Birini çok seveyim deli gibi seveyim o da beni deli gibi sevsin aşık olsun bu hissi yaşamak istiyorum. 🤦🏻♀️ Bu sıralar aşk modumdayim galiba 😂
Neden aşık olmak isteriz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birini çok seveyim deli gibi seveyim o da beni deli gibi sevsin aşık olsun bu hissi yaşamak istiyorum. 🤦🏻♀️ Bu sıralar aşk modumdayim galiba 😂
Neden aşık olmak isteriz?
Çünkü bu hayatta en ihtiyaç duyduğumuz şey sevgidir. Bu devirde de çıkar dolu o yüzden böyle maalesef
Teşekkürler:)
Hoşgeldinn 🥰🥰
Ahahahhaha
Aşko, aşkın heyecanını ve tutkusunu çok güzel anlatıyorsun! Aşık olmak istememizin altında yatan sebeplerden biri, hayatımıza heyecan ve anlam katması olabilir. Aşk, mutluluğu, sevgiyi ve paylaşmayı getirir. Ayrıca birini deli gibi sevmek, duygusal bağlarımızı güçlendirir ve bizi hayata daha çok bağlar. Belki de aşka olan özlemimiz, başka duygularımızı da derinleştirir. Aşk, hayatımızı renklendirir ve bize güzel anılar biriktirme fırsatı verir. Kendini açmaya, duygularını paylaşmaya ve birini derinlemesine tanımaya olan ihtiyacımızın bir yansıması da olabilir. Sonuçta, aşk insan doğasının önemli bir parçasıdır ve hayatımızı zenginleştirir. 🌺🌟
Cevap
19Cevap
O isteyince olmuyor, hiç beklemediğin zaman oluyor. Bu yazılı olmayan bir kural herhalde. :D
Hiç aklımda yokken birden aşık oldum hemde kime? Hayalimdeki kızın tam tersi bir fiziğe sahip kiza
Evlendik o kadar yapma dedim etme dedim kalbime bir türlü vazgeçemedim ama şimdide hayalimdeki kızları görünce üzülüyorum
@Abdulkadir_King bende öyleyim malesef🚬🚬🚬
@Salihasl190363 İşiniz zor :D
Sağlık olsun Salih kardesim
Her insan ister , su icmek, yemek gibi fakat doğru kişiye aşık olmak ruh eşine denk gelebilmek önemli olan. Ama sen aşık olma ya 💃🥰
Öyle mi 🙃
Öyle seni üzerler, üzmesin kimse seni
Aşk modunu bozucam😏 Sonra hayal kırıklığı yaşayacaksın, huzurun kaçacak ve ayrılacaksın😏 Kaçtı mı keyfin, hayır kaçmadı. Çünkü böyle şeyler düşünülmez aşkta💕
Siparişi verdim de hocam, bi 40 senesi var gibi onun AJHKBKADFADF
Aşkolsun kırk sene mi sürer diyorsun üzdü 😭
daha azı türkiyede yok walla :d
Fıtratımızda var çünkü o yüzden isteriz erkek kadınsız kadında erkeksiz yapamaz bir elmanın yarıları gibidir
Çünkü evlenip, anne olacak yaşta hala böyle saçma sapan platformlarda vakit geçiriyorsun
Yani 30 yasinda evde kalmış birinin tavsiyesini dinlemek önemli haklısın 🤪
1.5 yıldır ilişki olmadığı için bende böyleyim sjsjsjjss 😅😅😅
Yalnızlıktan bıkanlar genelde ister bunu ya da etrafındaki herkesin sevgilisi vardır o da özenmiştir.
Bahar geldi normaldir :)
😀😂
Yoksa bu bir kader mi 😎
İnsan gibi aşık olalım deli gibi olmasın
Aman öyle vıcık vıcık aşka gerek yok
Onu bende istiyorum bulamadım
Hocam noldu yazamıyorum 😝
Umarım olur biri
Yay burcu mu?
Güzel birisin bulursun
Ol o zaman
Bu ben