Beni her yerden engelleyen eski sevgilim 4 gün sonra geri döner mi, pişman olur mu?

Erkek arkadaşımla son zamanlarda çok fazla kavga ediyorduk ve ben hep engelle git diyordum, gerçekten gitmesini istediğim için değil korksun diye ama sonra engelleri kaldırıyor, konuşuyor, devam ediyorduk. Bazen sevgisini hissettiriyor, bazen durgundu. Önemsiz bir kıskançlık için kavga ettik ve beni anlamadığını bildiğim için anlık sinirle ayrılalım deyip engellemesi gerektiğini söyledim. Başta tamam dedi, sonra benim şaka yaptığımı filan sorguladı. Benim ciddi olduğumu görünce engelledi ve en sağlıklısı bu, kafam kaldırmıyor dedi. Sonra saatler sürdü, her yerden engelledi, açmadı. Ben ailesine filan yazdım, asla kaldırmadı ve artık seni istemiyoruz dediler. Bana her yerden yazdım, çocuk bakmadan engelledi ve bana sanki nefreti var gibi davranıyor. Sabah seni çok seviyorum, her zerrene aşığım diyen, rüyasında gördüğü için endişe eden çocuk öğle nasıl ayrılır? Bugün 4. gün ve hâlâ her yerden engeldeyim, 🥲 sizce döner mi? Pişman olur mu? 3,5 senedir tanışıyoruz, 2 senelik bir ilişkimiz vardı, bu kadar kolay mıydı
Beni her yerden engelleyen eski sevgilim 4 gün sonra geri döner mi, pişman olur mu?