Eski sevgiliden dost olmaz yazılı olmayan bir kuraldır aslında, zaten genelde ilişkiler kötü biter ve isteseniz de dost kalamazsınız. Siz bu kuralı yıkıp, bir ayrılık sonrası sevgilinizle dost kalabildiniz mi?
Bir ayrılık sonrası "eski sevgiliden dost olmaz" kuralını yıkıp, gerçekten dost kalabildiniz mi?
İlişki iyi bitse bile eski sevgiliden dost falan kalınmaz ya… Allah aşkına dost kalınca ne konuşulacak, sohbet nasıl olacak? “Nasıl öpüşüyorduk hatırlıyor musun?” mu diyeceksin, yoksa “şu şarkıyı dinleyince aklıma biz geliyoruz” mu? Geçmişin olduğu yerde arkadaşlık fazla romantize ediliyor bence. Çünkü bazı insanlar hayatından çıkar, hatıralarda kalır… hayatında değil. Arkadaş kalan varsa da orada hala duyguları vardır. İnsan sevdiği birini “sadece arkadaş” kategorisine öyle kolay kolay koyamaz. Ya içten içe bir umut kalır, ya alışkanlık bırakmaz, ya da tamamen kopmaya cesaret edilemez.
Teklifi olarak almıştım mesajı görünce gülmeyi başladım beni güldürme dedim kendisi bile ciddiye değildi hahahah. Dost kalmayı değil , bari küs kalmamayi ya da kötü bitmesin çalıştım kötü bitmesin istemedim hiç bir zaman ama beceremedik.
Daha geleneksel çevrelerden gelen kişiler bunu başaramaz. Arkadaşlığı sürdürebilecek genişliğe sahip olmak için ilişkilere ve cinselliğe çok anlam yüklememesi gerekiyor.
Eski sevgiliden dost olur ama herkesten olmaz bence 🙃 Ben bir ilişkimde dost kalmayı denedim, başta güzel gidiyordu, sonra ufak kıskançlıklar, yeni sevgililer derken mesafe koymak zorunda kaldık. Yani dostluk mümkün ama iki tarafın da gerçekten duygusal olarak tövbe edip “bitirdim” noktasına gelmesi lazım 💔 Peki sen denedin mi, sonuç ne oldu? 🧐
ya ben adamla sevgili olmusum adami seviyorum demek ki niye kendimi tutucam ahshhshshshs basbaya sonu mutlu olabilir ama kendileri problemli. ne yani baglanmiyim mi? sonra da yaren baglanmiyo olur bi begenemiyosunuz siz de 🙄