uzak mesafe ilişkisiyle alakalı sorularımı sormak istiyorum = Sizce uzak mesafe ilişkisinde görüntülü konuşmak şart mıdır, hiç görüntülü konuşulmasa da olur mu veya ne sıklıkla görüntülü konuşulması gerekir ya da sadece mesaj yeterli midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)5 ayKısa ve dürüst cevap: Görüntülü konuşmak “şart” değil ama çoğu ilişki için ciddi şekilde önemli. Sadece mesajlaşmak genelde uzun vadede yetmeyebiliyor.
Şöyle düşün:
💬 Sadece mesajlaşmak yeter mi?
Başlangıçta idare eder ama:Ton, mimik, duygu eksik kalır
Yanlış anlaşılmalar daha kolay olur
Bağ zamanla yüzeysel kalabilir
👉 Yani tamamen mesajla yürüyen ilişkiler var, ama daha zor ve kırılgan oluyor.
📹 Görüntülü konuşma neden önemli?
Karşındakini “gerçek” hissettirir
Güven oluşturur (özellikle başlarda)
Duygusal bağ çok daha hızlı gelişir
👉 Birini sadece yazıyla tanımakla, yüzünü görerek konuşmak arasında ciddi fark var.
⏱️ Ne sıklık ideal?
Bu tamamen çiftin dinamiğine bağlı ama genel olarak:Haftada 1–3 kez görüntülü konuşma → sağlıklı bir denge
Günlük kısa mesajlaşma → bağı canlı tutar
Her gün saatlerce konuşmak zorunda değilsiniz, ama hiç görüntülü konuşmamak da eksiklik yaratır.
⚖️ En gerçekçi yaklaşım
%100 mesaj → zayıf bağ
%100 görüntülü → yorucu olabilir
✅ Karışık model (mesaj + arada görüntülü) → en sağlıklısı
🚩 Önemli bir detay
Eğer biri ısrarla hiç görüntülü konuşmak istemiyorsa, bu bazen:çekingenlik
güvensizlik
ya da bir şey saklama ihtimali
olabilir. Bu durumda biraz sorgulamak normaldir.
🧠 Net sonuç
👉 Olur mu? → Evet, ama zor
👉 Sağlıklı mı? → Çok değil
👉 En iyisi? → Mesaj + düzenli görüntülü konuşma05 Yorumla- 5 ay
Çok mantıklı bir yorum
Soran5 ayHahaha Ahmet ya🤣
Cevap sahibi5 ay@007ahmat haksızsın
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayYaw.. uzak mesafe ilişkisi zaten.. Mesafe yaz.. yaza yaza. konuşa konuşa en son bitersiniz. Sartmi diye neden soruyosun ki. Neden goruntulu konusma olmamali? Birbirinizin gozlerine bakin. Guzel enerjinizi akitın birbirinize.. Adam seni goemeye alissin. Gozlerine bakmaya alissin. Erkegin duygu ve heyecan yuksektmesine vesile olur. Bu imkan varken neden kullanmamalisiniz? Bunu sormandaki amac be mesela? Sonra adamda heyecan ve guzel duygular oluşmasi mumkun olmuyor.. terk ediliveriyorsunuz. Yani imkan varken.. bir duygusal ilişki icinde, zaten uzaksiniz ve iliskininizin kaliteli bir sekilde ilerleyebilmesi adina mevcut iletişim kurma imkankarini neden kullanmamalisiniz. En önemli konu bu uzak mesefe iliskisinde.. Zaten uzaksiniz.. birde bu soruyu sormandaki amac ne.. Neden goruntulu konusmamalisin? Konusman dogru iken.. adam.. seni gormeden.. yazdiklarinla.. ya da konusarak nasil heyecan ve bagkilik gelistirecek sana karsi. Belki gelistirir ama neden daha iyi olmasin. Aksine en çok.. en iyi imkanlarla iletisim kurulamasi gereken iliski seklidir uzak mesafe ilişkisidir. Ayni mahallede olsaniz hadi gerek yok diyelim. Zaten uzaksiniz. Fazlasi ile gerekli.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayHer gün olmasa da her hafta bence görüntülü konuşmak şart. Madem yüz yüze görüşmüyorsun o zaman görüntülü konuşmalısın. Çünkü bir insanı en iyi hareketlerinden, tavırlarından anlarsın. Ben de birisiyle tanıştım çocuk hep mesajlaşıyordu ama sohbette çok iyiydi ve hoşuma gitmeye başlamıştı. Ta ki onunla görüntülü konuşana kadar. O zaman zaten bana karşı niyeti konusunda daha açık oldu ve onunla çıkmayacağımı anladığı için birden bir eski sevgililerinden ve kendisine ne kadar takıntılı olduklarından bahsetmeye başladı nzjsjzj eski bir flörtüm de mesela görüntülü konuştuktan sonra benden soğumuştu ama öncesinde senin için şunu yaparım bunu yaparım diye konuşuyordu. İnternette aslında birbirimizin görüşünden hoşlanıyoruz ama yüz yüze olunca illaki etkilenebileceğin başka şeyler de çıkıyor. Ayrıca insanlar görüntülü konuşurken daha çok dürüst ve açık oluyorlar bunu fark ettim. Daha samimi bir iletişim oluyor.
