Direk bana para atsana dedi calistigimi biliyor sonra o kadar atamam dedim vereceğim miktarı beğenmedi o kadar atacaksan hiç atma falan dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu genç adam senin ona karşı olan zaafından yararlanıp, seni sömürmeye karar vermiş. Belki bunu senin gibi birçok genç kıza da yapmış ya da yapıyor olabilir.
Birkaç haftalık bir arkadaşlıktan sonra senden para isteyen, sana karşı birden daha yakın davranmaya başlayıp, senden maddi çıkar sağlamaya çalışan bu genç adamdan mümkün olduğu kadar uzak dur.Gerçek bir erkek, sağlam bir karakter sahibi olan bir genç, her ne olursa olsun bir kızdan para talep etmez. Hem de para istemek için sana karşı tutumunu değiştirmez.
Zaten bu kadar kısa zamanda onu sevmiş olamazsın, bunu iyi düşün. Bu durum da seni ondan çoktan soğutmuş olmalıydı zaten.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden erkekler utanırdı bırak flörtü kaç yıllık sevgilisinden para istemez aksine ona mahcup olmamak için babasından arkadaşının annesinden para alırdı bunu benim kuzenlerim falan da yaptı kızın maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun ona para harcatmamak için veya daha doğrusu onun yanında mahçup kalmamak için
şimdi bakıyorum erkekler o kadar yüzsüz ki para konularında artık direkt olarak istiyorlar bana göre çok ayıp bir durum kız da olsa erkek de olsa fark etmez hiç kimse kimseden bu şekilde para istememeli Tabii ki zor durumda kalırsın mahcup bir şekilde durumunu anlatırsın o ayrı ama kalkıp da ya bana para ver ya da şu kadar ver falan demek çok ayıp00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ben olsam para istemezdim ama istediysem de miktar yeterli bile gelmemişse en azından teşekkür ederdim yani onun gibi yapmazdım. O yüzden normal değil yaptığı hiçbir şekilde. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Flörtü kesme vaktin gelmiş.
05 Yorumla- +1 yıl
Neeeeg
- +1 yıl
😂 konuşmayı bitirdim
- +1 yıl
Bencede
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenden bu kadar rahat bir şekilde para isteyebiliyor ise başkalarından da aynı şekilde istiyordur.. Çok sağlıklı bir yaklaşım değil..
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılPara sövüşlemeye bak, artık atılan miktarda beğenilmiyor :D
00 Yorumla Seninle büyük ihtimalle para için beraber. Sevdiğinden veya hoşlandığından değil. Bunu da apaçık belli etmiş. Daha fazla iletişimde kalma derim, engelle her yerden. Hem fakir hemde yüzsüz ya 😬 Sana ulaşmasına da izin verme. Tamamen hayatından çıkarmanı tavsiye ederim. Kendine hayrı yok bunun, sana hiç olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Fakir falan değil bu arada
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmiyor ise, s*iktirsin gitsin. Kimse kimseye para atmak zorunda değil. Çok istiyor ise, dilencilik yapsın.
28 Yorumla- +1 yıl
Uff
- +1 yıl
@Bulut0707 buyur
- +1 yıl
@kardankadın19 gönderecek misin
- +1 yıl
@Bulut0707 neyi
- +1 yıl
@kardankadın19 dedim ya bir dakika mesajda sana anlatayım bana sadece bir akıl ver
- +1 yıl
@Bulut0707 nemesaji
+1 yılBirkaç yıllık bir ilişkiyse olabilir. Birbirinizin ihtiyaçlarını karşılarsınızın imkanınız el verdikçe. Sende olmaz o verir, onda olmaz sen verirsin.
