Olmadı ya o bana açıldı ya da ben söyledim. Başlamadan bittiği de oldu ama içte kalmasından daha iyidir diğer tüm seçenekler. Hiç yaşanmayan şeylerin acısı daha kötü bence. Her hikayenin en azından başlama ihtimali olması gerek. Ona bu şansı vermeliyiz.
Hiçbir zaman reddedilme korkum olmadı. Ben seçilen değil, hep seçen oldum. Bir erkeğin beni reddetmesi beni değersiz, çirkin, özgüvensiz yapmaz. Ben kendine güvenen bir kadınım. Dünyada milyonlarca erkek varken beni reddeden birine saplantılı olamam. Kişiliğime saygısızlıktır.
Red edilirim korkum hiç olmadı kendi kaybeder der yoluma bakarım. Zaten ben birine açılıyorsam ondan hiç hayır gelmez. Beni normali bulmaz ben hiç normal bulamam😂😂😂
Umarım birgün çıkar karşına normal biri 😅
Kanımızda delikik var desene 😅😅
Zaten pek akıllıda bulmuyor bağışıklık kazandık akıllı alerji yapıyor 😅😅
😅😅✌️✌️
Rica ederim 🌺✌️
Hayir lisede açıldım reddedildi hiçte hayatımı sarsmadı yani 😂
O kaybetmiş 😅
Yok kendisi düşünsün ne kaybettiğini 😅😅
Rica ederim 🌺✌️
Cevap
29Cevap
Hayir, zaten kimseye açılmadı gerek olmadı.
Öyle bir şeyden de korkmam, kendime güvenim tamdır. Reddedilebilirim ama bu ben de sıkıntı yaratmaz.
Yine de aşık dahi olsam kolay kolay kimseye açılmam, karşı taraftan adım beklerim. İlk adımı o attıktan sonra gelişiyor ben de.
Hayır olmadı. Pek reddedilen birisi değilim ama olsaydı da içimde ukte kalacağına belli olsun der yine açılırdım. Reddedilmek acaba demekten çok daha iyidir diye düşünüyorum.
En son 11 ay önce yılbaşından 1-2 gün önce gerçekten hoşlandığım bir kıza açıldım "senden hoşlanıyorum" dedim beni istemedi. Bende artık kızlara bakmıyorum, hoşlanmıyorum, hoşlansam bile gidip konuşmuyorum kendi yolumdayım. Korku değilde grev diyelim.
Reddedilmek korkum yok. Çünkü zaten akışında açığa çıkan aşk daha güzel. Ben pek kolay etkilenmediğim için hayatım genellikle reddetmekle geçti. Fakat saygıyla, vicdan çizgisinde olmasına dikkat ettim daima...🦄🍀🍏⭐❤️
Ben hiççç açılan taraf olmadım ki.. bekleyen taraf hep 😂
Bekle daha çok gençsin 😅
Benim ruhum genç 😅😅
Ben beklemiyorumki olursa gider söylerim 😅
Teşekkürler 😅😅
İyi bari sanada bol şans 😅😅
Ama oldu sen sonuca bak 😅😅
Benim nefesim kuvvetlidir yarına kalmaz kısmetin çıkar 😅😅
Şahidin ben olurum yoksa küserim bak 😅
Tamam anlaştık ✌️✌️
Hayır sonucunu bilsem dahi söylerim içimde kalıp bana dert olmasındansa gerçekle yüzleşip yoluma devam ediyorum.
Hayır, net ve nazik bir şekilde reddedildim. Alternatiflere geçtim kendini üzmenin alemi yok , nüfus kalabalık babacım, kendinizi küçük düşürmeyin!
Evet haklısın
@Hayatverenperi Gönül ister ki herkes sevdiği kavuşsun ama olmayacaksa zorlamanın alemi yok, hemen toparlanmak lazım
Neyinden korkudan hayır demesinden mi 😄 ilk adımı atmayı bırakalı çok oldu birde o kızın senle ilgilendiğini bildikten sonra adım atarsın rahat
Tek korkum Yaradan. Bu şey yüzünden korkmam. Öyle bir durum olmadı. Ben sevgimi zaten zor veren biriyim. Daldan dala uçmam öyle.
Aslanlar gibi gider söylerim. Ben düşüneceğime o düşünsün
Ben her seferinde gidip açılan taraf oldum. Reddedilmekten korkmam, olacağı varsa olur kafasındayım.
Hiç öyle bir korkum olmadı Çünkü ben kendimi biliyorum
Cesaretli kadınım aşıksam açılırım ne var bunda..✌️
Karadenizlimisen🙄
Geneli cesaretli ve dobra oluyor MaşAllah 🧿🙏🙄
Aynn🙏☘
Hayır olmadı. Reddedilmekten korkmadım. En fazla ne olur? Hayır der. E zaten birlikte değilsin ki ne kaybedersin?
Hoşlandığım zaman açıldım, misler gibi de reddedildim. Olsun önemli olan katılmaktı
Benim red edilmek için gidip açıldıklarim oldu sonuç ne mi oldu? Red edildim xmxmxm
Redeedilecegimi bilsemde açılırım o enerjiyi aldiysam karşımdaki insandan sorun yok.
O çok kötü bişey hiç akıla bile getirmemeli bir düşerse akıla daha gitmez kolay kolay
Direkt açılmam duygularımdan emin olur açılır, ret edilirim :D
Korku o değil aslında beni reddetti olay bu değil benim için, netlik sadece umut bırakmıyor insan da
Coook oldu acildigimda da rededildim zaten benim kaderim bu
Dünyaya bir kere geliyoruz reddetse bile ne kaybederim ki diyorum kendime :)
Pek insanlara açılmayı tercih eden biri değilim ama korku sebebi de değil takıntı yaparsam sorun
Genellikle reddedileceğimi bildiğim için açılma gereksinimi duymadım, reel hayatta.
Kadınlarla yüz yüze konuşamam. Hepsine beğendikleri ağzı laf yapan kaslı zengin yakışıklı ve ortamcı bad boylarla mutluluklar dilerim.
Evet oldu ama iyi ki açılmışım uzun soluklu ilişkim var
Reddedeceği hissiyatı veren kimseye açılmam zaten. Önce bir yeşil ışık var mı diye bakarım sonra açılırım.
Tek bir kez söyledim birine😂
Sonuç 😅
Süründürüyor zevkle çekiyorum😂🥳
Deli 😅😅
Ahh ben😂
Açılsam reddedemez hissediyorum onun benden hoslandıgını ama ben kadınlardan hoslanmıyorum
Ucund ölüm yok cesaretliyim bu konuda açılırım.
Ne kaybederim ki deyip gidiyorum yanına
Olmadı çünkü Mario sevmez
Açılmaktan korkmuyorum
Aşkımdan gebersem yine açılmam
Ben de
Olmadı
Ergenlik dönemlerimde olmuştu
Hoşlandıysam beğendiğimi söylerim
Yok. Gözüm yemiyor ya
Hiç bir zaman reddedilme korkusu olmadı bende
Çok bol bol her an öyle oluyorum
İllaki olmuştur herkesin