00 Yorumla
Görüntü bu işin temeli tabii ki her an görüntülü konuşulamaz ama sadece mesajlaşmak bir noktadan sonra yetersiz kalıyor. Mesajlaşmak günlük akış için iyidir, görüntülü konuşmak ise karşıdaki insanın varlığını gerçekten hissetmek için. İkisinin dengesini kurmak en doğrusu.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Uzak mesafe ilişkide görüntülü konuşma bence baya önemli ama “şart” kelimesi çiftin dinamiğine göre değişir 💫 Sadece mesajlaşmak bir süre idare eder ama uzun vadede ses ve yüz görmeyince bağ zayıflayabiliyor. En azından haftada bir iki kere görüntülü, aralarda sesli arama ve bolca mesaj kombinasyonu güzel gider 😌 Senin şu anki iletişim şeklin nasıl, partnerin ne istiyor?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
62Cevap
5 ayHerkesin ilişki dinamiği özlem dozu farklı işler. İki tarafı da sıkmayan bir düzen oturtmak gerekirse günde bir saat görüntülü onun dışında 3 saat mesaj gerekir diyebilirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Yani şart değil zaten hani arkadaşlık ile sevgililik arasında tek fark duygular olduğu için ve bunu da dengelemek zorunda olduğunuz için çok fazla gün içerisinde konuşmak yerine hâl hatır sorar gibi yaparsanız uzak mesafe ilişkisini de dengeli bir şekilde sürdürebilirsiniz.
00 Yorumla
5 aySürekli olarak görüntülü konuşuyoruz aynı oyunda tanıştık ama maalesef uzak mesafedeyiz annemin telefonunu kullanıyorum görüntülü arıyorum ve kendi telefonumdan oyuna giriyorum hem onu görüyorum hem birlikte oyun oynuyormuşuz gibi hissediyorum sürekli araşmasanızda oluyor ama hani uzak mesafe sonuçta güven de olmuyor pek bazılarına benimki çok şükür güzel gidiyor öğretmen kendisi 2 ay sonra tayinini oturduğum yere aldırıcak yani buraya gelicek yan yana gelemiyicek kadar uzaksanız uğraşmayın gerçekten çünkü giden zaman oluyor ve asla emin olamıyorsunuz uzak mesafe ilişkisi sabır ister sabrınız anlayışınız yoksa asla ölçüp biçmeden girilmez bu sulara mazallah üzülürsünüz ve sevgisinden emin olmadığınız zamanından emin olmadığınız kimseyle olmayın zamanından derken size zaman ayırmaya tenezzül etmeyen sonra şu işim vardı bu işim vardı diyenlerden bahsediyorum uzak durun tecrübeyle sabit 😘🩷
00 Yorumla
5 aydert etme.. o kisi ve sen birbiriniizi hissedebiliyorsaniz ve seviyorsaniz sadece mesajda yeterli. ama bazi insanlarin gorselliği daha baskındır ve görmeden yapamaz
bazi insanlarda işitseldir sesini duymak ister. temas ve dokunsallığı baskınsa mutlaka görüşmekte ister. hayelgucu kuvvetliysede sadece mesajla bile seni derinden hissedebilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aywalla kapalı kız arkadasım. şimdi söylesem aksam iş cıkısı kapalı cıkar kameraya. bende acık görüşlü biriyim. o halini begeniyorum diyemem. bi kere öyle aklı gitti sanırım merak edersin diye dusundum diyip acık fotografını attı. ev hali tekrar süslen kapan vs kıza ekstra iş cıkartcam. acık cıksa cıkmaz bence. o yüzden hiç aramıyorum görüntülü.
