Ben öyle herkesin yaşadığı, sıradan bir aşk istemem. Benim istediğim aşk; sakin ama sarsıcı, güven dolu ama heyecanını yitirmeyen cinsten. Yanında susunca bile anlaşabildiğim, göz göze geldiğimizde dünyayı unuttuğum birini isterim. Yorgun bir günün sonunda bana "Hadi gel, biraz birbirimize iyi gelelim" diyecek birini… Sevmenin bir yük değil, şifa olduğu bir ilişki isterim. Ne rol yapmak zorunda kalayım, ne de eksik hissedeyim. Gerçek olayım onun hayatında; en çok güldüğü, en çok güvendiği, en çok özlediği olayım. Çünkü ben sevince tam severim. Yarım hissettiren hiçbir aşka da razı olmam.
Prenseslerin gerçekten bir erkekten kendilerini prensesler gibi yaşatmasına mı yoksa erkeğin kendi halinde işinde gücünde olmasını mı isterler? Beyaz atlı prensler işinde gücünde adamlardır bana göre.
Gösterişsiz biz mutluyuz diye bas bas bağırmayan sade dingin huzurlu kıyaslama olmayan onlarla bunlarla ilgilenilmeyen bir aşk hayali kurduğum için yalnızım
Aşkı yaşamak… Hem de tam dibine kadar, sonsuz samimiyet ve tutku ile! Birbirinin gözünde kaybolduğun, her sabah bir mucizeye uyanmışsın gibi hissettiren, bol kahkahalı ve biraz da kıskançlık soslu bir aşk isterim. Yan yana huzur bulduğun, aynı zamanda ayrı ayrı da parlayabildiğin o sihirli denge… O tatlı gerginliği, gece yarısı kalp atışına karışan “özlüyorum”ları, çekip çevirmelerle dolu inişli çıkışlı bir aşk tam benlik! 🫶💃✨
Sen nasıl bir aşk isterdin? Belki de böyle bir aşk kapında bekliyordur, belli mi olur? 👀💕
Deli dolu bir aşk Ne ezber olsun, ne hesap. Kahkahası da tartışması da gerçek olsun Ama öyle her yüreğin taşıyabileceği cinsten değil Beni anlayacak, hissedecek bir adam. Güçlü duruşumun ardındaki hassas kadını görebilsin. Hem dostum, hem en büyük zaafım olsun Beni kısıtlamaya değil, benimle çoğalmaya gelsin. Kalbime dokunsun, tenime değil.
Kafa yapımızın, ortak noktamızın olması sonra deli dolu olan, beraber güldüğümüz, beraber ağladığımız, beraber eğlenebilidiğimiz, birbirimize iyi gelebileceğimiz bir aşk olmasını dilerim çünkü benim yüzüm gülüyorsa mutluysam içim rahatsa o ilişkisiyi severim ha bir de ilgi, temasın, saygının, anlayışın olduğu bir ilişki olursa da tadından yenmez ✨🌸
Aşk beni küçültmesin, büyütsün. Beni bozan değil, beni anlayan... İncinmeden anlatabileyim, içimden geçenleri kelimelere dökmeden hissedebilsin. Ben sustuğumda gözümden okusun; o yorulduğunda ben onun sessizliğine omuz olayım.