Aşk İlişkileri 2 ay Erkekler, Uzun boylu kızlar dünyanın en çirkin en kaba en itici en erkeksi varlıkları mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun boylu kızlar dünyanın en çirkin en kaba en itici en erkeksi varlıkları mı? Güncellemeler2 ay Biri bana kısa kız erkeksş desin Erkekler, Uzun boylu kızlar dünyanın en çirkin en kaba en itici en erkeksi varlıkları mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KURTİNİNDE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır öğle bir şey olamaz benim tanıdığım uzun boylu ve gençliğini güzel bulduğum 1.85 lik brigitte nielsen var 0 0 Yorumla
neversaylehmacun Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Boyun kilon nedir 0 5 Yorumla Soran 2 ay Kilo ne olursa olsun cevap ver uzun kız itici mi Yorumla neversaylehmacun 2 ay Değil de ne alaka Yorumla Soran 2 ay Uzun kız erkeksş kaba değil mi Yorumla neversaylehmacun 2 ay Çok uzunsa evet 175 üzeri sıkıntı bence Yorumla Soran 2 ay Bak hep aynı cevaplar Yorumla
Barfi00 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Ne alakadı varya ne saçma bir soru 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ama öyle diyorlar Yorumla Soran 2 ay Artık boyumdan nefret ediyorum hiç kimse demiyor uzun boylu ne güzel kızlsr var Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Dedi 155 cüce kadın 😂😂 0 17 Yorumla Soran 2 ay Boyum 182 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hee o zaman gayet cekicisiniz Yorumla Soran 2 ay Uzun kızlar itici mi onu soruyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayır değil neden itici olsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tabi mesela 100 kiloysa bu kadın erkek gibi görünebilir Yorumla Soran 2 ay Çok kaba değiller mi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayır, mankenlere baksana taş gibiler Yorumla Soran 2 ay Yaw hala kaba olduklarına dair bir şey söylüyorsun Demiyorsun uzun boylu ne güzel kızlar var Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ya okuduğunu anlamıyor musun biraz eğilerek okuİtici kaba değil diyorum Yorumla Soran 2 ay Sizin yüzünüzden kendimden nefret ediyorum Allah hepinizin blasını versin Yorumla Cevap sahibi 2 ay 😂😂 Ay ne halin varsa gör yaa Yorumla Soran 2 ay Demicek misin uzun boylu ne güzel kuzlar vsr Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ya diyorum hala anlamıyor musunUZUN BOYLU ÇOK GÜZEL KIZLAR VAR Yorumla Soran 2 ay Doğru mu söylüyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet doğru söylüyorum. Mesela uzun boylu kadının boy takıntısı olmasa ben bile hayatımda öyle bir kadın isterim Yorumla Soran 2 ay Senin boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 2 ay 177 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay ne kadar uzun ve ne kadar zayıf 0 16 Yorumla Soran 2 ay 180-190 Yorumla Cevap sahibi 2 ay etnik kökeni ne Yorumla Soran 2 ay Türkiye li Yorumla Cevap sahibi 2 ay çirkin değil ama çok itici Yorumla Cevap sahibi 2 ay kilo alıp yurtdışına çıkarsa mutlu bir evliliği olur Yorumla Soran 2 ay Niyemiş o türkiyeddkş kısa kızlar mı çok güzel Yorumla Cevap sahibi 2 ay türkiyede sana uyacak erkeği elde etmen mümkün değil Yorumla Soran 2 ay Neddn Yorumla Cevap sahibi 2 ay 190 boyunda olacak kalıplı olacak, işi gücü olacak seni sevecek, aleti uzun olacak