05 Yorumla
Soran5 ayCiddi mi ama burada birkaç nokta var ilgimi çeken :) şimdi sen onu görmek istersen bunların hiçbiri önemli olur mu ki bilemedim yani görmek istersen onu bu kadar düşünmezsin açıkmış kapalıymış hani ekstra iş cıkarcam falan diyosun ya sadece görmeye odaklanırsın diye düşünüyorum. Peki o hiç demiyo mu görüntülü konuşalım diye?
Cevap sahibi5 aydemıyor. muhafazakar yapısından olabilir belki. bende gecenlerde foto istedim. biraz dil döktum diyebilirim atmadı. iyi dedim. bende o yüzden tekrar teklif de bulunmadım. şu anda telefonla konusuyoruz. ve sanırım tatmin bu noktadan.
Soran5 ayAnladim peki mesela kızı seviyor musun bunu çok merak ettim, çünkü hani istemeyi bıraktım falan dedin ya o yüzden
Cevap sahibi5 ayseviyor muyum hayır. bu yaştan sonra sanmıyorum ki aşık olayım. ama iyi biri evlenilecek biri hoş mu evet. ama o beni seviyor. istiyor. istemeyi bıraktım kısmı da kıza bu konuda tepkili olmamdan. bu şekilde zaten kız ısınmamı engelliyor bi yandan. ilişki yönetimi aşk oyunu konusunda bence zayıf. belki de yapamıyor istiyordur ama kapalı biri dediğim gibi. açık görüşlü biriyim ben ise. bunu aşarsak ilerler ilişkimiz. görünen o.
Cevap sahibi5 aytalepkar o yüzden olmuyorum. gecenlerde şehır dısı gezme teklif ettim gel dedim gezeriz h sonu. ailesinden izin alamamıs. cekinmiş istemeye bile ailesine söylememiş. ben beklerdim ki bi şekilde işi kıvırsın gelsin. isteyen kız halleder.
Gizli Üye(36-45)5 ayBu konuda rekor bende mi bilmiyorum, 10 sene hem sesli hem görüntülü ve on sene boyunca asla sevgi dışında cinsel anlamda bir konuşma olmayan ve on sene içinde asla bir araya gelmeyip devam eden ilişki gönül bağı sadece bendeydi.
İkimizde çok sevdik ama imkansizdi019 Yorumla
Soran5 ayCiddi mi 10 sene. Evet rekor sizde olabilir bence de
Cevap sahibi5 ay❤️
Cevap sahibi5 ay@Iydakysı aynen öyle.
İnternetin evlere yeni girdiği senelerdi. 2000'den 2010 un ortalarına kadar.
Evde oldugjm zamanlar hotmail Messenger vardı görüntülü konuşturan.
O olmazsa gün içinde bir çok kez telefonla.
Yaşanılanin en saf sevgi haliydi bizimkisi
Cevap sahibi5 ay@Iydakysı işte yasamadiginiz için böylesini BİLMİYORSUNUZ!
Cevap sahibi5 ay@Wlily işte yasamadiginiz için böylesini BİLMİYORSUNUZ!
Cevap sahibi5 ay@Iydakysı @wlily
Benzetmesi kıyası olmaz ama Allah'a dokunamazsiniz ama sevgisini kendinize göre yaşarsınız. Tabi ki o ilahi sevgidir, Beşerle yani insan sevgisi ile kiyasi olmaz
İnancınız varsa inancınızın Peygamberini seversiniz. Az veya çok ama o hayatta bile değildir. Dokunamadan dokunmak. imkwnsizken son nefese kadar seversiniz. Ve o insandır.
