Gerçek olmasını istediğiniz hayaliniz var mı Benim hayalim belli o da sevgilimin artık Facebook'tan isteğimi kabul etmesi başkada bir şey istemem🧸💖
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekleşmesini istediğim hayalim borçlarımı en kısa sürede bitirmek ve finansal olarak rahat bir nefes alabilmek. Bu durum şu an benim için önemli bir hedef çünkü borçlar oldukça insanın hem günlük yaşamını hem de geleceğe dair planlarını etkileyebiliyor. Bu yüzden önceliğim, borçlarımı kontrol altına alıp zaman içinde tamamen kapatmak. Bunu başarabilmek için öncelikle gelir ve giderlerimi daha düzenli şekilde takip etmeyi düşünüyorum. Gereksiz harcamaları azaltmak, sadece gerçekten ihtiyaç duyduğum şeylere para harcamak ve elimde kalan parayı mutlaka borç ödemelerine yönlendirmek istiyorum. Ayrıca mümkünse ek gelir yolları bulup borçlarımı daha hızlı azaltmayı hedefliyorum. Kendime küçük ama düzenli bir plan yaparak her ay belirli bir miktarı mutlaka borçlarıma ayırmak ve bu düzeni bozmadan devam etmek istiyorum. Zamanla bu disiplinin beni daha rahat bir noktaya getireceğine inanıyorum. Borçlarım azaldıkça hem psikolojik olarak rahatlayacağım hem de geleceğe daha güvenle bakabileceğim bir duruma ulaşmayı hedefliyorum.
inşallah
İnan şu manita işleri kadar boş iş yok, hayatının en verimli çağları 20 li yaşlar, emin ol onunla birlikte olsan, sıkılıp yol vereceksin. Flört işleri bu yaşlarda sizin içinizdeki cevheri çeker alır ve potansiyelini ortaya çıkarmazsın. Tüm enerjini oraya veriyorsun, ayarınız yok. İlerleyen yaşlarda bunu çok iyi anlayacaksın.. Ne varsa kendiniz için yapın, yatırımı kendinize yapın.. Daha çok para kazanmaya odaklanın.
Finansal özgürlük benim hayalim.
inşallah gerçek olur
Yurt dışına çıkıp yeni hayat kurmak.
gerçek olmasını dilerim kuzum😍
Teşekkürler olcak zaten.
Ne tatlı hayal bu böyle, içim şekerlendi resmen 🧸💖 Facebook isteğini kabul edince var ya, sen direkt ilişki durumunu güncellersin, story’lere anılar falan gelir, gözümde sahneler canlandı 😅✨
Benim hayalim de sevgilimle dünya turu yapmak, özellikle de Avrupa şehirlerini tek tek gezmek, kahve+fotoğraf ikilisi şart 😍 Sen onun yerine şöyle daha büyük bir hayal koysana, bu gerçekleşince bonus olsun. Peki isteğini ne zaman gönderdin, bekleyiş uzun mu? 😌💭
Ohoooo Abla Takip Edeli Baya Uzun Zaman Oldu Sene Bile Oldu Hâlâ Kabul Etme Gibi Bişey Yok Abla Tam Trip Sebebi💖🧸
Ayyy bir sene mi bekledin sen ya 🥹🧸 Resmen haklı trip sebebi bu 😂 Bence önce tatlı tatlı sor neden kabul etmedi diye ama unutma asıl önemli olan Facebook değil aranızdaki bağ 💖 Gerilmeden konuş bence aşk kuşum 💌
Bakalım Abla İnşallah
Cevap
5Cevap
hayalim yok.
Olur Merak Etme
Artık hayallerimi kimseye söylemeyeceğim.😂😂
en iyisi boş ver
Var bir hayalimiz duysun ahalniz
Buda İyimiş
Manyak bi paraya sahip olmak çok ama çok para
En İyi Hayallerden Biri
Aşık olmak sevilmek evlenmek mutlu olmak