yani zaten 8 bin tane falan var Yorumla Soran 2 ay 185 te olur Yorumla Cevap sahibi 2 ay olmaz adam kendisini büyük hissedeceği o kadar kız varken sana asla gelmez 182 zaten her türlü çirkin olmana 1 cm kalmış Yorumla Soran 2 ay Niyemiş o senin boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 2 ay benimkini napacan büyük ikramiyeyi tutturma hayalinde misin Yorumla Soran 2 ay Boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 2 ay kısa kızın erkeksi olması çok zor Yorumla Soran 2 ay Hayor hiç zor değil çok kolay en kolayı bu Yorumla
ezekiel Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 50% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır 0 6 Yorumla Soran 2 ay Neler peli Yorumla ezekiel 2 ay 1.92 boyum var uzun kızlar bana uzun gelmiyor bana normal insan gibi geliyor :D Yorumla Soran 2 ay Sana göre uzun kızlar mo güzel yoksa cüceler mi Yorumla ezekiel 2 ay Kısa kızlar :D Yorumla Soran 2 ay Tekrar soruyorum bir cüce mi güzel yoksa uzun kozlar mo güzel Yorumla Soran 2 ay Cevap versene Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı. Aksine 0 0 Yorumla
kagan_2524 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Hayır öğle bir şey olamaz benim tanıdığım uzun boylu ve gençliğini güzel bulduğum 1.85 lik brigitte nielsen var
Boyun kilon nedir
Kilo ne olursa olsun cevap ver uzun kız itici mi
Değil de ne alaka
Uzun kız erkeksş kaba değil mi
Çok uzunsa evet 175 üzeri sıkıntı bence
Bak hep aynı cevaplar
Ne alakadı varya ne saçma bir soru
Ama öyle diyorlar
Artık boyumdan nefret ediyorum hiç kimse demiyor uzun boylu ne güzel kızlsr var
Dedi 155 cüce kadın 😂😂
Boyum 182
Hee o zaman gayet cekicisiniz
Uzun kızlar itici mi onu soruyorum
Hayır değil neden itici olsun
Tabi mesela 100 kiloysa bu kadın erkek gibi görünebilir
Çok kaba değiller mi
Hayır, mankenlere baksana taş gibiler
Yaw hala kaba olduklarına dair bir şey söylüyorsun
Demiyorsun uzun boylu ne güzel kızlar var
Ya okuduğunu anlamıyor musun biraz eğilerek oku
İtici kaba değil diyorum
Sizin yüzünüzden kendimden nefret ediyorum Allah hepinizin blasını versin
😂😂 Ay ne halin varsa gör yaa
Demicek misin uzun boylu ne güzel kuzlar vsr
Ya diyorum hala anlamıyor musun
UZUN BOYLU ÇOK GÜZEL KIZLAR VAR
Doğru mu söylüyorsun
Evet doğru söylüyorum. Mesela uzun boylu kadının boy takıntısı olmasa ben bile hayatımda öyle bir kadın isterim
Senin boyun kaç
177
ne kadar uzun ve ne kadar zayıf
180-190
etnik kökeni ne
Türkiye li
çirkin değil ama çok itici
kilo alıp yurtdışına çıkarsa mutlu bir evliliği olur
Niyemiş o türkiyeddkş kısa kızlar mı çok güzel
türkiyede sana uyacak erkeği elde etmen mümkün değil
Neddn
190 boyunda olacak kalıplı olacak, işi gücü olacak seni sevecek, aleti uzun olacak yani zaten 8 bin tane falan var
185 te olur
olmaz adam kendisini büyük hissedeceği o kadar kız varken sana asla gelmez 182 zaten her türlü çirkin olmana 1 cm kalmış
Niyemiş o senin boyun kaç
benimkini napacan büyük ikramiyeyi tutturma hayalinde misin
Boyun kaç
kısa kızın erkeksi olması çok zor
Hayor hiç zor değil çok kolay en kolayı bu
Hayır
Neler peli
1.92 boyum var uzun kızlar bana uzun gelmiyor bana normal insan gibi geliyor :D
Sana göre uzun kızlar mo güzel yoksa cüceler mi
Kısa kızlar :D
Tekrar soruyorum bir cüce mi güzel yoksa uzun kozlar mo güzel
Cevap versene