Veya yıllarca ayrı düştüğünüz biri diyelim, sevgisi özlemi aşkı hasreti can kadar kıymetli birini, yıllarca donumw imkanı bulmadan bir gün kavuşmak mümkün veya değil seversiniz. Ömür yeter son bulamazsa, bir sorun olmazsa.
Yani diyeceğim şu ki ikinize de sevmek dokunma temas veya illaki somut bir şey değildir.
Soyut kavramlar kimisi tutku, kimisi haz, kimisi aşk, kimisi sevgi olarak sizde ve karşıda somutlasir , illa dokunmakla somutlasmsz
Cevap sahibi5 ay@Wlily hiç kirlenmeyen sevgisi var hala içimde. Ne olmasını isterdin.
Göz yaslarina bıraktığın sessiz sözleri yutkundugun nefesleri veya hasreti özlemi illa birinin duyması mi gerek veya illa somut bir şey mi ele geçmesi gerek. yurekteki kutsallığı qnlamindna başka
Kim gözlerinin ardındaki sırları , kalbindeki suskunluklari. senden başka iyi anlayabilir ki.
Bırak her şey mantıkla somutlaşmssin. Bazı özel şeyler tarifsizdir
Cevap sahibi5 ay@Wlily Bilmediğin şeyler , hayatlar üzerinde konuşmak ne kadar kolay.
Yaşadığın şeyleri bilemem, seninki ile bunu kıyas edemezsin. Çünkü eğer aynısı olsaydı seni en çok ben, beni en çok sen anlardik.
Neyse zaten benim yaşadığım zamanlarda eğer yaşın doğru ise sen daha çocuktum, neyi anlayacaksın ki..
Her zaman aynı zaman ve şartları taşımaz.
Cevap sahibi5 ay@Iydakysı bilmediğiniz hayatlar konusunda ucuz sözler etmekten vazgec.
Saygı duymuyorum bari hakaret etme!
Yorumum altında soru yonetttin, cevapladım.
Saygın ile. kal- 5 ay
@Iydakysı ben bulusamama nedeninizi anlamadim.
Gizli Üye(18-24)5 ayiçine nasıl siniyorsa ama emin ol yüzyüze daha iyi mesajdan yanlış anlaşılmalar tartışmalar çok büyüyor zaman zaman sıkıcı oluyor. daha yeniyse brkleyebilirsin sesli arama da bir alternatif ama mutlaka görüntülü konuşun. yaşamış biri olarak diyorum çok da yoğunduk görüşemiyorduk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. 3 yıllık bi uzak mesafe ilişkisi tecrübeme dayanarak söylüyorum ki bula bildiğiniz her fırsatta görüntülü konuşma diğer türlü özlem ve o kişinin eksikliğini çokça yaşarsınız ve buda kısa toxic bir ilişkiye döner
09 Yorumla
Soran5 ayBunu sorduğum soruyla alakalı bizzat tecrübe etmiş birinden almak benim için şuanda çok faydalı oldu gerçekten çok teşekkür ederim. Başka önem vermem gereken noktalar varsa (uzak mesafe ilişkisi hakkinda) benimle paylaşabilir misin rica etsem
- 5 ay
Rica ederim verebileceğim tavsiyeler arasında en önemlisi birbirinizi hep anlamak yüz yüze konuşmalar etkili olur ama uzak mesafede bu şans yok birbirinizi dikkatle dinleyip öyle kararlar vermeniz ve her ne olursa olsun alttan almanız eğer gerçekten bir sevgi aşk varsa birbirinize karşı hatalı veya hatasız ikinizde dayanamayıp bir süre sonra birbirinizden salya sümük özür dilersiniz zaten
Soran5 ayŞu son zamanlarda en çok ben alttan aldığını hissediyorum ki zaten öyle de bence. Bir olay olduğunda hemen küsüp trip atıp mesajlarıma ya da aramalara cevap vermiyor Sanki o kızmış da ben hep peşinden kosuyormusum gibi hissediyorum. Bilmiyorum bu durum nasıl düzelir
Soran5 ayBen alttan alıyorum *
- 5 ay
Açık açık konuş kalbini kırmadan bana şu an ne söylüyorsan onada aynısını söyle böyle düşünüyorum bunu düzelte bilir misin de emin ol düzelecektir hiçbir erkek kız yerine koyulmak istemez ama nazik ve çok anlayışlı bir şekilde söyle yoksa adamlıgıma laf söylüyorsun diyip tartışma çıkarır
