Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğunda para var, parayla hava atanlar, parayla hatun düşünenler, kadınlara para yediren milyonlarca kişi var..
Bu milyonlarca kişilerin içinde hiç mi parasız kişi yok? Var.! peki bunlar nasıl seviliyorda parası olan sevilmiyor?
Gelin buna bir açıklık getirelim tüm tecrübelerim ile aktaracağım...
Parası yoktur ama şeytan tüyü vardır. kendini bir şekilde sevdirir, özgüvenlidır.. girişkendir, kadın ruhundan anlıyordur.. sen kadına pahalı hediyeler alırsın ama o, almaz bile. kadınların ne istediğini biliyordur çünkü. her türlü sevilir. Parası olan ama hiçbir şekilde sevgiyi hissetmemiş loser yani başarısız olan bir çok insan var.
Çünkü dil yok. Kadın ruhundan anlama yok. Para ile her kapının açılacağını düşünen saftır, ya da kendini o şekilde tesseli ediyordur. Tıpkı işte boyum şu kadar niye boyum kısa diye ağlayan kişiler gibi. İlk kendine güvenin olmalı.. ilk kendini seveceksin. Sizin sanalda özgüvenli olduğunuz gibi hiçbiriniz gerçek hayatta özgüvenli değilsiniz. Vardır ama pek nadiren. Çoğu sanal dünyadan da kendini profesyonel aşk uzmanı sanıyor. Gülüyorum sade.. gerçekleri duyunca herkes susuyor.! Çünkü gerçekler tatlıdır.
Git düzgün bir kadına bende şu kadar bu kadar para var de bakalım ne diyecek sana yol al diyecek yol. Paraya önem veren kadının zaten ne olduğunu biliyoruz. Sözlerimde kusur ettiysem affola.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNot; ben sizin o, annenizin o, çocukla oynama dediği çocuklardanım.:)
Herkese bol şans...
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirini tanıtıkça iletişim kuvvetlenir ve bu iletişim sürecinde iki taraf için de para konusu yoktur. Sempati ile sevgi birleşip çoğalınca bir gelecek kurma ve paylaşma düşüncesi gelişmeye başlar. Hali ile bu bir oluşum demek sevgi bağı korunması için olabildiğince kişiler kendilerini geriye doğru çeker.
Nedir bu çekmeler? :
Birinin durumu diğerinden iyiyse kendini ona göre ayarlar parasıyla üstünlük taslıyor gibi görmesin diye.
Yemek yenilen mekanlar düşük kaliteli olur
Parkta dürüm yemeye bile dönüşür.
Kıyafetlerde abartıya, takıda abartıya kaçılmaz.
Sırf gönlü kırılmasın üzülmesin diye
Tabi ki bunu gerçek sevenler yapıyor. Fedakarlıkları artık sevdiği için yapan azaldı.10 Yorumla
Paradan kasıt birikimse olmasa da sevilir. Ama herhangi bir gelir yok ise sevilmemesi daha mantıklı. Saglikli ve dürüst biriyse çalışır aslanlar gibi, sagda solda sürtüp parasiz olan ondan bundan aksama kadar gek sigara isteyen tipleri sevmek hata olur, ama günümüzde sevilebiliyor da gözüm parada degil deyip gözlerini kör eden kizlarimiza sahit olmuslugumuz var.
10 Yorumla
Para, sevginin ve ilişkilerin temelini oluşturmaz. İlişkilerde en önemli faktörlerden biri karşılıklı saygı, anlayış, sadakat ve paylaşım gibi değerlerdir. Dolayısıyla, bir erkeğin parası olup olmaması sevilip sevilmiyor olmasını belirleyen tek faktör değildir.
Birçok kadın, bir erkeğin parası olmadan da onu sevebilir. Örneğin, dürüst, samimi, anlayışlı ve sevgi dolu bir erkek, bir kadının ilgisini çekebilir. Ayrıca, birçok kadın, bir erkeğin maddi durumu yerine karakter özellikleri ve kişiliği hakkında daha çok önem verir. Bununla birlikte, bazı kadınlar, bir erkeğin maddi durumu hakkında daha fazla önem verirler. Ancak bu, tüm kadınlar için geçerli bir genelleme değildir. Bazı kadınlar, kendi maddi bağımsızlıklarına sahip olduklarından, bir erkeğin maddi durumu hakkında daha az endişe duyabilirler.
