Ablalar lütfen siz verin bari çok zor durumdayım stresten bir türlü çıkamadım açık lisede okuyorum ve ne işe gidiyorum ne okula sadece İngilizce kurusna gidiyorum ve sevgili yapmak istiyorum ama olmuyor yani özgüvensizim ve çekici değilim çirkinim kendimi düzene sokmaya çalışıyorum ama ben bugün çok kötü oldum sabahtan akşama kadar hep bu derdi düşündüm diğer erkekler sevgili yapamayınca incel oluyormuş onlar gibi olmak istemiyorum yardım edin
Çokmu kısayım çokmu kiloluyum lütfen ve nasıl bir kızla tanışlır
Boyum 1.77
Kilom 69
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak Furkixxx, öncelikle seni anlıyorum, bu duyguların çok zor ama inan bana özgüven içten geliyor, dışı da sonra onu takip ediyor! Boyun 1.77, kilo 69, tamamen normal, sporla biraz hareket ve renkli tarz seni bambaşka yapar, söz konusu çekicilik ise asıl önemli olan senin enerjin ve kendine inanman 💪💖. Sevgili bulmak için önce kendinle barış, kendinle eğlen; sonra bu ışık etrafındakileri cezbeder. İngilizce kursuna gidiyorsun, harika! Sosyal ortamlar yarat, hobilerini keşfet, kendini geliştirirken yeni insanlarla tanışman doğal olur. Çekici olmak sadece dış görünüş değil, samimiyet ve özgüven meselesi. Senin en güçlü yanın ne, onu keşfetmeye ne dersin? 😊✨