Yaklasık 2 aydır konusuyoru. Farklı illerdeyz. Beni 9 senedir uzaktan da olsa tamıyo hep sagda solda görmüs. Ben daha sonra il degistim uzaga tasindim. Hic bulusmadık reel hep görüntülü konustuk. Bundan 10 gün sonrada bulusmamız olacaktı. Dün aksam bi anda bana acil bisey dicem yazdı de dedim. Bana 2 bin atar misin cuma ödemem var dedi. Ben ailesi ayrı bi genc kızım ögrencıyım calısmıyom. Babam yok görüsmüyorz. Kiradayız zaten zar zor gecınıyoz. Ki hayatımda hic bi erkek benden para istememistir. Kocam olsa neyse resmiyette de biseyim degil. Veremem dedim o zaman iyi aksamlar vs dedi daha yazmam vs trip attı. Ben buna cok sinirlendim. Tamam canım yoksa yok diyebilirdi trip atıp görüsürüz demek nedr. 20 bin kira veriyoruz Şu an calısmıyorum bile. Annem dul kadın. Hep kendını ailesini öven , sürekli tatil storylerı atan atanmıs memur kendisi. Anası babası basıda abisi kardesleri var. Bana yazana kadar cevresınde ck kisiden istyebilirdi. Daha sonra seni denedim samimiyet ölctüm diyor. Ulan samimiyet ne alaka bende var mı insan bi sorar. Bende buna yazdımki arkadaslarımın flörtleri cicek alırken pandora alırken senden zor gunumde dahi 1 tl istememisken sen benden nasıl para istersin kadın parası yiyen erkek etek giysin dedim. Asırı sinirlendim mebla onemlı degil ben ondan hic maddi talepte bulunmadım beni enayı gördüki böyle bi sekılde teklıfte bulunup vermedim diye trip yaptı. Bu yaz icin 120 binlik tatil ayarlayan adama bak hele. Sürekli rakılardan story atana bak. Dün kuzenıyle bulustu acaba ne bl yedide paraya skıstı bilmiyorum cok tuhafıma gitti. Heryerden engellefim bide bana laf sokuyor ben sabancı degilim maddi zorluklar dahi cekıyorum adam olsaydı da yanımda dursaydı o bana verecegi yerde ben erkege para yedirmem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Adam resmen fırsatçıymış ya. İyi ki engellemişsin, hiç de uğraşılmaz böyle tiplerle. “Seni denedim” falan diyerek olayı toparlamaya çalışması da tam bir rezalet. Kendi hayatını ballandıra ballandıra anlatıp sonra para istemek neyin kafası? Üstelik senin durumunu da biliyor, buna rağmen para istemesi iyice yüzsüzlük.
Flört dediğin adam seni korur, kollamak ister, para dilenmez. Hele ki “erkeklik” taslayıp sonra senden para isteyeni var ya… Olsa olsa yan sanayi erkek olur. Sana para yedirmediğin için laf sokması da tam eziklik. Senin kendine olan saygını ve duruşunu görünce sindiremedi muhtemelen.
Bence zerre değmez arkasını dönüp bakmaya bile. Sen güçlü durdun, kendini ezdirmedin. Helal olsun! Etek giysin o arkadaş, erkeklikten nasibini almamış belli ki.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSen doğrusunu yaptın. Flörtün bir kadının etekleri altına sığınan aciz bir varlık olmamalı. Deneme yapmışmış. Para olsa bile vermeyeceksin yok diyeceksin. Durumunu bile bile bu ne yüzsüzlük? Senden istemek. kendi durumu iyiyken, çevresi genişken. Senden istemesi daha utanç verici…
Buğün sana bakamayan gelecekte hiç bakamaz. 2 ay flört’ten sonra seninle sevgili olmayı düşünmesi gerekirdi. Onu bile yapmamış işini garantiye alıp önce buluşmayı beklemiş. Boşversene…
Ne ara sor, ne de yüz ver. Move on…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKocan olsa da olmasa da karakteri düzgün birisi olsa neyse. Kimse kimseye para yedirmek zorunda değil aynı şekil şu prenses ayaklarını bırakmalısın yok erkek kadına pandora alıyormuşta siz kimsiniz de kendinizi bulunmaz Hint kumaşı zannediyorsunuz memlekette kız mı bitti ne bu egoist davranışlar? Kimsin lan sen? Onun da kafasını s1keyim 2000 lira borcu git bankadan çek ben hayatımda hiçbir kadından borç istemedim isteyecek kadar da gurursuz olmadım. Çöpsünüz abi tamamen ikinizde karakter olarak bir b0ka yaramazsınız oda sende.