Sonuç olarak, bir erkeğin parası olup olmaması, bir kadının onu sevip sevmemesini belirleyen tek faktör değildir. İlişkilerde daha önemli olan faktörler, her zaman kişilik özellikleri, değerler ve kişinin karakteridir.
32 Yorumla- +1 yıl
Ben senin gibi birini bulsam evlenirim. Bunu özelden yazacaktım mesj kutusu kspalı. Tüm samimiyetimle söylüyorum bunu. Gücümü imkanımı da kullanır mutlu etmek için herşeyi yaparım. Kimileri var hediyeye bile burun kıvırırlar. Manevi duyguları gelişmemiş omurgasızlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Para & Ekonomi konusunda 3,9b cevap paylaştı. Anası sever başka ne olacak, parasız severim diyen ilk öyle dese de zamanla işler değişiyor
70 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılkızlar sevmezler
30 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sorumluysa iş bulmaya çalışıyorsa o konuda elinden geleni yapıyorsa sevilir yeterki elinden geleni yapsın
Eğer sorumsuzsa parasız olduğu halde bir de üstüne annesi sevsin cidden
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız bir işi gücü olsun azda olsa bir geliri yeterli olur ama en kötü erkek çalışmayan , azmi olmayan cabalamayan erkektir gerisi birsekilde hallolur
- +1 yıl
Bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Bu tarz insanların hayatla imtihanı çok ağır olacak
Gizli Üye(18-24)+1 yılParasız erkeği sadece annesi sever 😂 diyormuşum. Demiyorum tabikiii.. neden sevilmesin ki. Tamam para önemli ama bazı şeyler parayla gelmiyor maalesef. Önce karakterli olsun sonra para kazanılır zaten. Huyu suyu güzel, dürüst, sadakatli olduktan sonra para bir tık geri plana atılabilir. Bı sürü parası olsun kötü bir insan olduktan sonra ne yapayım parasını. Paranın zor kazanılıp kolay tükenen bir şey olması hele ki bı tık daha geri plana atıyor bende. Ha maddi anlamda denk olunmalı o da ayrı bir konu. Ama her şey para değil paranın getiremediği şeyler var.
21 Yorumla- +1 yıl
Parası çok olan zengin erkekler karakteri düzgün sadık olmuyor zaten jsjsjs
Ben severim beni seviyor sa bana değer veriyorsa anlaşıyorsak severim para bir şekilde hallolur
416 Yorumla- +1 yıl
Asgari ücretle geçinir misin?
- +1 yıl
Depremzedesin biliyorum. Şu aralar milletin ilgisi gitti. Yine eski moda döndük. Ne diyeceğim bilemiyorum. İnsan yaşamadan tam anlayamaz. Ancak hayata bu kadar güçlü bakıp azla yetinmeyi düşünmen takdire şayan.
- +1 yıl
Ben kimseden yardım almadım sadece e devlet evin yıkıldı göründüğü için 8 binlarik BİM kart ve 10 bin taşınma bedeli ve 1 tane ramazan kolisi dışında evime hiç bir yardım girmemiştir gelenleride daha çok ihtiyacı olan kalabalık aileler yonlendirdim ama tabi evine dükkan açan oldu yardımlar ile Allah ıslah etsin nasip olcak mi yiyeceklermi bakalim o kadar etler stoklar kışlıklar hazırlandı yiyebildilermi hayır evde bir cekmece corap varken yalin ayak kabansiz karli hava da sokaga kaçtık aslında soylemimi anlamak basit ( bu arada teşekkür ederim taktir için)
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun sizin acınızı üzüntünüzü derinden hissettik rabbim birdaha tekrarını hiç kimseye yaşatmasın inşallah 🙏 sizede sabırlar versin bu süreci atlatmak kolay değil yaşanılanlar kolay değil biliyorum zamanla hepsi gecicek merak etmeyin hepbirlikte aşıcaz bu sıkıntıları siz yeterki yaşama sevinciniixi öldürmeyin derdi veten rabbim dernaninida vericektir ne güzel söylemişsin bazı şeyler nasiptir bir bardak çay söylersin nasibinde varsa içersin çok para mal mülk lüks araba sevdası hiç birşeyin önemi yok ve hic bir şey bize ait deği aldığımız nefes bile o yüzden az olsun öz olsun helalinden olsun... tekrar geçmiş olsun sağlıcakla huzurla kalın Allah'a emanetsin 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun güzel insan. En kısa sürede bu günlerin geride kalmasını ve bir an önce normal hayatlarınıza dönmenizi nasip etsin Allah. Bu acıların zor günlerin tekrarını yaşatmasın
- +1 yıl
@Muratnadi kalmadı kadınların ne dediğine değil ne yaptığına bakın derler büyüklerimiz genelde
- +1 yıl
Ben kimsenin konuştuğu lafa inanmıyorum artık özellikle kadınlara hiç inanmıyorum
- +1 yıl
Geçmiş olsun bu arada
- +1 yıl
@fesfs haklısın paran olsa nolur malın olsa nolur yanında sevdiklerin olmalı gerisi bir şekilde az çok iyi kötü hallediliyor mutlaka
+1 yılParasızlıkla kasıt ne onu anlamadım
Evi- arabası olamayan mı demek.
