Benden uzak duran, çocuğu olan bir erkeğin değerimi anlaması için ne yapmalıyım?

kızlar 4 ay önce biriyle tanıştım sabaha kadar konuştuk falan sonra sürekli soğuk yapıyordu işte kendinden soğutmak için bir sürü şey manipüle ediyordu falan kendimde hata buluyordum en son kavga ediyorduk ve dayanamayıp söyledi çünkü ona göre çok masummuşum işte çocuğu varmış daha 19 yaşında evlenmedi ama çocuğun annesiyle de ayrılar o yüzden bizden olmayacağını düşünmüş ayrılamadığı için benim ayrılmamı beklemiş falan çok temiz kızsın ben sana göre değilim dedi konuşmayı kestik yine yazdım ben geçen hafta soğuk yaptı istemiyorsan yazmayayım dedim olur dedi seni üzmek istemiyorum kırılmanı istemiyorum tekrar falan dedi çok hatam var kızıma bakmam lazım benim ilgim sana yetmez annesi çocuk 3 5 yaşına gelene kadar kimseyle konuşmayacaksın yoksa çocuğu göstermem demiş ama yine de bahane yani 2 3 günde bir zar zor yazıyor yani ve bugün tekrar ortadan kayboldu 5 saat önce napıyon yazdı bir daha da bakmadı sizce değerimi anlaması için ne yapmam lazım?

Benden uzak duran, çocuğu olan bir erkeğin değerimi anlaması için ne yapmalıyım?