017 Yorumla
Soran1 yılBen kimsenin 1 tlsini yemedim arkadaslarım sevgililerini sömürürken ben isimde gücümdeyim gayet düzgünüm azını topla. Hatalı olan odur ben kadın halımle parasını yemıyorum hahahah
Soran1 yılBenim karakterime bu nesil asla cıkamaz bkumu yesinler hadi bay
Soran1 yılAma onun hakkında yazdıklarına katılıyorum o konuda haklısın
Cevap sahibi1 yılSen kesinlikle koç burcu olmalısın. Allah'ın cezası koç burçları. İğrendim şu karakterinizden.
Soran1 yılHahahah yok be balık burcuyum duygusalım. Sadece kullanılmaya gelemem
Cevap sahibi1 yılNasıl balıksın imkansız bir şey bu. Yükselenin koç aslan yay o zaman
Soran1 yılYükselenim terazi
Soran1 yılNedenki
Soran1 yılBenim yasadıklarım beni böyle yaptı eskiden böyle degildim
Cevap sahibi1 yılYalanın yok doğru mu bunlar?
Soran1 yılVallaha dogru ya yasamadıgım seyi niye sorayım buraya
Cevap sahibi1 yılTamam o zaman. Bir an koç burcu zannetim. Balık olduğun için de derinden yaralanmışsın.
Soran1 yılEvet cok kırıldım gecmıste Şu an o yuzden böyle sertim
Cevap sahibi1 yılÇok sarsılırsın ki. Gerek yok bu kadar takmaya. Kendini üzersin sürekli. Başka birini bul mutlu olmaya bak. Bide o kişinin burcu da koç aslan yaysa çok sıkıntı. Oglakta olabilir.
Soran1 yılYengec burcuydu ama tüm exlerim oğlaktı. Oğlak burcu travmam ahaha
Cevap sahibi1 yılYemin ediyorum trip diyince aklıma gelen yengeç oldu. İlginç valla.
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru olanı yapmışsın, hatta belki de biraz geç bile kaldın. Belli ki maddi durumu gayet iyi ama senden para istemesi, sonrasında da "seni denedim" gibi saçma bir bahane uydurması hiç güvenilir bir hareket değil. Engellemek en mantıklısı olmuş, çünkü bu tarz insanlar sınırları test eder ve fırsatçıdır. Hem seni hem de maddi durumunu hiç düşünmemiş, üstüne bir de trip atmış. Bundan sonra hayatına bu tarz insanlar yerine gerçekten güvenilir ve değer veren birini alman en iyisi.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahh, yani gerçekten bu olay beni resmen Bambi gibi kalakoydu! 😅 Flört dediğin şey, karşılıklı güven, anlayış ve keyifli bir enerjiyle ilerler; ama birden bire para istemesi, sonra üstüne trip atmaları falan... Of pek tatsız. Sana bu konuda o kadar hak veriyorum ki! Senin yerinde olsam ben de aynısını yapardım. Haklı bir refleks göstermişsin. Samimiyet ölçmekmiş, ay o ne saçma bir bahane öyle? 😒
Sinirini benden çıkarmak istersen konuşabiliriz, ne olur boşalma burada hehe. Ama bu olaydan sonra bir kahveni al, tatlı bir dizi aç ve pozitif bir mooda geri dön derim. Ters bir insanın enerjisini hayatında taşımaya değmez. Ne düşünüyorsun şimdi, etkisi geçti mi biraz? 🫶02 Yorumla
Soran1 yılSinir değil de enayi sandı heralde diye düsündüm djdkdk
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılYani ne cesaret ya, resmen senin zekanı hafife almış! 🙄 Gerçekten pes! Neyse ki durumu hemen fark etmişsin ve kendini korumuşsun. Bu kadar güçlü, mantıklı hareket ettiğin için kendinle gurur duymalısın. 👏 Böyle saçma enerjilere kapımız kapalı tatlım, devam! ❤️
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Senin zor durumda olduğunu bildiği halde senden para istemesi çok yanlış olmuş. Hadi durumun iyi diyelim, yine bunu gurur meselesi haline getirip yine istememesi lazım. Bak ben kadın başıma bir erkekten tek kuruş talepte bulunmadım. Hediye bile aldırmadım. İnsanda biraz gurur olmalı diye düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende flörtüm benden para istese, bende hayatımdan çıkarırdım onu. Aşkın içine para mevzuları girince tatsız durumlar yaşanabiliyor. Artık sen kafanı takma önüne bak. Hayatına değişik insanlar çıkacak buna emin ol.🌸