Bir çok kişi çalışıyor evini geçindiriyor bence
24 Yorumla- +1 yıl
Şöyle açıklama yapiyim sana ben genç adam bazı kadınlar Starbucks ta kahve icirmeyen , yatlarda katlarda doğum gününü kutlayamayan lüks arabalarda gezdirmeyen , ona tek taş ya da iPhone telefon hediye almayan erkeğe parasız erkek diyorlar
- +1 yıl
Çünkü onların amaçları sevmek değil sömürmek oluyor
- +1 yıl
Bir adamın belli sabit bir işi varsa kendini gecindirecek kadar bı maaşı varsa bence yeterlidir arada bir sevgi varsa el ele verilip her zorluklarda aşilabilir çünkü hayat şartları çok zor bir kişinin maaşı ywtmeyebiliyor ayağını yorganına göre uzatırsın her gün dışarda yemek yerine evinde yapar yersin marka bir kitafet değilde de butcene uygun birsey alırsın ihyacin kadarını alırsın vss önemli olan birlikte yol alabilmektir aza kanaat etmek ufak şeylerle mutlu olabilmektir erkeğin en kötüsü çalışmayan , işi gücü olmayan , azmi olmayan cabalamayan erkektir 🙋🙋" Sevgi ne mum ışığında yemek , yemek nede pahalı hediye demek sevgi bir lokmada iki mutlu insan demek ...
🌿🌹🌿 - +1 yıl
Aynen öyle ama bir önyargı var kendini iyi satamazsan kimse seni sevmez diye. Zengin göstermek gerek diye düşünüyor bir çok erkek. Bu kız bana bakmaz zengin değilim param yok diye.
Para & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı. Parasız erkeği parasız kadın sever ben evleneceğim kadının ince belli uzun bacaklı olmasına bakmam parasına ve karakterine bakarım maddi olarak bana yakınsa evlenirim benden çok zengin ya da daha az parası olanı istemem parasız kadını da pek seven kalmadı demedi demeyin
20 Yorumla
+1 yılSevilir bee o kadar da kötü değildir parasız erkek. 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Kendimi teselli ederken ben temsili 🤣🤣
- +1 yıl
Gülüm benim seralarım var. 😂 😂
- +1 yıl
Ben kendim için dedim benim seraların yok
- +1 yıl
Artık senin de var. 😎
- +1 yıl
Ozaman zengin oldum 😂 tm benimde bir tane dairem var gül gibi geçir gideriz 😂😂
- +1 yıl
Arabamda vardı ama ev alırken satmak zorunda kaldım artık gelen takılarla da araba alırız 🤣
- +1 yıl
Dur daha diz çökmedim. 😂
- +1 yıl
Balayına nereye gidiyoruz? 💃
- +1 yıl
Karadeniz Ayder yaylasina
- +1 yıl
Denize giremicez ama. :P
+1 yılEn kralı da parası olupta yedirmeyen erkektir ama.
