Bir ayrılıyor bi barışıyor sinirle kavga ediyoruz kendi başlatıyor kavga konusu kapanıyor direk nefret ediyorum sevmiyorum seni vs vs sonra toparla dur toparlanınca da aşkım evimize şunu alalım mı bebeğim seni özledim aşkım seni çok seviyorum sonra yine kavga kafayı yiyeceğim az kaldı sinirle telefonu kırdım artık ya sokakta yürüyorum mutlu mutlu kavga edip engelleyip ayrılıyor ne yapacağımı bilmiyorum seviyorum da ama yani zor bir insan arkadaşı kaç kurtar demişti aylar önce dinlemedim 1 sene oldu ayrıl demeyin taktik verin bende ayrılmayı bilmiyorum
2 ay
Sevgilimin amacı ne ya?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Bende bilmiyorum aynısı bende de oldu bugün engel yedim
Burcu neydi kanka
Boğa
Boğa bilmiyorum ki ya karşı taraf yengeç olabilir ama
Ha pardon yanlış okumuşum ee niye engelledi
Bir kız için sanırım
Hiç bir şey yapmadım sevmekten başka
Valla benimki takıntı haline getirdi ayrılık ağzında sakız oldu
Olabilir 2 sene aynıdır bende
2 sene mi sürdü
Evet
Bu gece kendine iyi bak hakkını helal et rabbin yolunu açık tutsun dedi 😔
Engelledi
Ciddi ciddi mi ayrıldı yoksa öylesine mi
Her zaman bunu yaptı ya evleniyorum dedi ya seni günaha sokuyorum dedi konismaual dedi ya sebebsiz engel yiyorim
Bilmiyorum c
boş ver o zaman böylesi daha iyidir
Bilemiyorum ugrasmicam bu sefer başka hesap açıp konuşturmaya
Uzulsem aglasamda unutamazamsaa
Yazmicam
Bu kısmi çok zor işte
Aynen yoruldum çok
boş ver ya bence kendinden önemli değil
Bu saatten sonra tutacam
Aynen sende öyle yap derim
Ben kendimi artık saldım ya
Bende saldım bir iki saat önce silah vardı ve çek namluyu kafaya sık kafaya yaşamak biter yazıyor du
Ölmek çözüm değil denedim ama başarısız oldum galiba
Bende hep basarizsizim
Kendini öldürme de yine yaşın kaç ki bu moda girdin
Sevdiğim adamı bile elimde tutamadım 1 ay öncedem başka kıza vermişim bu gece engel yiyorum Rabbim yolunu açık tutsun benden uzak tutsun gibi ediyor 💔
Sanal üzeri sevmekten ne yaptık ki
Sanalmıydı
8 aralikta 25 olacam
Evet sanaldi
Yay burcusun galiba
Evet öyleyim
Sanal ilişki asla yapma bence bundan sonra ayrıca boş ver aldatan insandan bir cacık olmz
Uzak dururum
Bu saatten sonra
Hiç buluşmadınız mi
Hayır o istedi ben çekindim utandım cinsellikte konuştuk resimlestik ilk resim atmam galan oldu
İlk yuzumu gördü evlilik teklifi etti
Sanal evlilik teklifi mi
Şaşırdım kaldım 2 senedir bir ayrılık bir konuşma oldu
Evet öyle sanal evlilik
Başka maçlara usta boş ver kimsenin dert babası değilsin ;)
Yemin ederim ilaç kullanır oldum ya
Takmaaa rahat ol gül geç benden sonrada mutlu olabiliyormuş diye düşünsün
Kışlık bozukluğu kendi bile bilmiyor ne isteğini
Kesinlikle öyle de hep bencil kendi istediği olmayınca dünyayı aleve veriyor istediğindr küsüyor ayrılıyor kavga ediyor
Kendimden biliyorum 😂
Ee ne yapacağım ben
Ayrıl gitsin
Ya yok başka taktik ver
Başka yok o değişmez bundan emin olabilirsin ben kendimden biliyorum düzelirim der yine aynısı devam eder bu da seni yıpratır gerçekten kendine bunu yapacak mısın? ne istediğini bilmeyen kendini haklı gören bencil düşüncesiz olan empati kurmayan
Ağzından bal damlıyor ya son cümlelerin neydi öyle aynısını tarif ettin gerçekten
Yıpratıyor zaten mahvediyor beni zarar veriyor
Onun için yol ver yakınken ben eski sevgilime iyilik yaptım ben gittim ve kendimi düzelttim gerçekten dünya onun etrafında dönmediğini bilmesi lazım artık büyüsün çocuk değil seni de düşünsün kesinlikle uzak dur derim seni fazlasıyla yıpratir
Ya ayrılıyor kendi haklı sanji benim demem şeyleri o diyor falan anlamış değilim gerçkten anlamıyor da boşa çene yoruyorum
Seni manipüle etmeye çalışıyor sakın düşme gerçekten kafanda bitirmen lazım böyle insanlar zor haksız oldukları halde haklı durumuna düşünüyorlar kötü sen oluyorsun ne yaparsan yap yaranamazsın buna Balık burcu gibi geldi dengesizlk gibi var
O yengeç ben balığım
Işte o zaman zor
Ben stabilim sabitim öyle ama sabırlıyım da bunda bir olay oluyor kavga konusu kapanıyor direk ayrılalım bitsin gitsin ben böyle birisini istemiyorum diyip ağzına geleni diyor benim sesim çıkmıyor o an üzdüğünü diyorum bunları diyor
Neden zor ki
Balık burcu çok duyugal yengeç de bastın bir burç ama bu da karakterle alakalı bir durum
Bugün yıldönümümüz yanına gideceğim mesaj attım görüşmek istersen gel istemezsen gelme diye uzunca yzdım farklı şehirdeeyiz
Gerçeken zor bir durum neden böyle bir yaptığını anlamıyor insan
İlgi istiyor gerçekten peşinde koşmam hoşuna gidiyor gibi
Işte yanlış ilgiye doymayan biri her zaman yetersiz geleceksin hiç bir zaman memnun kalmayacak hep isteyecek senden
2 saat sonra otobüsüm var bakalım ne olacak
Inşallah hersey iyi olur
Umarım ya