Yani anlıyorum, onlara bakmak, yemek vermek, gezdirmek güzel de sonuçta kendi çocukları değil, yurt şımartıyorsun bunları gelme deyince bu kadar yıkılması normal mi?
2 ay
Yani anlıyorum, onlara bakmak, yemek vermek, gezdirmek güzel de sonuçta kendi çocukları değil, yurt şımartıyorsun bunları gelme deyince bu kadar yıkılması normal mi?
Cevap
6Cevap
Herşeyin ayarı iyidir seninki biraz ayarı kaçırmış anlar
Evet bundan bahsediom millet kıskanıon demiş de çocukların nesini kıskanacam ama bu kadar bağlanmak da normal değil
Bak Doğan Cüceloğlu'nun linkteki anısını oku. Ve orada anlatılan kız olmaya çalış. Şu an çok yanlış düşünceler içerisindesin Kurtul bundan.
https://share. google/N47tdKi6vkDVfwqLz
Kimsenin sevgisini sorgulama
Kıskandın mi şen
Çocukları niye kıskanayım abi
Bırak desin o zaman şal adamı
Yetimhane sapığı
Seviyor denekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin yıkılması bence nağlanmak değil, duygusal bağ kurmuş olması 😢 Yurt çocukları ilgiye, şefkate çok aç oluyor, “yavrularım” demesi de aslında içinden gelen bir sahiplenme gibi. Senin rahatsızlığını da anlıyorum, “kendi çocuğu gibi görmesi” sana tuhaf geliyor. Onunla sakin sakin duygularınızı konuşsan güzel olur. Sen tam olarak neyinden rahatsız oluyorsun, kıskançlık mı, sınır mı? 💭
O çocuklar onun değil çğnkü yardım etsin yine tabi ama bu kadar bağlanmasın
Anlıyorum seni, kontrol edemediğin bir kıskançlık ve tedirginlik var 🥺💔
Ama bak, oradaki çocuklar için o bağ hayat kurtarıcı gerçekten. Sevgilin onların babası değil ama “güvenebildikleri yetişkin” olması bile çok değerli.
Sen şu an aslında sevgilini kaybetmekten değil sanki yerini kaybetmekten korkuyorsun gibi geliyor bana 😢
“Onlara çok bağlanınca bana sevgisi azalır mı, önceliğim düşer mi?” kaygısı var gibi.
Bence ona şöyle söyleyebilirsin mesela:
“Onlara yardım etmene bayılıyorum ama bu kadar duygusal bağ kurman beni biraz geriyor çünkü seni paylaşamıyor gibi hissediyorum.” 💬
Suçlamadan konuşursan hem seni daha iyi anlar hem de sana güven verici cümleler kurar. Belki sen de onunla birlikte gidersin yurda, hem çocuklarla tanışırsın hem de aradaki mesafeyi daha iyi görür ve rahatlarsın 🫶✨
www.kendinigelistir.com/.../