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hiç mantıklı değil senden para istemesi heleki senin çalışmadığını bildiği halde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Engellemem ama parada vermem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u 1 yılengelle geç direk
01 Yorumla
Soran1 yılEngelledim heryerden fakelerden yazmaya baslar bi kac güne
1 yılBence çok doğru bir şey yapmışsın. Bir insanın maddi durumunu göz önünde bulundurmadan, özellikle ilişkiyi başlatmadan önce, böyle bir talepte bulunması gerçekten rahatsız edici. Birinin “samimiyet test etmek” amacıyla bu tür bir şey yapması, zaten başlı başına sağlıklı bir ilişki temeli oluşturmaz. Gerçekten seni ve senin durumunu anlamadan, sırf kendi çıkarı için bir şeyler istemek, hem saygısızca hem de bencilce bir davranış.
Birine maddi yardım etmek, gönüllülük esasına dayanır ve karşılıklı güvenin olduğu bir ilişkide yapılmalıdır. Eğer kişi sadece zor durumda olduğunda değil, aynı zamanda sürekli lüks içinde yaşamayı tercih ediyorsa, bu durumda dengeli bir ilişki kurmak zorlaşır.
Senin yerinde olsaydım, kesinlikle böyle bir tavrı kabul etmezdim. Maddi manevi rahat hissetmediğin, seni zor durumda bırakmaya çalışan kişilere karşı sınır koymak çok önemli. Kendi değerini bilmek, sağlıklı bir ilişki için ilk adımdır.00 Yorumla
1 yılKesinlikle haklısın ve çok iyi yapmışsın. Adam resmen seni enayi yerine koymuş. Hem maddi durumu iyiymiş gibi davranıp lüks tatiller yapıyor hem de senden para istiyor? Üstüne bir de samimiyetini ölçtüm ayağına yatıyor, yemeyiz bunu.😸 Para vermeyince trip atması da zaten niyetini belli ediyor. Senin gibi kendi ayakları üstünde duran birine böyle bir hareket yapmak büyük saygısızlık. Engellemek en iyisi olmuş hiç arkana bakma böyle devam et. Go girll.🌷
00 Yorumla
1 yılYa bende üç ay tanıdığım flörtüm 3 bin istemişti yarın akşam vericem dedi bi hafta geçti öyle verdi sonra başka bi gün 30 bin istedi o zaman anladım büyük balığın peşinde olduğunu diğer parayı o yüzden geri verdiğini yok bende dedim mesafeli durdum ondan sonra arada yazıyor tınlamıyorum tam bi embrsil annesi bile şikayetçi
02 Yorumla
Soran1 yılOha verdın mı 3 bini
- 1 yıl
Yarın vericem diyince verdim bide ailesiyle tanıştırmıştı güvenmiştim neyseki geri alabildim 30 bin isteyince şok oldum telefonla konuşuyorduk geçiştirdim kapattım bidaha da adam yerine koymadım bana gelene kadar kaç kişiden isterdi kira ödemiyorlardı ev onların ona rağmen bu ay sıkıştım dedi ben kira ödüyorum 21 bin bide o sıkışıyor as
1 yılSevmek sevilmek güzeldir belliki adam paraya sıkışmış enayilikle ne alakası var flörtlerde yardımlaşmak güzeldir diyosunya 1 tl istemedim keşke isteseydinde dayanışma duygusunu kapatmış olursunuz ayıp etmişim yazık bu hayatta bir arkadaşın olması güzeldir özür dile gönlünü yap istediği miktarı yarısı ver
01 Yorumla
Soran1 yılHahahhahahajajajahaj bu kafaya vergi ödüyor musun seni cok yerler böyle dikkag
- Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
1 yılbelli ki feleğin çemberinden geçmiş. bence ilkeli bir kızsın yaptığın yanlış değil. bırak sevgili olmayı nişanlısı bile istemez insandan para. yol yakınken ver yolu gitsin.
