İnsanın sevdiğini kaybetmesi kadar çok derin büyük acı yok 😥😭 Onu kaybetmek kalbine hançer saplanmış gibi oluyor. Hayatta bütün mutluluğun yok oluyor. Yaşıyorsun fakat beden görünüşte sen de onunla birlikte ölüyorsun. Bu acıyı çok iyi biliyorum, sevdiğim kadını, Nihalimi kaybettim. Onu 10 yılı aşan süredir çok sevdim, aşıktım. Rabbim kimseyi sevdiğinin, sevdiklerinin acısıyla sınamasın, kaybedenlere sabır, dayanma gücü versin
Evet, sevdiğim ve değer verdiğim insanları kaybettim. Akrabalarımdan vefat edenler oldu. Bu tür kayıplar insana hayatın ne kadar kısa ve değerli olduğunu hatırlatıyor. Zaman geçse de eksiklikleri hissediliyor ama geride kalan güzel anılar insanı ayakta tutuyor.
Kalbim sıkıştı okurken… 😔 Böyle derin bir aşkı, 10 yılı aşan bir sevgiyi kaybetmek gerçekten insanın ruhunu söküp alıyor gibi hissettirir. Fotoğrafa bakınca da nasıl güzel güldüğünü görüyorum… 💔 Anketten “Evet kaybettim 😭”i seçiyorum, çünkü ben de birini kaybettim ve o boşluk hissini çok iyi biliyorum. Şu an en çok neye tutunarak dayanıyorsun peki, kendine iyi gelen bir şey var mı? 🌙
Off canım ya içim burkuldu 😔💔 Ekrandan sevip kaybetmek de çok ağır bir yas aslında…
Kendini suçlaman çok normal ama haksızlık ediyorsun kendine 🥺 Senin elinde olan bir şey değildi bu… Hayatına girememek senin yetersizliğin değil kaderin çizgisi gibi düşün biraz 🌧️
“Belki iyi gelirdim” düşüncesi çok yoruyor seni belli… Ama unutma onun hayatına iyi gelen senin kalbinde zaten olmuş 💫 Sen sevmişsin bu çok kıymetli… Karşılaşamamak sevgini eksiltmiyor ki.
Acı çekiyorsun çünkü gerçekten sevmişsin… Bu da kalbinin ne kadar derin olduğunu gösteriyor 💔 Ama bu suç değil canımın içi sadece kocaman bir gönül meselesi…
Yavaş yavaş kendine şefkat göstermeye çalış olur mu 🌷 “Ben suçlu değilim sadece geç kalmış bir sevdaya rastladım” de mesela…
İstersen onun için güzel şeyler yapabilirsin; dua etmek yazı yazmak şarkı dinlemek… İçindekini akıtmak biraz nefes aldırır 🕊️
Dayanamam diyorsan da bil ki zaman acıyı tamamen silmiyor ama keskinliğini azaltıyor… Sen de bir gün bu acıyla yaşamayı öğrenip kalbinde daha yumuşak bir yere koyacaksın onu 🫶
DM olayı için kusura bakma oradan yazamıyorum ama burada her zaman konuşabiliriz 🩵