Ama birkaç aylık bir ilişkiyse senden istemesi komik. Sana gelene kadar başka kimsesi yok mu bu adamın 🤔
06 Yorumla- +1 yıl
Para istediğinde 1 ay bile olmamıştı
- +1 yıl
Fazla rahatmış. Utanır insan 😂
- +1 yıl
Seninki yine ben bugün Bi kızla tanıştım benden sigara parası istedi bende fake olmadığını anlamak için 2 3 saniye görüntülü konuşma, ses kaydı ve fotoğraf istedim ses kaydıyla fotoyu attı ama görüntülü konuşmayı parayı attıktan sonra atacam dedi
- +1 yıl
Para isterken 100 ₺ istedi bide 100 ₺ para mı dedi
- +1 yıl
@RecepBağcı seninkinin niyeti çok açıkmış. Harçlığını böyle böyle dilenerek çıkarıyordur. Senden başka kaç kişiye yazmıştır öyle 😂
- +1 yıl
Of yaaa
+1 yılSizinle para için birlikte belli ki gerçekten ihtiyacı olsa verdiğiniz miktarı az bulmaz kabul eder ve geri ödeyeceğini söylerdi ya da en azından teklif eder ve kabul etmezseniz başka şekilde geri verirdi (yemek/hediye) o yüzden bence para falan vermeyin. Erkekler önceden böyle değildi ama bence çevremde duymaya başladım, erkek kıza kredi çektirip kendisine bir şeyler alıyor sonra da kızla işi bitince ayrılıyor falan. Uzak durun bence 🙂
00 YorumlaBorç olarak istediyse verilebilir. Fakat senin sevgilin direkt parayı istemiş. Üstüne verdiğin miktarı da beğenmemiş. Yaptığı doğru değil. Tamam zor durumda olabilir ama bu durum kaba olmasını gerektirmiyor
10 Yorumla
+1 yılBen açlıktan ölüyordum 2018 yılında. Kimseden para istemedim. Ciddi ciddi vücudumun titrediğini hissediyordum. 4 gün geçmişti ağzıma lokma koymamıştım. Ölüm enseme üflüyordu soğuk nefesini. Yine de kimseden yardım isteyemedim. O gün kendi kendimi ne kadar yalnız bıraktığımı hissettim.
25 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm ya ben sana atardım 🥺
- +1 yıl
Seni dolandıran çok olur :D
- +1 yıl
E biliyorum 😂
- +1 yıl
O hikaye gerçekten yaşandı bu arada ben gururuma yediremiyorum birinden yardım istemeyi. Mesela inşaatta 5. kata 50 tane 50 KG'lik çimento torbası taşımam gerekiyordu. Yardım istemedim kimseden. O yüzden bırak herkes kendi bacağından asılsın. Birine yardımcı oluyorsan ondan sen de faydalanıyor olman lazım. Ve yardımın da o şeyin %50sini geçmemeli. Sen %60 o %40 olmaz o iş.
- +1 yıl
O bana paket yapmıştı ineternet paketi biraz mahcup hissettim
Kaç günlük flörtsünüz bilmiyorum da benim de yeni tanıştığım yabancı biri benzerini yaptı. 200matayim dedim beğenmedi kısa bir süre sonra kendi dalgınlığımla 500 attım. 1 yıldır vermedi ha vericem ha vericem derken
09 Yorumla- +1 yıl
1 aydır tanışıyoruz ama para istediğinde daha 15 gün falan olmamıştır
- +1 yıl
Zamanını ayırıyor hatta benden fazla ama para istemesi beni İstanbul'a çağırması sürekli kıskandırmaya çalışması ve sürekli cinsel içerikli konuşması da var
- +1 yıl
Benim çocuk mesela arkadaş ayağına yaptı. Herkesin birden çok aynı anda arkadaşı olabilir. Öyle sırıtmadı da. Seninkisi de belki aynı anda ya da farklı zamanlarda flört yapıp bu şekşlde bi ek gelir sağlamaya çalışıyor olabilir. Geçmişini geçmişindeki sevgilisi ya da flörtünü tanıyırsan mutslaka sor bence
- +1 yıl
😏
Değil elbette maddiyat konusunda kırmızı çizgi olmalı öyle erkekten bir b*k olmaz.
Aileden biri vs istenir ama flört denen kişiden istenmez.
13 Yorumla- +1 yıl
İstedi ya bide beğenmedi parayı
- +1 yıl
Gerçekten iyi niyetimden yaptım aslında biliyordum beni kullandığını
+1 yılFlörtün para istemesi hiç normal bir davranış değil bana göre. Yani insanın sevgilisi bile istemekte çokça çekinir. En fazla borç olarak istenebilir çok sıkışık bir durum olursa. Diğer türlü ben doğru bulmuyorum. Yolmak gibi oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Bir erkek bir kadından nasıl para isteyebilir hiç anlamıyorum. Hem de flörtün istiyor. Üstelik parayı da beğenmemiş. Şaka gibi. Paranızı kaptırmayın.