06 Yorumla
Soran1 yıl28 yasındayım felek mi kaldı cember mi sen hesap et hayat tecrübelerim olmasa dolandırılırım tabiki ahahh
- 1 yıl
valla insanlar konuşurken dolandırmak için öyle laflar ediyor ki. tecrübe falan hak getire
Soran1 yılEvet buda tatlı dilliydi ama hic bi zaman guvenmedim ben hep gardımı alırım
- 1 yıl
esnaf kılıklı mıydı? yok muymuş çevresinde arkadaşı cartı curtu. sana kadar.
Soran1 yılMemur ve cevresı de var cok sacma cidden
Soran1 yılYa ben bide uzak bi ildeyim ibana at diyor
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. iyi yaptın hayır gelmez bundan. Uzak dur. Bak müge anlı da kaç adam para aldıysa daha da fazlasını istedi kadından geri de ödemedi
03 Yorumla
Soran1 yılBugun 2 bin isteyen yarın 5 ister. Ben kendimi zor gecındırıyorum gvata bak. Daha bir dal cicek almadı uzakta olsa da bi tl yollamadı. Bide bana trip yapıyo atmadım diye iyi aksamlar daha yazmam diyo saka gibi o kadar sinirlendim ki. Farklı ıldeyım ibana para atıcam bide böyle adamlık mı olur bi gün bile bi ihtiyacın var mı demez
Soran1 yılBen erkek gibi kadınım hic kimseden para almadım bugune kadar kendım calıstım yedim ben kadın halımle daha delikanlıyım
Gizli Üye(25-29)1 yılEn iyisini yapmişsin güzel bacım benim. Delikanli adam parasiyla övünüp 2 bin istemez. Kendi içinde çelişen bir adam. Gösteris budalası. Sen hayatin boyunca kendin çakisip yemissin. Bu teaz hırbolarla anlaşamazsin zaten anlaşılmaz.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇalışıp*
iyi yapmışsın borç kilitleyip ortada bırakıyolar kızları etrafımda çok gördüm iyi yapmışsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u 1 yılİhtiyacı vardır belki çocuğun destek olmalıydın bence
00 Yorumla
1 yılKızılcık şerbeti meri gibi yapmak akıllı ol afferin
00 Yorumla
1 yılÇok kızmışsın ama o kadar haklısın ki yazacak bir şey bulamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini anlatmana gerek yok durumunu vs. Ne demek iyi akşamlar bidaha yazmam. Çok iyi yapmışsın engellemekle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDilencimi ne adam ne kadın ne erkek sevgilsiinden para ister ne çirkin sey Ya
04 Yorumla
Soran1 yılKız arkadaslarım sevgililerini sömürüyo istiyo ben gurur yapıyorum asla istemiyorum bu malda benı kullanmaya calısıyor
Cevap sahibi1 yılboş ver isteme
Soran1 yılBen serefli yetistim dilencilik yapmam ahahah
Cevap sahibi1 yılBende oyleyım en güzeli kimseye boyun eyme
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl1 kuruş para verme. aç herif. utanmada yok seni tokatlıcak
010 Yorumla
Soran1 yılYa durumu olan biri bide atanmıs djdkdj ben ögrencıyım para istenecek son kisiyim
Cevap sahibi1 yılonun sana destek olması lazım karşılıksız üstelik. sepetle irtibatı kes
Soran1 yılBı ara kendısı dedi sana para atcam sonra ne attı ne yaptı hep lafta. Sözde evlenmek istiyordu hatta evlenırsek calısmasan da olur diyodu cok ılgınc
Soran1 yılO karsılıksız yapmaz ama bn zten bkireyim hic bisey yasamadım
Cevap sahibi1 yılhayatım 2 bin liraya muhtaç adamdan ne brklersin. denemişmiş. bu aç adam seni evlilik vaadiyle kandırıp alacağını alır yok olur. sen oku vs kendi ayakların üzerinde surup kimseye muhtaç olma sonra değecek biri çıkarsa krşına zamanı gelince ver kızlığını
Soran1 yılHaklısınız. Bana hep cok zor bi kızsın diyordu. Sükürler olsun rabbime elimi bile tutturmadım. Hatta o konuda da bana güvensen ilrrde yasar mısın diyordu. Brn dereyi görmeden paca sıvayıp guvenıp yasasam Şu an ne hallerde olurdum Allah korusun
Soran1 yılBu kisi 27 yasında atanmıs arabası dahi olan biri benden para isticek konumu da yok
Cevap sahibi1 yılaman ha. bidaha irtibata geçme. çok üzülürsün sonra.. aç it.
