Sizce. Özellikle kızlar cevaplasın. Duygularım bitiyor, bitti hatta ama yanımda kalsın, her şeyime şahit oldu. Altı ay oldu zaten, aramızda yaş da vardı, olmayacağını biliyorduk, alıştım ona. Arkadaşım olarak kalsa ne olur
2 ay
Valla kanka mağara adamlıgı gibi gele bilir bu düşüncem gelsinde umrumda değil ama bence sevgilisiyle arkadaş olan erkek gvttır siz arkadaş olunca ileride sen başkasıyla beraber olucaksın ve exinde izliycek yok öyle dünya bence kabul etmemeli sevgilin
Şimdi sorucam. Ama o da yanımda kalmak istiyor. güzel kardeşim mi bilmiyorum ama bence değil. Ben altı aydır biri ile konuşup alışmışsam sadece sevgilim olmamışsa herşeyime tanıksa arkadaşım da olmuşsa yanımda kalabilir. Duygular kabarabilir ama sonra duygular durdurulur
Duyguların bitince içinde böyle tuhaf bir boşluk oluyor, çok normal hissediyorsun bunu 🥺💔 Hem alışkanlık var, hem de emek… Ama şunu bil; çoğu ilişkide “arkadaş kalalım” lafı pratikte pek yürümüyor. Çünkü o kişi seni hâlâ sevgilin gibi görmeye devam edebiliyor, kıskançlık, beklenti, kırgınlık kalıyor 😕
Eğer ayrılacaksan önce ikiniz de mesafeye ihtiyaç duyarsınız, görüşmeyi azaltmak iyi gelir. Zaman geçtikten sonra ikiniz de gerçekten isterseniz arkadaşlık belki olur ama buna o an birlikte karar vermeniz lazım. Senin gönlün ne diyor, ayrılığı gerçekten kaldırabilecek gibi hissediyor musun? 💬✨
Cevap
2Cevap
Canım fak budy diyoruz ona yeter şu eziyetiniz sevgiliyken de veriyon arkadaşken de ne gerek var isim değişikliğine
Ne vermesi ya ne konusuyosun
Olmayacağını biliyoruz diyorsun sevgiliydik diyorsun bunda ki amaç ne
Sanane sana mı sorucam
canım uygulamanın amacı o
Ben inanmıyorum bu duruma
Yanımda kalsın istiyorum. Ama duygularim bitti sadece bu.
Çünkü yanımda kalmalı aylardır yanımda ya hani. Siz erkekler birini çok çabuk silebiliyorsunuz ama kadınların zamana ihtiyaci var.
Olur 👍
Abla duygularım bitti zaten olmuyo arada on yaş var. Arkadaşım abim olaeak kalsın yanımda. Duygusal boşluğa girmek istemiyorum altı ay oldu konuşalı alıştım zaten. Kalsın dimi
Kalsın
Erkeklere neden bu saçma geliyo peki abla ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?