31 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- Para & Ekonomi konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılparasız erkek sevilmez diyenleri linçlemeye geldim :D
15 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsın hoş geldin 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Bak aşağıda birisi annesi sever yazmıs linçimi bile haketmez o sıradakını beklicem 😀
- +1 yıl
😂😂 çok kişi annesi demiş
- +1 yıl
Allahım sen cüzdanımı enflasyondan ve böyle düşünen kızlarsan koru veladdalin amin
- +1 yıl
Amin
Parasız erkekleri sevme nedenleri, kişinin kendi değerleri, inançları, deneyimleri, kültürel ve toplumsal faktörler gibi birçok etkene bağlıdır. Her insanın tercihleri farklıdır ve bir kişinin parasız olması, onun sevilmez veya değerli biri olmadığı anlamına gelmez. Sevgi, maddi duruma bağlı olmadığı gibi, parasız erkeklerin de sevilme potansiyeli bulunmaktadır.
00 Yorumla
+1 yılParasız adamı kimse sevmez. Tabi lafta seven çok olur ama o cümleler lafta kalır inanmayın. 😬
10 Yorumlagenele vurursak sevilmez. bu bir gerçek, ama oran olarak düşük olsada sevenleri çok gördüm. ama onlarında özellikleri vardı farklı farklı. hem parasız hemde bir özelliği vasfı kariyeri olmayan birini annesi sever bencede.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 307 cevap paylaştı. Normalde aşk-sevgi gibi duyguların maddiyat ile uzaktan yakından alakası olmaması lazım fakat günümüz insanı onların da tadını kaçırdı artık. Dedikleri gibi parasız erkeği annesi sever bu devirde artık.
10 Yorumla
+1 yılDemek sevilmeyişimin tek sebebi parasız olmammış🤔
Ben bir koşu para kazanayım da geleyim 🙄ama bugün de pazar tatil yine kazanamıcam 😏artık pazartesi bakarım
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman size hayırlı pazarlar dilerim ama pazartesiye karışmam 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😂
- +1 yıl
Sizede😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim genç adam çok naziksin 🙏
+1 yılParasız adam gereksiz adam. Sevgi aşk bir yana. Para bittiği zaman her şey biter. Ayrıca bedava anan babana bile vermez diye bir laf var. Erkeğin parası olmasın kadın yüzüne bile bakmaz.
120 Yorumla- +1 yıl
@fesfs valla öyle.
- +1 yıl
@fesfs dogru soyluyor her sevgilinin en az bakim yapcak kadar parasi var kendine bakamayan biriyle cikar misin hic parasi yok?
- +1 yıl
@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg paran olmasın da gör bakalım bakıyor mu eşin suratına
- +1 yıl
Bende onu diyorum zaten parasizsa bakmaz parasizlar anlasiliyor uzaktan zaten
- +1 yıl
@fesfs hic yok parasiz kisi adi ustunde parasi olmayan zaten siz ne anliyonuz bu cumleden?
- +1 yıl
@fesfs yani yetecek kadar oluyor ama belli zaman sonra yetmiyor. Araba bile ihtiyaç. Ev zaten olması gerek.
- +1 yıl
Şimdi şöyle bir şey olur olaya gerçekçi yaklaşmak lazım parasız evde huzursuzluk kavga vs cok olur örnek veriyorum elektirik faturani ödeyememissindir ya da 3 5 ay kiran birikmistir evde ocağa konucak yemeğin olmazsa o evde ne sevgi kalır ne huzur olur aşk karın doyurmaz derler bir erkeğin belli bir işi bir geliri mutlaka olmalıdır eğer arada bir sevgi varsa zaten birlikte çalışıp ele ele verip herşeyin üstesinden gelinebilir bugün boşanmalarin , evdeki huzursuzlukların temeli parasızlık ve geçim sıkıntısına dayalıdır oyuzden parasız erkeği kendisi bile sevmez
- +1 yıl
Bir erkeğin çok zengin olmasida sıkıntıdır çünkü zengin adaminda zengin zengin derdi olur aldatma eğilimi daha çok olur egolu ve kibirli olur karşısindaki insana değer vermez oyuzden ihtiyaçlarini karşılayacak güçte olması kâfidir...
- +1 yıl
Dogru soyluyorsunuz bende bundan bahsediyorum ama hemcinsiniz hep inkar ediyor inkar etmeyen kadin da varmis 👏👏
- +1 yıl
En kötü erkek çalışmayan bir azmi olmayan cabalamayan erkektir
- +1 yıl
Yahu ben ipsiz sapsiz calismayan erkekten bahsetmiyorum çalışır kendi ayaklari uzerinde durur evini gecindirir yeter önemli olan anlasmaktir ayni dili konusmak ayni pencereden bakabilmek ayni frekansta olmaktir. Bir başka kapıya seni muhtaç etmiyorsa sana sevdigini hissediyorsa bu erkek en zengin erkektir benim gözümde. Ben zaten zengin şımarık parasi olupta beyni boş insanlardan nefret ederim
- +1 yıl
kızdırmayın @fesfs hanımı 😂
- +1 yıl
@fesfs farkettim sakin. Bizim bahsettiğimiz hiç çalışmayan senin bahsettiğin az kazanan. Zaten günümüzde herkes az kazanıyor. İyi kötü geçiniyorlar.
- +1 yıl
@fesfs bizde zaten o erkeklerin parasi oldugunu soyluyoruz biz parasiz diyoruz PARASIZ BAK YINE YAZIYORUM PARASIZZZZ belli ucret alan parasiz olmaz fakir olur
- +1 yıl
Burdaki bayan zaten kötü bir şey dememiş ki yatları katları olsun da demiyor bir etkegin işi gücü azda olsa bir geliri olucak diyor gayatte doğru söylüyor bayan bende aynı gorüsteyim
- +1 yıl
Gayet te fikrini güzel ifade etmiş ama şöyle bir şey var bugün paraya tapan kadın var aza janaat etmeyen mutlu olmayan lüksü gezmeyi seven kadını bir değil iki işte de calussan memnun edemezsin gözünü doyuramazsin hayatın hep borç odemekle onu memnun etmekle geçer buda bir erkeği hem bedenen hem ruhen yorar. Oyuzden davul bile dengi dengine demişler bir kadın şatafati gösterişi lüksü seviyorsa böyle bir kadından uzak durmak gerekiyor eş seçerken bunlara da dijkat etmek gerekiyor az ile mutlu olmasını bilmeyen çok ile hiç olamaz
+1 yılBugün parası var e yarın iflas etti ya da başka bişey oldu o zaman bırakıcaklar galiba para bugun var yarın yok seviyosa insanlar bi amaçlari varsa birlikte üstesinden gelirler sevgi yoksa dünyalar onun olsun gene bi sorun çıkar
20 Yorumla
+1 yılSevilir ama belli başlı sorumlulukları alabiliyo olması gerekiyor işi hayat duzenı olması lazım maddı durumu kötü olabılır ama ayakta duruyo olması lazım
15 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi düşünen kaldı mı sen nasıl bu düşüncelerin içinde böyle kaldın. Marka takıntısı olmadan evlenecek kadın yok. Bırak gelirinin işinin iyi olmasını evin araban olmasını gezip dolaşıp yiyip içip eğlenecek imkanının standartlarının olmasını. Şu olmazsa bu olmazsa diye şart koşan var. Çoğu da sonradan görme. Ruh yok ruh. Kalp yok yürek yok vicdan yok sevgi yok.
- +1 yıl
Mal bugün var olur yarın olmaz yokluğu dibine kadar yaşadım kalmadı inan çoğu erkekler güzelliğe fiziğe çoğu kadınlar mala bakıyo aslında satın alıyolar birbirlerini ben bunlara karsıyım 15 imden beri cok şükür çalışıyorum ilerde evlensem dugun vs yapmayı düşünmüyorum sade bi nikah nıkah sonrası küçük bı kutlama yeterli ömrümde bır daha görmeyeceğim insanlar için hayatımdaki ınsanı zorlamam gerçekten ne ruh ne kalp var
- +1 yıl
O kadar haklısın ki Allah gönlüne kalbine göre versin. İnşallah seni mutlu edecek hayırlı bir eş çıkar karşına. Ben de bu şekilde düşünüyorum
- +1 yıl
İnşallah😊
- +1 yıl
Hadi bakalım inşallah 😁
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde artık hiç parasız erkek çok az. Ama parası az olan erkek çok. Para için seven bırakın erkeği hiç bir şeyi sevmesin. Otursun muz filan yesin.
10 Yorumla
+1 yılBen sevmem çünkü erkekler ilgi alanım değil. Ama paralı diye sevilen erkek bi bakmışsın ertesi gün fakir... Zaten paralı erkeği seven biri o erkeği mi seviyordur? Tabi ki hayır parayı seviyordur
10 Yorumla
+1 yılAbla parasız erkek sevilmez ama sadece parası var diye de sevilmez
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Çünkü çok patali erkekte çok egolu kibirli olur aldatma eğilimi daha olur sana deger vermez az öz olsun mutlu olmak için yeterli olur bence
Aşık olurken paran var mı diye bakmadığım için bilmem paraya bakanlara sormak lazım onuda onlar da sevmiyorlar ki işte...
01 Yorumla
+1 yılParası olmuş iktidarsız parası olmuş kibirli egoli ne işe yarar bazen fakirlikten mutluluk getirir
00 Yorumla
+1 yılDeğişiyor. Zengin patronun tiki kızı işçi emekçi bir erkeğe de aşık oluyor. Ama kezbanlara sorsan parasız erkeği sadece annesi severmiş
10 Yorumla
+1 yılNeden sevilmesin? Gerçi günümüz çok değişti seni de anlıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Benimi anlıyorsun sorunun benimle ne alakası var gülüm genel olarak sorulmuş bir soru bu
Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim düsüncem yetecek kadar olmasi en mutlu halim
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle bir erkeğin belli bir işi olsun belli bir maaşı olsun kafi bana göre en kötü erkek çalışmayan azmi olmayan cabalamayan erkektir gerisi birsekilde hallolur
- +1 yıl
Vsrda sayısı yok denecek kadar az diyelim
Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevilmez ben olsam bende sevmem benim de param yok iyi ki sevilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılparasız erkek değilde parasız hiç kimse sevilmiyor artık
10 YorumlaParasız erkeği kadın sevseydi..
Sadece ailesi sever
Annesini geç, ailesi.00 YorumlaBalotelli abimizin dediği gibi parasız erkeği sadece annesi sever
00 Yorumla
+1 yılSevilmez hele ki türk kadını sümüğünü atmaz
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılParasız erkeği sevmek her deli kıza nasip olmaz 😂🙃
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılParasız erkeği bu devirde annesi bile sevmez. Karakteri ve merhameti için belki sevilir.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılParasız erkeği annesi bile sevmez deseler de yürekten seven paramı değil yüreğimi sever.
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 655 cevap paylaştı. her şey para pul, yakışıklılık değildir. kalbi ve karakteri önemlidir.
01 Yorumla- +1 yıl
Kalbe karaktere önem veren yok ki. Geçen beni biriyle tanıştırdılar arkadaş ortamında anlaşırsınız dediler. Ekonomiden sohbet açıldı siyaset bilim sanat her şey konuşuluyor masada. Kaç tane araban var ev aldın mı diye sordu. Şok oldum ne önemi var dedim. Ben de evlenince çalışmayı düşünmüyorum diye ekledi. Memlekette çok görgüsüz var sürekli buna maruz kalıyoruz bak adam yediğini yere atmış dedim anlayana. Sevgi aşk falan kim köpek bitti o işler. Çok şükür halimiz vaktimiz yerinde ama güzelliğe de aldanamayız. İyi kadınların erkekler gözünde algısını kötü kadınlar değiştirdi kütü düşünceler. Bu yüzden kadınlar hakkındaki yorumlar hep genel. Erkekler için de aynı durum söz konusu
Sevdik de ne oldu.. kimseyi sevmeyeceksin en güzeli..
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 4,9b cevap paylaştı. Parasız erkeği sadece annesi seviyor artık günümüzde gerisi hikaye
00 Yorumla
+1 yılParasız degil de çalışkan olmayan tembel. erkegi kimse sevmez
02 Yorumla- +1 yıl
Düzgün biri daha varmış
Para & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı. Parasız insan diye konu farklı yere çekiliyor sanırım? önce bunu bi açıklığa mı kavuştursak ?