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede ya
+1 yılSakın atma kızım sakın!! Ben attım başıma neler geldi senden para isteyen adamsan hayır gelmez bırak aç erkekleri
14 Yorumla- +1 yıl
Şey atmıştım👉🏻👈🏻
- +1 yıl
Enayi grubuna bende dahilim kontör atmıştım 😂
- +1 yıl
@kafeinsiz atıyım sjhshs
Kullandırmayın be kardeşim kendinizi. 18 yaşından beri anamdan babamdan istemişliğim yok, ne yüzsüzlüktür.
01 Yorumla- +1 yıl
Bende çalışıyorum 🤙🏻 ondan hehralde
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal değil. Flortun. Uzun ilişkili bir sevgilin değil. Ayrıca direkt atsana demiş üstüne bir de atacagin miktarı beğenmemiş. Bunlar konuşman için yeterli sebep.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin flörtler haddini aşmış ama para istenir mi kadından para atsana bana denirmi ayıp terbieysizlik olmuş böyleleriyle sevgili oluyorsunuz birde
024 Yorumla- +1 yıl
Ohohohhhh daha anlatsam inanmazsin
- +1 yıl
Konuşmayı bitirmen lazım böyle erkekten olmaz
- +1 yıl
Anlatacağın çok şey biliyorum
- +1 yıl
Of canım sıkılıyor kırmak da istemiyorum
- +1 yıl
Nasil
- +1 yıl
Canın mı sıkılıyor kırma güzellikle bitir olur mu sence birliktelij
- +1 yıl
Çok zor zaten kendisi yabancı aslında jshshs Afganlı mi İranlı mi me
- +1 yıl
Anlatacağın çok şey vardır diyorum söyleyeceklerin çoktur
- +1 yıl
Of çok sıkıldım artık
- +1 yıl
Yabancıysa niye flörtlük ediyosun afganlı ya da iranlıysa onlar paracı olurlar seni istediklerinden değil
- +1 yıl
Of lama canım niye sıkıldın söyle güzel gözlüm🌹
- +1 yıl
Senin üzülmeni istemem güzel kadın
- +1 yıl
Ajhajahshshs
- +1 yıl
tamam biri de aldattı zaten Afgan sevgilim vardı
- +1 yıl
Ben gülüncek bişey demedim güzel kadın
- +1 yıl
Biri aldattı sen güzel tatlı kadını yazık ya şerefsizmiş demekki afgan sevgilin vardı onuda bitir herkes gerçek sevmiyor Anlasana menfaat çıkar için
- +1 yıl
Evet ya bunları boşuna sevmiyor değiliz ajhshs karakter yok
- +1 yıl
Yaş 21 değilmi güzel gözlerin etkiliyor insanı
- +1 yıl
Evet diyosun ama sevgili oluyosun ilişki falan yaşadın mı afganlıyla falan
- +1 yıl
Karakter olsa kadını aldatır mı böyle tatlı güller gibi kokan sevgiliyi kadını şu endamın yeter bakışına dünya yakılır resmen🧿
- +1 yıl
😂😂 teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim güzelim😘😘
- +1 yıl
Yalana gerek aslında sizi çok beğeniyorum gerçekten tanışmakta isterim
- +1 yıl
Can sıkıntın geçtimi bebişim
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. borç ta demiyor utanma sıkılma da yok? seni keklicek paranı geride vericek sakın yollama bir lira bile ve bağlantını hemen kes
