Sevgilim beni bir anda her yerden engelledi, ayrılmak istediğini söyledi, gerçekten pişman olur mu?

Şimdi benim bir ay konuştuğum biri vardı, çok yüksek başladık birbirimize, o kadar sıcak davranıyorduk ki, biraz benim hatalarım yüzünden bir hafta iğrenç geçti, paranoyaklık yaptım, ara verelim fikri çıktı benden, sonra vazgeçtim, tekrar devam edince bu sefer o söyledi, gerçekten bir ay ara verdik, o ara asker olduğu için memleketine gitti, ben de mağaza işletiyorum, bayram sezonuydu, meşguldük zaten. Bir aydan sonra döndü buluştuk, biz buluşma da çok güzel geçti, sorunlarımızı konuştuk hallettik, bana döndüğünde her şeyi halledeceğiz, eski halimize döneceğiz diye söz vermişti. Buluşmadan sonra bir şeyin değişmediğini gördüm, ben ona niyetimin ciddi olduğunu söylemiştim, 28 yaşındayım artık evlenmek istiyorum demiştim, bu başta kabul etmişti, benim de niyetim ciddi, yoksa niye konuşayım falan diye. Aradan iki ay geçtikten sonra benim evlenmeye niyetim yok dedi, ben de ona karşı artık bir bağlılık hissettiğim için durdum düşündüm, öyle kabul edeceğimi düşündüm, tamam dedim, akışı bırakmak istedim biraz. Sonra bunu yüz yüze konuşalım mı dedim, normalde bugün buluşacaktık, dün buluşma için hazırlık yapıyordum, cilt bakımı falan, aradan 1 saat geçti baktım mesajıma cevap vermiyor, bir kontrol etmek istedim mesajı, baktım profil resmi yok, Instagram’a girdim, oradan engel atmış. Ben delirdim, arıyorum arayamıyorum, numaramı engellemiş, numaramı WhatsApp’tan silmiş ama mesajlarım ona iletiliyor, bir orayı bırakmış, neden yazdım cevap yok. Kardeşimin telefonundan aradım açmadı, hiçbir şey yokken bir anda engelleyince deli oldum ben. Hani bir cevap bekledim, sonuçta ben buluşmaya hazırlanıyorum, buluşma ayarladık ve bir anda engellerken buldum kendimi, üst üste yazıyorum cevap ver diyorum, yapma bunu dedim, canım yanıyor, bir şeyler söyle dedim, uzun uzun bir şeyler yazdım, aradım defalarca, 30 35 kere, kardeşimin Instagram’ından yazdım, engelimi kaldır ara beni diye. Bir süre sonra WhatsApp’tan bana arayacağım ya arama yazdı, ben üstüne yine arıyorum yine bir şey yok, sonra gecenin sonunda dört 5 saat sonra bana geri döndü, ben seni engellemedim ki dedi bana ama engellemişti, çocuk değilim ben anlıyorum, müsait değildim falan yaptı. Sonra böyle sorun çıkartmasaydın ben yarın buluşamayacağımızı, gündüz işe yazdıklarını söyleyeceğini söyledi. Ben yarın işte misin yani dedim, o zaman seni görüntülü arayacağım bakayım dedim, niye sorguluyorsun, niye üstüme geliyorsun gibi şeyler söyledi bana. Görüntülü arayacağım dedikten sonra Merve ben ayrılmak istiyorum dedi, donup kaldım. O ara çok çocukça bir şey yaptım, kendime zarar vereceğim görürsün dedim ama öyle bir niyetim yoktu, sadece üzülür belki böyle yapmaz diye düşündüm. Bu biraz panikledi, inandı galiba, saçmaladım orada, biraz sakinleştirdi, sen evlenmek istiyorsun ben evlenmek istemiyorum, belki bu süre içinde gerçekten seninle evlenmeyi düşünen biri çıkar, bunu engel olmak istemiyorum dedi. Ben ayrılmak istemiyorum dedim, o kabul etmedi, en sonunda da tamam dedim, helallik istedik, telefonu kapattım. Şu an canım çok yanıyor, pişman olacak mı bilmiyorum, hâlâ her yerden engellemiş beni, daha öyle görünüyor. Numarasının, fotoğrafları, her şeyi sildim, onu geri aramamak için arama kayıtlarını her şeyi sildim. Neden bunu yaptı bilmiyorum ama pişman olup özür dilemesini çok isterdim, şu an canım çok yanıyor, kendimi kandırılmış hissediyorum, niye bunlar benim hep başıma geliyor anlamış değilim.
Sevgilim beni bir anda her yerden engelledi, ayrılmak istediğini söyledi, gerçekten pişman olur mu?