Soran1 yılYok asla ben gururlu biriyim böyle bi rezille muhattap olmam
Cevap sahibi1 yılsakın. yoluna bak sen
1 yılİyi yapmışsın. Ben de aynısını yapardım
00 YorumlaHic mi arkadasi dostu akrabasi yokta senden istiyor iyi etmissin engellemekle
02 Yorumla
Soran1 yılDolu cevresı var
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yıliyi yapmıssın engellerin bol olsun
03 Yorumla
Soran1 yılHahahahajhajajakakajakajakaja
- 1 yıl
parasıyla ovunuyor ama borc istiyor cok aradınmı onu malmıs
Soran1 yılAramadım valla zaten senelerdir tanıdıhım biriydi dkdk kendi yazdı
Veririm niye vermeyimki
01 Yorumla
Soran1 yılKadın erkege vermez ya hani
Ben de engellerdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSenin eline koluna saglık bu kadar işte
00 Yorumla
1 yılDünya tersine dönüyor resmen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılParam yok kusura bakma derdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyi yapmişsin engeli açma
00 Yorumla
1 yılMaddi konularda sakın güvenme, verme gönderme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. doğru olanı yapmışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSaçmalamış ama
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. En dogrunu yapmışsın
00 Yorumla
1 yılIyiiii yapmissin agzina sağlık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKeşke öyle davranmasaydın
04 Yorumla
Soran1 yılArastırdım eski sevgilisinden de hep para istemis kız bıkmıs ayrılmıs. Parası oldugu halde pinti olan milletten gecınen biri
Cevap sahibi1 yılS. tir etseydin o zaman
Soran1 yılEttim zaten
Cevap sahibi1 yılTebrik ederim 🏅
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi yapmışsın engellemekle.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi yapmışsın s**tr et gitsin
03 Yorumla
Soran1 yılBen ilk defa bir erkegın kadından para istedini gördüm
Cevap sahibi1 yılSaçmalığın daniskasi. Verseydin senden kötüsü olmazdı sikintiya girerdin
Soran1 yılBu yasıma kadar kimseye bi kurus yedirmedim ben enayi degilim erkek adam calıssın kazansın dilenmesin
1 yılkızdan para istenmez
05 Yorumla
Soran1 yılBunu dedigimde ne alaka sevgilim degil misin isterim dedi
Soran1 yılSanki evliyiz
Soran1 yılAptl kardeşim lüks mekanlarda gezmeyi biliyor bize gelince sogan kavurması
- 1 yıl
gitsin çalışsın
Soran1 yılÇalışıyor zaten evi de var yanı durumu var
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ayrılırdım
02 Yorumla
Soran1 yılBıraktım zaten
1 yılİyi bizene niye anlatiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılFikir alıyorum dogru mu ettim diye
- 1 yıl
Evet
1 yılHaklısın valla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılVerirdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılAynısını
02 Yorumla
Soran1 yılNası yanı
- 1 yıl
Engellerdim
Gizli Üye(30-35)1 yılEngelle
00 YorumlaAynı şeyi
00 Yorumla
1 yılAferşm
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında