Duygusal tahribata uğramış bir kadını görünce, o zaman anlıyorsunuz ah almak kadar kötüsü yok. Tabii, narsist ve benciller bunu anlayamaz o da başka. Ben çok korkarım. djd
Hiç karşı cinsin ahını aldığınızı düşündünüz mü, bunun vebalinden korkuyor musunuz?
Bir narsist, birine geri dönüşü olmayan bir acı çektirdiğini asla anlayamaz. Karşısındaki kişi çok ciddi bir hata yapmamış olsa bile onda bir kusur bulur ve bunun Naz’ın suçu ya da karakter kusuru olduğunu düşünür. Böyle bir durumda, birine, karşısındaki kişide bir şeyi kırdığını nasıl anlatabiliriz? Allah bizi korusun, başkalarını sinirlendirmek kötü bir şeydir, bunu asla yapmamalıyız ve eğer buna maruz kalırsak, sabırlı olmalı ve ilahi adaleti istemeliyiz.
Allah bize aklı başında ve iyi insanlar versin; eğer evlilik herkese yazılmışsa, aksi takdirde sağlıklı bir denge içinde yalnız ve uzak kalmak daha iyidir.
Kimsenin ahını aldığımı düşünmüyorum çünkü kimsenin hayatına yalanlarla girmedim ya da umut tacirliği yapmadım. Her zaman neysem o oldum Arkadaşlıkta da iş birliğinde de maske takmadım. Kimseyi basamak olarak kullanmadım kimseye sahte umut vermedim. Vicdanım rahat.
Kimsenin ahını aldığımı düşünmüyorum ama canı yananlarda vardır illaki önemli olan kimseyi bilerek incitmemek ve hatada kaldıysam da bunu telafi etmeye çalışmaktır çok şükür vicdanım rahat…
Karşı cinsin değil ama bir insanın bile ahını almaktan ciddi ciddi korkarım 🙃 Hele duygusal olarak hassas birini kırmak, güvenini sömürmek… bunun vicdan yükü çok ağır 😔 Yanlış yaptığımı fark ettiğim oldu, gidip özür diledim, helallik almaya çalıştım. Çünkü kalp kırığıyla dolaşan biri varsa, mutluluk tam gelmiyor insana 💔 Sen hiç gidip helallik istediğin biri oldu mu?
Bana ah etmiş olabilecek bir kişi var kesin etmiştir biraz hak etmiştim de ama bu kadar mı tutar hayret. Helallik istemeye gitsem senden sonra Allah belamı verdi desem bi bela daha okumayacağı şüpheli 😂😂