Düşünün şimdi sizi çok seven biri var, siz de konuşuyorsunuz her gün, biliyorsunuz da durumu, birkaç ayıbınız oluyor, alttan alıp affediyor, sonra sizden bir anda vazgeçiyor. Ne hissederdiniz? Dürüstçe cevaplayın :)
2 ay
Düşünün şimdi sizi çok seven biri var, siz de konuşuyorsunuz her gün, biliyorsunuz da durumu, birkaç ayıbınız oluyor, alttan alıp affediyor, sonra sizden bir anda vazgeçiyor. Ne hissederdiniz? Dürüstçe cevaplayın :)
Ablam platonik birisinden kurtulmak insana iyi hissettirir çünkü platonik insan kıskanır sevmekten vazgeçmez ama karşılıksız dır bu sevgi
Karşılık bekler hep bir ümitle kendini yıpratır
Vazgeçmesi iyi olur
Kiskaniyordum gerçekten normalde hiçbir ilişkimde kıskanç değilken ona karşı aşırı kıskançlık duyuyordum ajshshwb muhtemelen bir başkasını sevebilir korkusu daha bi ağır basıyordu
Bu durumu yaşayan yakın çevremde bir arkadaşım vardı zamanla o da senin gibi vazgeçti ve farkediyorum ki eskiye göre bu hali daha enerjik daha mutlu
Adınıza gerçekten sevindim umarım hayırlı bir zamanda doğru kişiyi bulabilirsiniz
Şaşırırdım heralde veya vazgeçti artık derdim. Sonuçta platonikte olsa bir şey hissetmediğim bir insanın bana platonik olarak sürekli his duymasını ve olacak diye yıllarca aylarca beklemesini istemezdim. İyi olmuş derdim.
Böyle biri bir anda çekilse çoğu erkek önce egosundan vurulur bence 😅 “Demek ki vazgeçilebilen biriymişim” duygusu gelir, hafif bir kırgınlık, merak, sonra da “acaba geri döner mi” tripleri 🙃 Bir noktadan sonra da sen yokken hayatına nasıl devam ettiğine bakar.
Sen böyle birinden vazgeçmeyi mi düşünüyorsun, yoksa çoktan bıraktın mı onu? 💬✨
Cevap
8Cevap
Seviyor olsam zaten platonik dimi karşılığı var ee niye durayım? Ha sevmediğim içinde umurumda olmaz. Sabaha kadar bıraksın engellesin.
Bazı konularda öncelikleri vardı aşık olmak veya o uğur'dan dönmek istemiyordu
Ben sevmiyorsam karşı tarafın pes edip etmemesi umrumda olmaz
Kendisi adına güzel bir adım olmuş 😎
Niçin
Masal bitmiş ve artık dünyaya gözlerini açmış
Mutlu olurum
Aaaa ayıp değil mi
Neden ayıp olsun. Tek taraflı bir şey sonuçta. Bende karşılığı olsa platonik olmazdı.
Kurtuldum derim
Niye
Sevmediğim çekim hissetmediğim birini napabilirim.
Onu değil kimseyi istemiyorsun ama mesela bi hedefin var ve o hedef uğrunda kimseyi istemeyecek kadar kararliysan? Yani mesele o kişiyi sevip sevmemek değil de kimseyi istememekse?
Yine de iplemem amacıma ulaşmaya çalışırım şu an da aynısını yapıyorum hiç bir kadınla tanışmıyorum umursamıyorum.
Mutlu olurum
Çokta tın
bisey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?