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin bir parasızı iki karaktersizi hiç çekilmez kardeş.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları paraya önem vermez tipe bakar yakışıklıysa yeter derler
00 Yorumla Paralıyı tercih etmek sevgiyle bağdaşmıyor sadece çıkar ilişkileri
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki kızların parasız işsiz güçsüz serseri adamları sevdiği daha doğru sanırım. İşinde gücünde eli ekmek tutan adamı sevdiklerini görmedim.
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 418 cevap paylaştı. kızlar bir sürü edebiyet yapmış hepsi yalan dolan e tabi burada herkese şirin düzgün görüncekler. parasız erkeği kızlar sevmez. bilerek çalışmayan asalak insanı kimse sevmez
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSevilir ama göstermelik sevilir hani sandavich yaptırırsın da içinde sucuk kaşar olmasada turşu kadar sevilir 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen fakirim parasızım kimse sevmedi. Sevmesinler kimsenin sevgisine ihtiyacım yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela bir bakılı ya da bir dğşüncesini sevebilirim
00 YorumlaParasız erkek sevilmez kim ne derse desin ben severim diyenler bile kısa vade de fikirleri değişiktir parasız yapılıcak bir aktivite ve hayat tarzı olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılParasizi annesi bile sevmez farkli davranir offf
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,8b cevap paylaştı. şimdinin kızları parasız erkeği tuvalet kağıdı niyetine bile kullanmaz
00 YorumlaMutlu olabileceğine inandığın biri olursa bu soruyu sormana da gerek kalmaz
00 Yorumla
+1 yılSen bir insana para için mi aşık oluyorsun bence o insana değilde paraya aşıksın
02 Yorumla- +1 yıl
Bana mı dediniz
- +1 yıl
Hayir gonderiye dedim öyle düşünen herkes üstüne alinabilir size değil sizi bilemem
+1 yılErkek yakışıklı boylu poslu biriyse zengin kızlar parasız olmasını sorun etmez. Çirkin veya orta halli bişeyse para şart. 😃
10 Yorumla
+1 yılParasız erkegi sadece annesi sever✌️
10 YorumlaSevginin parayla iliskisini anlayamadim🤔
14 Yorumla- +1 yıl
Bizde anlayamadık hep birlikte çözmeye çalışıyoruz beyefendi 😂
- +1 yıl
Konuyu cozersek ben seni haberdar ederim 🤣🤣
- +1 yıl
😊😊
Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seveni gördüm
110 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle seven insanlar var ama şu an sayıları yok denecek kadar azdır ben mesela evlendiğimde eski eşim atlet don bir adamdı görücü usulü evlendik zaten evlendiğimizde buzdolabımiz bile yoktu birlikte çalıştık ettik eşyalarımızı aldık ve hiç maddiyatla ilgili hiç bir sıkıntı kavga vss yaşamadık hiç bir zaman bunlar benim için sorun olmadı ve hala da aynı düşüncedeyim
- +1 yıl
Eğer gerçekten seviyorsa çekmez emin ol arada o sevgi olunca aşılamayacsk hiç bir sorun yoktur birlikte el ele verip çalışıp her şey yapılır ama gözü yuksekerde ise aza kanaat etmeyi bilmiyorsa para önceliği oluyorsa hayatın borç ödemekle ve onu memnun etmekle geçer buda insanı hem hem bedensel hem hem ruhsal yıpratır bixim orada bir laf vardır geçinmeye gönlü olmayanın bahanesi çok olurmuş derler
- +1 yıl
Oyuzden sececeğin eş vok önemli sadece güzel olması yetrli değil bunun yanında ahlakı , saygısı , kanaatkar olmasi , evcimen olmasi bu özelliklerinde aranması gerekiyor güzellik dediğin nedir ki bugün var yarın yok sonra işte yufkacilara , yoğurtçulara kaçar giderler
- +1 yıl
Kesinlikle öyle inşallah bulursunuz rabbim karsiniza en güzelini değil en hayırlısını çıkarsın inşallah 🙏
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim genç adam eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Peki kardeşim parasız kız sevilir mi 😃
Çok önemli bir soru
10 Yorumla
+1 yılParasız erkeği Bir de annesi var
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,8b cevap paylaştı. Beni param için sevecekse s... r olup gitsin
00 YorumlaParasız erkeği annesi sever.
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne