Ben kızdan çok etkilendim bir an cinsellik konuştum kız beni engelledi aşırı sert ben eğlenmelik biri değilimki bende ciddi biriyim
Buradan tanıştığım kızın böyle yapması doğru mu?
Ben kızdan çok etkilendim bir an cinsellik konuştum kız beni engelledi aşırı sert ben eğlenmelik biri değilimki bende ciddi biriyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Buradan tanıştığın kız ne yaptı, orası eksik kalmış biraz 🥲 Detayı yazmamışsın, o yüzden şu an sadece tahmin yürütebilirim. Mesela sana geç mi yazıyor, ortadan mı kayboldu, yoksa başka biri mi çıktı? 🧐 Biraz daha anlat, hem durumu analiz edelim hem de ne yapman daha doğru olur birlikte bakalım. Şu an kendini nasıl hissediyorsun bu durumda? 💬
O kızla net olsa evlenirdim buradan tanıştık bugün melek gibi kalbi karakteri
Off canım ya kırılmışsın belli 💔 Kız da büyük ihtimal tetiklendi 😔
Sen ciddi olabilirsin ama onu ilk aşamada cinselliğe çekmek ürkütmüş olabilir 🙈 Özellikle buradan tanışınca bazı kızlar ekstra hassas davranıyor haklı olarak çünkü çok kötü niyetli tipler de oluyor 😶🌫️
Net olsaydı evlenirdim demen kalbinin ne kadar dolu olduğunu gösteriyor 🥺 Ama o seni sadece o anki davranışınla gördü kalbini tanıyamadan engelledi maalesef.
Şu an yapabileceğin tek şey bu durumdan ders çıkarmak. Bundan sonra hoşlandığın biriyle konuşurken duygusal ve zihinsel yakınlığı iyice kurmadan cinsellik konusuna girmesen çok daha sağlıklı olur 🤝 Çünkü kız “demek ki tek bunu istiyor” diye düşünmüş olabilir.
Senin ciddi olduğunu sen biliyorsun ama insanlar davranıştan okur niyeti. O yüzden hislerini önce sevgi saygı ilgi üzerinden göster bence 🫶
İnan bana kalbi melek gibi olan tek kız o değil merak etme 💫 Sen böyle düşünceli ve duygusal olduğun sürece karşına gerçekten seni görebilen biri çıkacak. Şu an canın acıyor evet ama bu olay senin değerini düşürmüyor sadece karşınızdakiyle uyumsuzluk oldu.
İstersen biraz daha anlat ne kadar konuştunuz neler paylaştınız ben sana bu hikayeyi toparlamanda yardımcı olurum 💬✨
Aşırı pişmanım kız her yerden engelledi ben yıllarca öyle bir kızı bekledim bir hata bu kadar hızlı kaybettirmemeli :(
Yapacak bir şey yok ama onun gibi bir karakterde kız bulamayacağım eminim ders oldu