30 yaşına geldim, asosyal biriyim; güzel ve genç sevgili bulmak bu devirde gerçekten imkansız mı?

Yaş 30 oldu artık, varlıklı biri değilim, bütün gün bilgisayar başında çalışıyorum, normalden zayıf, uzun boylu (187), yakışıklı biriyim, iyi sayılabilecek gelirim var, asosyal sayılabilecek biriyim, spora gidiyorum sadece, hedeflediğim görünüme kavuşmak için disiplinli şekilde çalışıyorum, kız ortamlarım falan hiç yok, garip bir şekilde benden korkuyorlar, ben mıknatıs gibi çekmek istiyorum en güzellerini, yaş 40 olunca mı birini bulacağız anlamıyorum artık.. O yaşta da zaten kimseyi istemem, çünkü aşırı itici gelir 25’lik kız varken 30’u geçmiş artık anne formunda kadını eş yapmak, bu benim için bir kabus, ya yalnız öyle *eğim ya da geç de olsa ileri yaşıma rağmen çok güzel, fiziği güzel genç birini bulabileceğim (o da o yaşta beni neden istesin), bunları düşünmekten hayattan soğudum artık, embe*il beş para etmeyen insanlar bile her şeyin en iyisine sahip olurken çaba göstermeden, ben hiçbir şeyi yakalayamıyorum, bazen her şeye s*n vermek istiyorum acı çekmemek için, istediğim gibi bir aşk hiç yaşayamadım, saçma sapan “hayırlısı bu değilmiş” masallarını duyunca midem bulanıyor zaten, bilmiyorum nasıl olacak sonumuz, belirsizlikler evreninde savrulup gidiyoruz, her şey imkansızlaşıyor

30 yaşına geldim, asosyal biriyim; güzel ve genç sevgili bulmak bu devirde gerçekten imkansız mı?