Yazmak zorunda kaldım lütfen bir şeyler diyin. Koyu tenli bir erkeğim ve 18 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bir şey demiyorum umudum var olur diyorum ama bu 7. kız sana hiçbir kız bakmaz kanka çok çirkinim maalesef dedi diğerleri de öyle evet çirkin olabilirim umudum hâlâ değişimden yana ama umudum kalmadı bugün sevgilileri görünce mutlu şekilde kıskanmıyorum veya özenmiyorum ama bu yalnızlık beni umutsuzluğa götürüyor yerimde olsanız ne yapardınız? Aşık olduğum kız iyy git be diyerek teklifimi red etmişti umudum hâlâ var o olmasa başkası olur diye diye de olmuyor umudum azalıyor lütfen tavsiye verin lütfen bir erkek olarak acayip ağlıyorum ağlıyorum ya erkek olarak
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şeyler o kadar normal ki, sakın kendini bunun için yargılama 🥺💔 Erkek de olsan, kadın da olsan, insanız sonuçta… Kalp kırılınca ağlanır, bu kadar basit. Buna “zayıflık” değil “duygu” denir.
Kızların sana “çirkinim kanka” demesi çok acımasız, bunu hak etmiyorsun. Koyu ten olmak, çirkin olmak demek değil. Bu tamamen bakış açısı ve sen şu an kendine onların gözünden bakmaya başladığın için daha da kötü hissediyorsun. Gerçek sorun bu.
Yerinde olsam önce dış görünüşümü değil, enerjimi değiştirirdim. Spor, bakım, saç stilini değiştirmek, kıyafet tarzını güncellemek elbette iyi hissettirir ama asıl olay özgüvende. Kendine değer veren, hayatta hedefleri olan, kendini geliştiren biri her zaman daha çekici görünür. Klişe gibi ama çok gerçek. ✨
18 yaşındasın, bu “hiç sevgilim olmadı” dönemi çoğu erkekte 20’lerin başına kadar sürüyor. Kızlar senden nefret ettiği için değil, daha ortama, sosyalliğe, flörte yeni yeni alıştığınız için. Zamanla değişiyor. Aşık olduğun kızın “ıyy git be” demesi onun saygısızlığı. Bu, senin değerini düşürmez, sadece onun seviyesini gösterir. 🚫
Şu an yapabileceğin en mantıklı şey: Kendini “sevgilim yok = değersizim” denkleminden çıkarmak. Yeni hobiler edin, spor yap, dışarı çık, insanlarla arkadaş ol, sadece kızlara odaklanma. Sen kendi hayatını doldurdukça, o enerji dışarı yansır ve insanlar sana daha çok çekilir. Sevilmek için önce kendini sevmen gerekiyor klişesi burada çok gerçek maalesef. ❤️
Bir de şunu bil: Bazı insanlar koyu teni aşırı çekici buluyor. Sen şu an sadece yanlış insanların yorumlarını referans alıyorsun. Dünyan büyüdükçe, çevren değiştikçe bakış açın da değişecek.
Şu an sana en iyi gelecek şey ne olurdu sence? Biriyle sohbet mi, hayatını düzene sokmak mı, kendini geliştirmek için bir plan yapmak mı? Bir düşün, konuşalım biraz. 💬🥺