bal peteğim
Alla alla abicim kocam kızar diyoruz yav
Kocanı atarım uçurumdan aşağı 😂 dellendirmesin beni