Belli bir iletişim sonucunda karşımdaki hâlâ kendini saklayıp, sakınıyorsa, o kişiye güvenemem. Değeri düşer, arkadaşım olamaz.

Belli bir iletişim sonucunda karşımdaki hâlâ kendini saklayıp, sakınıyorsa, o kişiye güvenemem. Değeri düşer, arkadaşım olamaz.

Özellikle kadınlardaki sanal anlayışının temelini merak ediyorum. Başkalarının güvenilmez olduklarından dem vurup kendi yetersizliklerini saklıyor gibi bir çoğu.
Sen gerçekliğini ortaya koyup kendinle ilgili paylaşımlar yaparken onlar ne münasebet hangi hakla benimle bunları paylaşıyorsun diyerek tribe girerler.
Dandik bir profilin arkasından konuşan hiç kimseyle samimi muhabbetim olmaz.
Kuş kuşun yüzüne öter.
Teşekkür ederim
Güvenmem siler geçerim öyle karaktersizi. hem ayranım dökülmesin hem g...
Bravo 👌🥂
🙏
Güvensizlik konusunda hissettiğin şey çok anlaşılır 🙏 57 yaşında biri olarak tecrüben de yüksek, o yüzden kendini koruma isteğin çok doğal bence. 😊 Günümüzde insanlar maalesef sahte hesap, fake profil, dolandırıcılık gibi şeylerden korktuğu için ya da gizli bir hayat yaşadığı için kendini saklayabiliyor.
Belli bir süre konuşup hâlâ numarasını vermiyorsa, görüntülü aramaya gelmiyorsa, reelde buluşmayı reddediyorsa, orada net bir kırmızı bayrak var 🚩 Sen “değeri düşer, arkadaşım olamaz” diyorsan bu senin sınırın ve çok da haklı bir sınır. Güven hissetmediğin yerde ısrar etmemek, kendine saygının göstergesi.
Ben olsam en azından sesini duymadan, görüntülü konuşmadan, bir noktada gerçek hayata taşınmayan hiçbir iletişime tam güvenmem. Yine konuşursun, sohbet edersin, ama kalbini, sırlarını, özelini tamamen açmak gereksiz risk gibi duruyor. Bir de şu var; gerçek niyeti samimi olan biri zaten bir yerden sonra senin içinin rahat etmesini ister, kendini saklamaz 😉
Senin bugüne kadar sosyal medyada tanışıp, sonra reelde görüşüp iyi ki tanımışım dediğin biri oldu mu peki? 💬
Ay ne güzel yazmışsın ya saygı duydun resmen 🥹✨ Öğreniyorum valla yaş ilerliyor bende de 😂💻
Cevap
5Cevap
Sosyal medyadan birine nasıl güvenebilirsin mesela devir zaten kötü kimin ne olduğu bile belli değil🤷🏻♀️
Reeldeki kişiyi genede görüyorsun dokunabiliyorsun aranıza mesafe koyarak devam edilebilir.
Neyine güvenicem kendimi şizofren gibi hissederim gerçekte asla yok ama onunla bağ kurmamı istiyor wtf?
Reel iletişim olmadan ki telefon numarası dahi yok diyorsun bir hayaletle konuşmaktan hiçbir farkı yok
Evet. burada atıp tutan sonra gerçeğe taşımayan kişiler beni irite ediyor, bir anda soğuyorum. Sözleri ve yaptıkları bir olmalı.
Görüşme süresine göre değişir. Herkese güvenip reel hayatta görüşmem.
kimse reelde görüşmek zorunda değil. bunun değerle alakaı olduğunu düşünmüyorum
Güven önemli bir mesele.
Belki erkek.😀
Katılıyorum 👍
aslında yadırgamam devir çok kötü ama işte
kinaye bariz bi şekilde ortada ama cidden insanlar artık nerden vuracagı belli değil o yüzden
olur ama insanın başınada bi kere bişi geliyor
bi kereden nolcak die başlıyor güven ama yerle yeksan ediliyor ondan öyle bişilr işte
belli bi dönem masumdu çogunluk zamanla yozlastı ve kötü oldu benim günahım ne güven mi tesadüfen orada olmak mı
Belli bi dönemden kastım çocuklukta herkes masumdur çevre seni yontar biraz fıtratında birleşir ve farkında olmadan senden bi canavar yapar herzmn tehlike var evet bi yerde saklanarak olaylar çözülemez ama böyle diede numaranı vermezsin ya da bulusmazsın kadınısan dikkat etmen gerkie yapcak bişi yok evet haklısn ben genneleme sen ise kişiye konusorsun ama işte
Ayn bencede herkesin kendi görüşü farklılıklarelbet olabilr kimse kimeye bişi kanıtlamak zrounda değil
Muhakkak vardır bir haltlar
Hayır asla
Haklısınız
Sosyal medya sıkıntı
Güvenmem
Güvenilmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar