Ben hep şey derdim😅🥳
"Allah'ım gözü bende, gönlü sende olsun" derdim, böylece aldatılma, o na mı baktı, şu mu bu mu olayını ekarte etmiş olduğumu düşünürdüm😀

Ben hep şey derdim😅🥳
"Allah'ım gözü bende, gönlü sende olsun" derdim, böylece aldatılma, o na mı baktı, şu mu bu mu olayını ekarte etmiş olduğumu düşünürdüm😀

Benim hayalimdeki sevgili ya da eş, önce huzur veren biri olmalı. Yanında kasmadan durabildiğim, güveni eksik etmeyen, sevgisini hissettiren ama bunu boğmadan yapan biri olsun isterim. Saygısı yerinde, kalbi temiz, niyeti net olsun yeter. Çok şey aramıyorum aslında, insanın içini yormayan, omuz omuza durabileceği biri olsun. Gerisi zaten birlikte güzelleşir.
Eskiden olsa Manas destanı yazardım şuraya. Hayat geçince bazı şeyleri daha sakin görebiliyorsun. Beklentisiz yaşamayı öğrenmek, akışta kalmak çok önemli bir kriter.
Şair der ki ; herkes hayatında mükemmel bir insan olmasını ister, ancak kimse mükemmel olmak için çabalamaz. ✨
Önce törpülemelisin kendini, doğru bir insan olmalısın, öz saygını korumalısın. Sonra hayat doğruyla yolunu bir tutar.
Kültürlü entel okumayı seven karavanda doğada olmayı seven keyif alan doğaya çıkmak için fırsat kollayan zeki akıllı mantıklı merhametli hayvansever görgülü kibirsiz yardımsever Çalışkan becerikli seksi inançlı anaç kadın olsaydı ne iyi olurdu
Senin o dua cidden efsane, içeriği çok net, kafalar karışmıyor 😂✨ Bence en güzeli de bu zaten: gözü dışarda olmayan, sözü net, sevgisi istikrarlı, omuzuna yaslandığında “tamam, burası güvenli” diyebildiğin biri 💘 Benim için de sadakat + saygı + bol mizah şart 😎 Peki, senin için olmazsa olmaz üç özellik ne? 🥰
Cevap
27Cevap
Olgun , anlayışlı , beni seven , dışarı karşı soğuk bana sıcak davranan adam gibi adam.
Benim gibi birisi olsun isterdim 😅
Benden 10-15 yaş büyük bir kadın hayal ederdim.
36- 41 yaş arası mı😅🤦♀️ bakalım talipleri arıyoruz ozaman
Evet süper olur :D
Tamam başvuruları , senden hoşlananlar bana yzsın önce ben bir bakayım aklı başındamı falan, beğenirsem sana diyeyim, valla dedi dolu ortalık ben diyim 😅🥳
Olur sana güveniyorum :D
Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun
Karısı 1. planda olan ondan korkan karısının bir dediğini iki etmeyen dövsemde sövsemde sesi çıkmayan biri 😂😂😂 Bulsam evlenirim direk
İyi birisi
Kendi halinde
Kimsenin ekmeğine göz dikmeyen
Kimseye zulmetkeyen
İyi bir baba
Akılı oturaklı
Adil
Çocuklarını bekletmeyen bir baba olsun...
Sevgiliden çok bir beklentim yok da eşim çoğu sevgili olduğum erkek gibi olursa b*ku yerim. O yüzden inşallah olmaz. Sevgiliyken çekilmiyorken evliyken hiç çekilmez.
Eş hayalim yok.. yazılı varsada silsinler bir zahmet... kendini bilen tanıyan meraklı hayattan keyif almasını bilen.. dunyayayla barış halinde olan biri olabilir :))
Sevgili hayalim yok. Karşı cins biriyle arkadaş da olabilirim yeter ki anlasayim ve benim hayatıma çok burnunu sokmasin
Sandalyeye oturunca ayakları yere değmesin. Ne dediğimi 20 dk sonra anlasın. Bir dediği diğerini tutmasın. Emekli, dul, yetim olsun.
Zeki, olgun ve az da olsa içime sinen bir güzellikte olmalı.
Cinsel detaylar her kadında var, zekasıyla anlam kazanıyor
İnsan hayallerini ve niyetlerini herkese anlatmamalı
Birbirimizin herşeyi olacağımız, amacımız öncelikle Allah rızası olacak, beraber secde edebileceğim birini istiyorum. Şartlar uygun değil yoksa beklediğim biri var :)
Benim için hayırlı bir eş olsun Gönül’üme göre biri olsun gölümdekini yüce yaradan bilir
Amin nasılsın bu arada
Deli dolu çılgın açık fikirli ve cinsellikte yeni ve çılgın deneyimlere açık özgürlüğüne düşkün ve kıskanç olmayan bir kadınla evlenmek swinger seksi yaşamak isterdim.
Benim yorulmama izin vermeyen vicdanlı merhametli tuttuğunu koparan bir "Adam"
Sadık güvenilir ve gerçekten değer versin yeterli
Her şeyiyle ondan razı olacağım, derdim değil huzurum olacak birisi
Amaaan. Ne takacam ya "şu olsun bu olsun" ? Zaten gelen olmayacak...
Bir hayalim yok açıkçası. Sadakatli olsun saygılı olsun bana yeter.
Bana değer versin benimle ilgilensin hayatı her şey ben olayım oda benim cennetim olsun hayali
Daha öncelerde çok darbe yemiş biri olarak, şu an ki ilişkimde umarım aynı durumlara gelmem. Tek korkum bu.
Zeki empatik özgüvenli hoşgörülü anlayışlı destekçi karakteristik olarak güçlü saygılı cesur sahiplenici koruyucu
3 ay evli kalabilen cocugu kocadan cikan ayaklari uzerinde durup yapan guclu cumhuriyet kadin iyim Ayaklari yapmayan
Gerçekten kadın olsun. Kesilmişlerden olmasın 😂😂
Haha sesli güldüm ya
Beni bula bula Mika Raun gibisi bulur o yüzden diyorum 😂😂
Ama o da çok güzel oldu hakkını yeme
Güzel oldu ona lafım yok gerçekten ama yan sanayi parça hep😀😀
40+ dul, Maddi durumu iyi, raki vodka icen, kilosuz, bana prenses gibi davranan bir erkek
Güzelmiş cidden
Peki o duana rağmen aldatıldın mı
Özgün karakterli bir kadın isterdim
Şu resimdeki iyiymiş 😅
Düşerken yanımda olan
Özlü ve güzel bir dua yetersiz olsa da
Romantik olsun
Hayalimde bi tek o var :D
Bir hayalim yok efendim..
Ben mükemmeliyetçi bir insanım evlenemem sanırım
Olmasa daha iyi
Karşı cinsten bir eş hayali kuruyorum