Kızlar yapıyor bunu sevgiline mi bakacağım ben ya, o kadar kişiden beni çıkarmış sadece
1 ay
Kızlar yapıyor bunu sevgiline mi bakacağım ben ya, o kadar kişiden beni çıkarmış sadece
O burada adettir 😂 sadece kızlar değil erkekler de yapar, sevgili yapar yapmaz takibi sıfırlarlar , zaten ilişkileri de uzun sürmez , işin komik tarafı ayrılınca tekrar istek atarlar 🤣😆
Garip gerçekten , aman takılma engelle geç
Boş ver kendi bilir
Bir şey daha öğrendim. Takip etmek de sıkıntılı demek ki. Ne bileyim kim düzgün bir şey yazdı, beğendiysem takb'e basıyorum. ilk gün "kertenkele" şöyle bir cümle kullanmıştı. "adam yeni başlamış takip atıyor." bende cevaben "iyileri takip etmeliyim ki bir şeyler öğreneyim" dedim ses çıkmamıştı şimdi anlayabildim. Jeton anca düştü.
Boşversene sonra sevgililerinden ayrılıp g. t gibi kalıyorlar ortada yapayalnız, sanki dünyadaki tek erkek onların sevgilisi, çocuk da kesin muhabbet kuşuna benziyordur sndnfj
Burada amaç çoook büyük ihtimalle kıskançlık + alan belirleme karışımı canım 😅 “Benim sevgilimi niye takip ediyorsun?” kafasına girip gizliden trip atıyor olabilir.
Senin suçluymuşsun gibi hissetmene hiç gerek yok, ortada saçma bir güvensizlik var. Sevgilin bu durumdan haberdar mı, aranızda bu konuda konuşma geçti mi peki? 🙃
Cevap
10Cevap
m*l oldukları için
Benide eski okul arkadaşım çıkarmıştı daha önceden hikayelwrimi falan begeniyodu😂
Sevgili yapmistir
Bide öyle saçma sapan kişiler var demi ya da evlenen takipten çıkıyor çıkarıyor 😂
Çekici biriysen ya da seksi, senden çekinmis ve kiskanmistir
boş ver Ergenin biridir. Sen neden atıyorsun gerek mi var
Aman köy dotune rahvan girsin
Yani benim başıma gelse ne dusuncem hepsinin aq der yoluma bakarım
Ne ugrascam gjfbf
Sende aparat yok koyamazsin ama A for effort fjftjt
Ahaha 🤣 ben de oradan geldiği gibi yapistirayim dedim 🤣
Kıskançlık
Basamaksın onlar için
Basıp geçmişler işte
hahdhashfh püskürt odan güzel kokar
Tuhaf, demek ki şüpheleniyor