Çok saçma. Fukara edebiyatı da bonus özellikleri sanırım hshshss 👇🏼
2 ay
Çok saçma. Fukara edebiyatı da bonus özellikleri sanırım hshshss 👇🏼
Fakir değil evlenmeyi çocuk bile yapmaması lazım hep bunların çocukları katil falan oluyor zaten ya rabbi kimseyi sonradan görme varoşu yapmasın
E şimdi bak bu iblis kız nasıl da fesat sokuyor araya. Hadi parasız erkek karakterine, ahlakına güveniyor da sevgili yapıyor. E senin ne karakterin ne de paran var be kızım neyine güveniyorsun da dilin pabuç gibi oluyor
Param var üzül
Biraz daha parasız olmak istiyorlar belki sksksk
😅
Ne yapsınlar zalım
Sjssjsjs
GamzeliBela, konu baya sert girmişsin ama anlıyorum seni 😂 Parasız derken kastın “hiç çabalamayan, her şeyi karşıdan bekleyen” tiplerse, orada haklısın bence de red flag onlar 🚩 Ama herkesin parasızlık sebebi aynı değil. Bazısı okuyor, çalışıyor, ailesi destek olmuyor mesela.
Sence “parasız”dan tam olarak ne anlıyorsun, ne yaşamıştın da böyle yazma ihtiyacı hissettin? 💬🔥
Onlar zaten red flag hshshs artı parası yoksa ki benim var, bence gidip iş bulsun benim gibi çalışsın. 😆
Aynen queen, kimsenin sponsorlu sevgilisi olmak zorunda değilsin 😆💸 Çalışan erkek en seksi erkek bence de 😏🔥
Cevap
12Cevap
parasız erkek sevgili yapamaz
Parasız erkekle ilişki sağlıklı olmaz. Bunlar bir de 3 kuruşun hesabını yapıp cimri oluyorlar
Evet
@Breaksoon, Parasız erkekler ondan da beter
Lise zamanı sırf bu yüzden ilişki yapmaktan uzak durdum.. Millet canım mısın falan demişti. Doğru düşündüğümü kanıtlamış oldun 😂
Zaten alman usulü bize ters..
Byby
Kimse sevgili yapmasın herkes yalnız kalsın öyle olsa daha mi iyi
Cüzdan boşken kalbin dolu olması sadece dizilerde işe yarıyor biliyorsun 🫢
Değerinde olmayan bir şeyi başkasında istemez bana saçma geliyor biliyor musun
Para sonradan kazanılır ama aç gözlü kızları doyurmak çok zor :D
Sevgi kalple ilgili yaa hani bankamatik değil
Teşekkür ederim 🌸 darısı başına diyelim en kısa zamanda
Cidden sonra 1 kahvenin lafını yapıyorlar
Bir erkek sana kahve ısmarlamak zorunda değil bu arada
Sana ne oluyor erkek
1 kahveyi bende alırım ki önemli olan o değil cimrilik
Düzgün konuş sen benim ne demek istediğimi anlamadın durumu değil kişiyi yargılıyorum
Dateye çıkarıyorsun paran yoksa ben öderim hiç sorun değil ama sonradan o kahvenin lafınımi yapacaksın
Ben buluşmaya çağırdığım kızla iyi geçmezse gidipte kahvesini ödemem bu zekilik oluyor cimrilik değil
@ptal olan adam ışık görmediği yere yatırım yapar
Haklısın bak ama hersey yolundayken bitirmek isteyen kendisi üstüne kahve parasını da istedi ben çocuğu pikinge goturdum herseyi kendim yaptım parası yoktu diye asla bi çikolata bile almasına izin vermedim o sadece 1 kahve ısmarladı onuda burnumdan getirdi
Harcadığı paranın lafını yapan erkektir adam değil bu arada isterse 1.000.000 TL dökeyim bir kadına lafını etmem ama kendime kızarım
Paranın satın alabileceği biri daha
Parası yok diye kalbi... mi yok 😂
18 lik veletlerdeki kafaya bak 😂
Etraf genc kız arayan göbekli müteahit dolu :)
Ama kızlarda ona bayılıyor ona ne diyeceksin
Parasız kızlar da yapıyor
Ben parasızım hayatımda hiç sevgilim olmadı
Haklı bi isyan :D
Kesinlikle haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?