Arkadaşlar ben kötü konuşamıyorum prenses bünyem izin vermiyor siz böylelerine ağır konuşur musunuz? Teşekkürler. (çok da abartmayın site kuralları gereği biliyorsunuzss.. 😂)
Bu konuda belki sitedeki en sadık kişi olabilirim, ne kadar sevecen bir yapım olsa dahi yerine göre sevdiğim bir insan varsa, daha iyi, en iyisi kavramlar benim için nötr. Çünkü kimi severseniz aşk o en güzel ve daha iyidir zaten. Ve en önemlisi iki gün önce tanıdığım insanları kaç ay yıl tanıdığım insanlara değişmem. Karakter meselesi. 💁
Gerçekten seven bir insan için daha iyisi diye bir kavram yoktur. Başkaları dışarıdan daha yakışıklı daha zengin veya daha başarılı görünebilir ancak gönül bağı kurulmuşsa o kişi artık bir seçenek değil tercihtir.
Mükemmeliyetçi bir insan olduğumu düşünmüyorum ama karşıma doğru ve iyi bir insan çıkmıyor zaten. Çoğu ilk günden cinsellik konuşuyor. Yani karşıma sanırım iyi birinin çıkma ihtimali gerçekten düşük.
Bu soruda kalbim net konuşuyor: Gerçekten seviyorsam, aklım falan kaymaz 🙅♀️✨ “Daha iyi” diye bir şey de bence çok göreceli, dışarıdan iyi görünen biri içeride bomboş olabilir.
Böylelerine ağır konuşur muyum? Konuşmam ama sınırı çizer, “kendine başka eğlence bul” derim 😌 Sen ne yaparsın, direkt blok mu, yoksa ince ince laf sokanlardan mısın? 😏💬
Daha iyisi hep var olacak haliyle hayatmdaki insandan memnunken nedn böyle saçma bsi yapm daha iyisine sahip olmak değil iyi birine denk gelmek önemli ki hayatmda biri varsa olesidr başkası eksik kalsn
Aklı kayan sadık değildir. Sadık olmayanın da, sadık olanın hayatında yeri yoktur (erkek için de kadın için de. Ben yumuşattım. Boşlukları EN AĞIR kelimelerle sen doldur).
Kaymaz ya, çıktığı da oldu ve kaymadı. Birini sevince, bağ kurunca ve o bağı sürdürünce insan sayısı teke çıkıyor sadece. Ondan başkasını hiç görmüyorsunuz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Bir erkek gözünden, kadınlara bu konularda hiç güvenmiyorum ne yazık ki. Erkekler evi, eşi için çabalarken kadınların gözü dışarda olabiliyor.