Ben mantık evliliği yaptım ama bu adamı sevebilir miyim diye de baktım tabii ki. Sırf mantıklı diye önüme gelenle evlenmedim
2 ay
Ben mantık evliliği yaptım ama bu adamı sevebilir miyim diye de baktım tabii ki. Sırf mantıklı diye önüme gelenle evlenmedim
Defolun gidin yaa. Severek evlenen var mı ki kadın denen mahlukatta. İşinize gelen kesesi güzel olan ile evleniyorsunuz hepiniz. Yeterli para olduktan sonra altına yatırıp bacaklarını aralayamayacağın kadın mı var. Sanki severek evleniyormuş gibi hepsi.
Sakin ol dostum. Bu karşılıklı anlaşmaya bağlı bişey.
Eşimin de beklentisi çalışmayan, çocuk doğuracak, ev, aile, çocuk odaklı yaşayacak bir eşti. Mantık evliliği iki tarafın da fedakarlığıyla olan bir şey.
Aklına yatmayan erkek evlenmesin. Ama ben çalışmamayı kabul ederek evlendim. Tabi ki geliri iyi olan biri olmalıydı
Ama onu sevmiyorsun
Aksine çok seviyorum
Bence seninki tam klasik mantık evliliği değil, ikisinin karışımı gibi duruyor 🥰 Hem kafan uyuyor hem “sevebilir miyim?” diye kalbini de tartmışsın, bu çok değerli 💫 Zamanla aşk kesin doğabilir, hatta güven, saygı, birlikte emek verme derken daha sağlam bile olur. Şu an ona karşı ne hissediyorsun, özlediğin oluyor mu, yanında güvende hissediyor musun? 💕
Cevap
4Cevap
Severek evlenmek
Zamanla seversinn ya önemli olan refah içinde yaşamak arada da sevişince yeterr bencee
Mantık evliliği isteyen kizlar bana yazsın kız çalışacak bende ev erkeği olucam ev işi yapicam
Kardeş sen çok yanlış gelmişsin.
Mantıklı aşk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?