00 Yorumlakaç lira istedi sen kaç para vermek istedin ve ne kadar zamandır flörtsünüz?
02 Yorumla- +1 yıl
1000 TL istedi 400 verebilirim dedim istediğinde 15-16 gündür tanisiyorduk
+1 yılAttın ya şimdi daha çok ister benim başıma da geldi internetim yok atar mısın diye
02 Yorumla- +1 yıl
Başkası deyince çok sinir bozucu oluyormuş jsjshsh bide miktarı beğenmedi puşt
- +1 yıl
Ben paramı istedim vermedi pust koy tekmeyi en azından ben sevgiliye atmıştım
Bize de 500 milyar milyon dolar gönderebilirsin asdjdk
05 Yorumla- +1 yıl
Canın sağ olsun senin
- +1 yıl
Bu ne
- +1 yıl
Ajjaha
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. uzak dur hiçmi para isteyeceği adam kalmamış senden istiyo
05 Yorumla- +1 yıl
Evet ya bide buluşunca vercen mi falan diyor
- +1 yıl
E yani
- +1 yıl
Bencede
Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Onun niyeti belli yüz verme parada gönderme
00 Yorumla
+1 yılBanada tam tersi oluyor. Benden para istiyorlar. Bu arada hemşeriyiz galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sağlıklı bir tavır değil
Üslup desen çirkin
Sanki karşısında şirket kasası muhasebecisi var.05 Yorumla- +1 yıl
Sjbshdh
Cevap sahibi+1 yılGülme ama gerçekten sana karşı hiç saygılı değil.
- +1 yıl
Biliyorum
Cevap sahibi+1 yılFarkındaysan ne âlâ
- +1 yıl
Evet maalsef
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi biri birine bakmak zorunda hep erkek kadına bakmak zorunda degil
00 Yorumla Atcagim miktari küçümseyen insana atmazdım ama atılır ne istediğine ve durumuna göre.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl- + boşa onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtma geri alamazsın boş ver ihtiyacı olan parayi beğenmemezlik yapmaz. Hem kızdan para istemek nedir ya
08 Yorumla- +1 yıl
Dimi yaaaa
Cevap sahibi+1 yılAynen boş ver kendi kazansın
- +1 yıl
Atmıştım ama
Cevap sahibi+1 yılNiye atıyorsun ki ona vereceğine ihtiyacı olan fakirlere ver. Kim bilir parayi ne yaptı gerek var mı bırak çalışsın
- +1 yıl
😏😏😏
Cevap sahibi+1 yılOkadar ihtiyaç sahibi var sen para dağıtıyorsun
- +1 yıl
boş ver mallık yaptim
Cevap sahibi+1 yılBirsey diyemem 😊
Benden de ilk başlarda para istemişti, sonra zamanla ayrıldık. Bir de o zamanlar "biz ciddi bir şey düşünüyorsak birbirimize ortak olmalıyız" diyordu🤡🤡
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılvatiyle sana nasihat vermiştim verilen nasihat yerini bulmuş ama dikkate alan yok 🤷♂️🤷♂️
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahah ne zaman hangi konuda
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen İstanbul'a da gidecektin sanırım ne git ne para ver
04 Yorumla- +1 yıl
Hahahahha vazgeçtim zaten ondan
- +1 yıl
Öyle deme ama benim sesimi duymak için sabaha kadar telefonu kapatmayip dinlemiş
Yuhh insanda biraz utanma olur ya , ben sana bir şey diyeyim mi siz evlenseniz eğer, sen çalışırsın o kadınlarla güne gider 😀
015 Yorumla- +1 yıl
Jshshsh😂
- +1 yıl
Suanki işin ne ki
- +1 yıl
Jshshsh nasıl yani
- +1 yıl
Hmmm
- +1 yıl
Hshss
- +1 yıl
Mesaj at
- +1 yıl
@kardankadın19 ya burada konuşuyorduk ya
+1 yılValla ben istemezdim açıkçasi yillardir görüştüğüm biri bile olsa bi kadından para isteyemem asla
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Bide böyle tipler var ya. kız erkek farketmiyor. verdinmi peki
03 Yorumla- +1 yıl
Vermiştim
- +1 yıl
Nah bulur bidaha
Normal bir durum değil, üzülürsün..
01 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm
Bu ekonomide gayet normal
03 Yorumla- +1 yıl
Ayn bana para atsana
- +1 yıl
Atarım bak
+1 yılVerirsen Seni Dolandırır
07 Yorumla- +1 yıl
Verdim
- +1 yıl
Ne kadar
- +1 yıl
400
- +1 yıl
Bu 400 ü Kurtaracağım diye bir daha Para Verme
Hem düt Hemde Paranı Yer Geri Vermez
- +1 yıl
Senin güvenini Kazanana Kadar Paranı geri veir Sonra Hep ister Söz verir Ödeyeceğim diye ama Vermez Haberin Olsun
- +1 yıl
Senin gibi bi Flörtüm olmasını isterdim inanki 😍😍😍
- +1 yıl
Para istemek için mi
O nasıl bi modelmiş öyle
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Dimiii
- +1 yıl
🥺
+1 yılBir 200 ₺ ateşleseydin kanki
01 Yorumla- +1 yıl
400 ateşledim kankii
Normal dedik, kaç kez daha soracaksın bunu?
01 Yorumla- +1 yıl
Sormadım
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Niye sen bankamısın hsjsj
01 Yorumla- +1 yıl
Hihi
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Eski flörtün olmuştur umarım 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Olmadı ama çok soğudum konusmuyorym büyük ihtimal bitircem konusmayi
+1 yılYemin ederim direkt engeli basardım
02 Yorumla- +1 yıl
Direkt mi
- +1 yıl
Bir saniye düşünmezdim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Atma kız , o sana atsın ne o öyle
03 Yorumla- +1 yıl
Attimmmm
- +1 yıl
Shhshshsh ne
+1 yılSenin paranı yemeye çalışıyor, uzak dur.
05 Yorumla- +1 yıl
😏
- +1 yıl
Haa.. ben yardım etmeyi seviyorum diyorsan..
- +1 yıl
Paraya ihtiyacı olmadığı halde istedi
- +1 yıl
Ne yazık ki var bu tipte insanlar, ben sevgiliden para istemeyi dogru bulmuyorum. Anne, baba, akraba, samimi arkadaşlar dururken, Hele bir erkegin, bir bayanda istemesi...
- +1 yıl
Sevgili bile değiliz
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılSddfdaaas cok komik lan 😂😂😀
03 Yorumla- +1 yıl
He ya jagagshsvvs
- +1 yıl
Bu arada şu yasadıgın sey hıc normal degıl haberın olsun 😂 cok trajıkomık 😀😀
- +1 yıl
😬😬😬😬
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. alfa mı deniyordu böylelerine :P
03 Yorumla- +1 yıl
Alfanin dibi hemde
- +1 yıl
Thankyouuu
Yol ver gıtsın amacı senı kullanmak
00 YorumlaKadından para isteyen erkekte ne bilim
00 Yorumla
+1 yılAtma ya flörtten de para mı istenir
00 YorumlaAyrıl o sadece (Zaman kaybı).
00 YorumlaAtmak zorunda degilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen istemeye utanırım
016 Yorumla- +1 yıl
Miktarı beğenmedi
- +1 yıl
Atma ya senden niye istiyor ki
- +1 yıl
Miktar ne kadar
- +1 yıl
Atmıştım
- +1 yıl
@irmaknilufer 400
- +1 yıl
Gitsin çalışsın
- +1 yıl
@irmaknilufer her akşam gezmelere gidiyor bide atacağım parayı beğenmedi 1000 den aşağı atacaksan hiç atma diyor şerefsiz sonra ben sinirlenince atacak bir sürü insan var diyor
- +1 yıl
Canım muhattap bile olma. Dünya da bir sürü erkek var.. engelle onu hayatından sil ben de daha önce çok yenildim sonra gözümü açtım
- +1 yıl
@irmaknilufer bizde duzelicez inşallah
- +1 yıl
@irmaknilufer ikinizde canım
- +1 yıl
@irmaknilufer ikinizde s.. alak. siniz
- +1 yıl
@Byblack822 yüzümüze vurmasana
- +1 yıl
Vuran vurmuş ben dalgasını geçiyorum
- +1 yıl
@Byblack822 tm
- +1 yıl
Şu soruya yorum yapsana
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılsenet karşılığı ver :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılHani şu İstanbul'a gitcegin adam mı? 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Hihiiii
- +1 yıl
Nasılsa sende para çok 😂
Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı. Ben utandım ya
05 Yorumla- +1 yıl
Şey bendeee
- +1 yıl
Oy oy bı tane düzgün yok
- +1 yıl
Umarım