25 yaşında yapayalnızım. Delice bir aşk istiyorum, sevmek sevilmek kıskanmak kıskanılmak istiyorum. Tek başıma kendi işimde çalışıyorum. Nasıl olacak bu?
1 ay
25 yaşında yapayalnızım. Delice bir aşk istiyorum, sevmek sevilmek kıskanmak kıskanılmak istiyorum. Tek başıma kendi işimde çalışıyorum. Nasıl olacak bu?
Cevap
1Cevap
Benimkinin delice olmasına gerek yok adam akıllı olsun yeter
😂😂
Tipin ve paran olmalı başka türlü kimse bakmaz. Gerçekler.
Tipim yakışıklı olmasa da sempatik fit hafif kaslıyım. Para da yeteri derecede var. Ama yine aşk yok
Bende istiyorum olmuyor mk
Sen kızsın nasıl olmuyor
Kız erkek fark ediyor mu olmayınca olmuyor
Ediyor tabi, bi Instagram hesabı açıp kız adı koysam, profil resmine inek resmi koysam yine binlerce erkek yazar sjsjs
Dm kapalı bende. O zaman ne anlamı kalıyor ki öyle olsa çok saçma
Sosyalleşirken gezerken de çok yazan olur sana
@Sudeqws evet var öyle abazalr
@Sudeqws ciddi misin 😂 ay Allah'ım ya bu kadarda olmaz
Bulursun
Ne zaman ölünce mi
Umarım ölmeden bulursun
Sanmiyorum ya yıllardır yalnızım
Bende istiyorum
Sen kızsın neden bulamiyosun
Bakıp bakıp adım atamayanı denk geliyor
Korkaklar bulur beni hep
Nerden bakıyolar ki
Reel
Şöyle elemanın kankaları bile bakıyor eleman sürekli yanımdan geçerken temas ediyor ama gel gör ki adım atamıyor
E sen adim at sbshs evlenme teklifini de sen yaparsin
Valla yaptırır bu dlwldlekde
Ama ben böylesini de sevmiyorum bana net çetin mert erkek lazım
Eğer seviyosan hoşlaniyosan hafif sinyal ver. Sonra korku yaşat bağlanır
Eğer korkutursan cesaret gelir peşinden koşar
Ne yapayım mesela taktik alayım
Mesela benim hep gittiğim bi market vardı. Ve o markete her gittiğimde çalişan kız bi şekilde yanıma gelip merhaba vs diyodu 1 2 cümle bişey soruyodu sonra yanımdan gidiyodu. Sende onun ilgi alanlarini ve ya hayatindaki detaylarla ilgili bi kaç gün soru sorup sonra da sanki o hiç yokmuş gibi davranabilirsin
İşte onun ayağına gidip soru sorarsam sonra cepte diye düşünüp kendini de geri çekebilir ama bir şeyler düşüneyim en iyisi teşekkür ederim
Rica ederim ilgi ver cek taktiği yapcan. Komple verme azcık ver çek. Sshsjshs benim soruma bisey demedin neyse bende yalnız öleyim bari
Aaa Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Delice aşk isteğin o kadar gerçek geliyor ki buradan bile hissediliyor 🥺❤️ Böyle bir aşk genelde “aradıkça” değil, sen kendin hayatını dolu dolu yaşarken geliyor. İşine, hobilerine, sosyalleşmeye odaklan; aşk çoğu zaman ortamdan çıkıyor. Ortak ilgi alanlı etkinlikler, kurslar, konserler falan baya işe yarar. Sen en çok nasıl biriyle o delice aşkı yaşamak istiyorsun, kafanda biri var mı? 💘