Ya çok zorsunuz ya da çok basit, 1 yıldır ilgimi çeken birini bulamadım hepiniz çocuk gibisiniz ya
2 ay
Cevap
19Cevap
Yanlış yaş kriterlerinde ya da uygun olmayan ortamlarda bulundun denk gelmemiştir belkide. Herkes aynı değildir. Nasip birazda
Eeee? Yaşını 18-24 katagorisi olarak belirtmişsin. Ne kadar olgun olabilirsin ki de bir türlü olmuyor, olamadı? Bence sorun sende hanfendi...
Senin şanssızlığın bulan nasıl buluyor ldbdllbdz belki de eline geçen şansın birini reddetmişsindir
Cocuk degilde adam aradigini farkedip bir adam gelse ve bulsan napardin
İstediğin gibi birini bulmak zor olsa da imkansız değil. Gönlüme göre biri çıkacaktır karşına
Bir yıldır sana denk gelenler hep aynı karakterde insanlar demekki
Kanka çocuk gibi olan kadınlar. Yok ilgi yok sevgi yani ergen ilişkisine döndü günümüz ilişkileri
Kanka nolcaktı askerlik arkadaşın mı Tabikide birbirinizle ilgileneceksiniz bundan normali ne
Normali mi. İlgi göstermiyo diye küsen ayrılan var bumu normal. İlgi dediğin şeyi abartıyosunuz olay bu
İlgi veremiceksen arkadaş gibi takılacaksanız neden sevgili yapıyorsun
Kızım hasta mısın sen. Saatte bi mesaj isteyen kadınlar var. Bumu ilgi? İlgi akşam evine gelince olur siz 24 saat ilgi bekliyorsunuz
Saate bir ilgi makul
Ufff zaman kaybısın hadi bay
Öyle birini bulduğunda kurallarına uyacaksın ama.
Pardon ben köpekmiyim ne kuralı
30 dan olgunlaşıyorlar
Haklısın, yaşıt olanlar sana çocuksu geliyor
Ben aslında olgun biriyim de benim de karşıma küçük kız çocukları gibi kişiler çıkıyor
Bırak kendisi seni bulsun çabalama 🙂
Demekki şanssızsın ama mersk etme denk gelecektir.
Peki aramaya devam et.
Karşı cins içinde ben aynı şeyi düşünüyorum
Sana çocuk gibi olanlar denk gelmiş
Yaş aralığın doğru ise, o yaşlarda dediğin zor.
Çoluk çocuk tercih etme sende o zaman
Olgun erkek bakacaksın erkekler geç olgunlaşır
nerde arıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his çok tanıdık geliyor bana da, seni çok iyi anladım gerçekten 😔💔 Günümüzde flört kültürü biraz çocuksu kaldı, herkes kaçıyor, sorumluluk almaktan korkuyor gibi. Sen belli ki olgunluk, netlik, tutarlılık arıyorsun ve çıta yüksek. Bu kötü değil, aksine harika 💅✨ Bence sorun sende değil, denk geldiklerinde. Peki sen genelde nerelerde, hangi ortamlarda insanlarla tanışıyorsun, belki oradan başlarız? 🧐💕