Aynı ilçede oturup büyümüşüz ama birbirimizi hiç görmedik, konuşmaya başladık, benden 7 bin istedi, ben sana geri göndereceğim dedi, sanırım trafik var diye bankaya gitmemiş, sizce ne yapmalıydım
2 ay
Aynı ilçede oturup büyümüşüz ama birbirimizi hiç görmedik, konuşmaya başladık, benden 7 bin istedi, ben sana geri göndereceğim dedi, sanırım trafik var diye bankaya gitmemiş, sizce ne yapmalıydım
Cevap
11Cevap
Oğlum kızdan nasıl para isteyebiliyorlar sevgilin bile değil halbuki büyük konuşmayayim ama ben asla isteyemezdim herhalde
5 senelik tanıdığım 1 senelik sevgili olduğum insan benden 10k istedi vermedim para ayrı hoşlanma ayrı verme.
Erkekler neden bu kadar rahat para istiyor kızlardan bizden sence? Cidden neden?
Bizi enayi görüyorlar da ondan iyi ki vermemişim kardeşinin madde borcunu ödeyecekti yalan söyledi üstelik
Ayrıca sana sıra gelene kadar ohoooo ailesi vardır ayrıca aşağıda mühendis demişsin devlet memurlarının zaten eksiye girme hakkı oluyor gelecek maaşından kesiliyor ben de atandım.
Hiç mi arkadaşı yok erkek dediğin bence kolay kolay kızdan para isteyemez yani yeri geliyo evli adamlar bile alamaiyo
Sakın ha sakın verme sonra da paramı aldı gitti beni terk etti diye ağlarsın burada
Vermedim ama erkekler neden kozlardan çok kolay para isteyebiliyorlar yani gözümde bir karizması vardı anlamadım ki sence beni mi denedi
Deneme 2 ihtimal belki de kumar oynuyordur senin haberin yoktur bak bu büyük seçenek
Mühendis kendisi
Kafam karıştı mühendis adamın 7.000 liraya niye ihtiyacı olsun ki
İnşşat mühendisi , anlamadım ya bende acaba benim tepkimi mi ölçtü yoksa o an gerçekten lazım mıydı bilemedim ama hallettim dedi
Yani Kazancı iyidir bence yeri gelir insanın 1 liraya ihtiyacı olur aylık ona ama çok şaşırtıcı seni denese eline geçecek ki
Bilmiyorum ki o da atanmış , 7 bin gönderir misin buradaki atm ye yatıramadım trafik var dedim, ne dediğinden de bişey anlamadım
Peki şehir dışı aşkı mı bu
Evet , ikimizde nasipse yakın zamanda görüşelim dedik yani durum bu ikimizde çalışıyoruz başka şehirlerde
Yine benim kafam karıştı mühendis olduğunu nereden biliyoruz bu bir muhtemelen sosyal medyada tanıştınız bu iki seni yanıltıyor veya tokatlayacak gibi olabilir bu üç Bir daha para isterse o zaman gerçekten de bu adam bir Tokatçı
najjajaja saçmalama ya bir şey diyeceğim olmayacak. Sktrr et engelle öyle erkek mi olur
Sen ondan iste💅
Neden ne zamandır cıkıyorsun
Asla
Yani nasipse görüşeceğiz aynı ilçede büyüdük ortak arkadaşlarımız var ama niyetini anlamadım umarım iyi niyetlidir ciddidir
Yok de bendede geç bazen yalan iyidir. Benim annem 9.000 avro verdi akrabalara borç Almanya'ya gittiler gelmiyorlar telefon bile acmiyolar. İnsanın içi pis ise geçmiş olsun
Bende ona benzer bi şey dedim işte
Borcum var bana kadar de. Israr ediyorsa zaten kopartma peşindedir
Yok hiç ısrar etmedi ama neden daha 1 haftadır tanıştığı kızdan para istedi anlamadım ama ikimizde ciddi kafasındayız
Çok saçma sakin verme geri alma şansın yüzde 5 bile degil
Dolandırıcı.
Yani nasipse görüşeceğiz aynı ilçede büyüdük ortak arkadaşlarımız var ama niyetini anlamadım umarım iyi niyetlidir ciddidir
Yapmaaa
Bence verme
Hayır vermemelisin
Verme sakın
Vermedim ama sence beni mi denedi bende alışveriş yaptım onları ödedim dedim
İyi yapmışsın verme para ile deneme olmaz geri alamazsın verme
İnşallah vermedin
Vermedim
Erkeğe evlilik içi dışı fark etmez para verilmez.
Gözümde bir karizması vardı ama para istediği an gözümden düştü , eve gidince hemen sana atacağım dedi ama beni mi denedi anlamadım cidden
Dolandırmaya çalışmış.
1 hafta önce numaralaştık flörtleşmeue başladık anlamadım ya aman
Sakın verme
Verme
Gözümde bir karizması vardı sence beni mi denedi
Sakin gonderme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum baya kırmızı bayrak kokuyor güzelim 🚩 7 bin TL azar bi para değil, hele daha flört aşamasındayken. “Trafik var bankaya gidemedim” bahanesi de hiç güven vermiyor açıkçası. Böyle birine para vermemeliydin, hâlâ da verme derim. Gerçek seven insan seni banka hesabı gibi görmez. Şu an ne hissediyorsun, güvenin sarsıldı mı? 💔