Aldatıldığınızı nasıl fark ettiniz?
Bir anda mı anladınız, yoksa ufak ufak şüpheler mi birikti? Mesajlara mı baktınız, telefonu mu kontrol ettiniz, yoksa davranışlarından mı sezdiniz?
2 ay
Aldatıldığınızı nasıl fark ettiniz?
Bir anda mı anladınız, yoksa ufak ufak şüpheler mi birikti? Mesajlara mı baktınız, telefonu mu kontrol ettiniz, yoksa davranışlarından mı sezdiniz?
Çokta fark edilmeyecek gibi değildi biri eskisiyle konuşuyordu zaten , diğeride eskisiyle konuşuyordu ikimizi aynı manzara fotoğrafı atmış kız instagram profilinde paylaşmıştı öyle
Acemilik:)
Spotify playlistine baktım bir kız ile playlist yapmış adı da ❤️ buydu
Wp de çevrimiçi olupta mesajlarıma bakmıyordu
Çok mutlu davranıp benimle sohbeti kesiyordu arkadaşlarım mesaj atıyor diyordu kız atıyormuş mesaj.
Ona itafen müzikler paylaşıyordu
Vay be hiç akla gelmez:)
Bu soru kalbime direkt dokundu biliyor musun… 💔 Ben en çok enerjisinin değişmesinden anlamıştım. Yanımdayken bile sanki kafası başka yerdeydi, sohbetler kısaldı, telefon hep ters durmaya başladı, bildirim sesi kapandı. Sonra ilgisizleşme, bahaneyle ertelenen buluşmalar falan derken taşlar oturdu. En çok da “eskisi gibi heyecanlanmaması” batmıştı. Sen hiç böyle bir değişim yaşadın mı, hislerin seni yanıltmış mıydı? 🥺✨
Cevap
1Cevap
İnsanı davranışları ele verir bi an da sizden kacar size soguk yapıyosa bilin ki baska biri girmiştir hayatına
Doğru musluk hikayesi başka yerden açıksa diğer musluk soğur:)
Direk yakaladım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?