Soran5 ayBen hep konuşmaya çalışıyorum ama o hee konuştuğumda tartışma çıkardığını sandığı için konuyu kapattırmaya çalışıyor ve telefondaysak telefonu kapatiyor vs bu şekilde kaçmaya çalışıyor hep bu döngü böyle devam ediyor yani
Soran5 ayBilmiyorum ya Allah korusun 😣 ama benim için de aslında biseyler yapmaya çalışıyor farkındayım fakat bu iletişimde biraz sorunları var mesela hiç gönül almayı bilmiyor gibi yani artık ben ona yazıyorum sürekli peşinden koşuyorum gibi bi konuma geldim normalde böyle değildi
Gözden uzak olan gönülden de uzak olur o nedenle görüntülü konuşma bence ilişkiniz için altın değerinde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bunun bir sınırı ve sıklığı olamaz. Iki kişinin yaşamına göre şekillenir. Insan alıştıkça daha çok birlikte zaman geçirmek ister. Her ilişkinin görüşme sıklığı farklidir. Beklentiler ve istekler ikilinin uyumu ile dikkate alınmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayBilmiyorum ya hiç uzak mesafe ilişkisi yaşamadım ama yaşasam görüntülü konuşmayı şart değil de bı zorunluluk olarak görürdüm karşıdakini görmiceksek niye beraberiz ki
02 Yorumla
Soran5 ayAynen öyle bende sıklığını merak ediyorum ne sıklıkla görüntülü konuşulmalı sizce
- 5 ay
Ben buna tam bı sayı veremem ya , içinden geldiğince birbirinin alanına saygı duyduktan sonra her gün dahi 5 dk ligina da olsa olur ya
5 ayDuruma göre değişir uzak mesafede sabır çok önemli 🙂 herkes yapamaz 🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayonada gerek yok. mektup yazın sadece birbirinize.. o nasıl bir mantık be.. imkanın varken görmenin mantığını sorguluyorsan neden sevgilisin?
22 Yorumla
Soran5 ayBen sorgulamıyorum ya ama benim partnerim biraz mesajı daha çok seviyor gibi yani ama ben ne kdar özledikçe daha çok görmek istiyorm
- 5 ay
bende mesajlaşmayı daha çok severim. ama görmeden de olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayUzak mesafe ilişkisi... mesaj da atıyoruz, arıyoruz da gece yatmadan görüntülü de konuşuyoruz. Yetmiyor bu kadarı da daha fazlası olsa onu da yaparız.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
5 ayBen görüntülü konuşurken ne diyeceğimi bilemiyorum telefonun başında maloski gibi kalıyorum anlık resim video atmak daha güzel geliyor bana ilişkilerde bazı şeyleri şart koşmak çok saçma geliyor bana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ay- O kişiyi Sen hiç yüz yüze karşı karşıya Kanlı canlı gördün mü yoksa sanalda başladı sanalda mı devam ediyor ilişkin
02 Yorumla
Soran5 ayGördüm iki kez buluştuk
- 5 ay
Hım anladım
Sanal değil yanii
5 ayGörüntülü konuşma şart..
Eskisi gibi değil her şey. Ben mesala senelerdir videolü görüşmeden sevdim. Buluşmadan üstelik. Mesajlaşmak güvensizliği getirir. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayYaşam tarzı olarak en başta hemen olması acele bir tavır sayılabilir biraz süre geçip gerçek hayatta görüştükten sonra ki dönem daha ciddi ilişkiye dönüşen ilişkide daha mantıklı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Belirli aralıkla şart, bazıları hiç görmeden aşk yaşıyorlar o da ilginç. djd
12 Yorumla
Soran5 ayÖyle var mı ya cidden
- Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı.
5 ayBelli aralıklarla görüntülü konuşmak doğal olanı
12 Yorumla
Soran5 ayBelli aralık nedir mesela bende onu merak ediyorum
- 5 ay
Hafta da 2-3 gün yeterli
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
5 ayAyda 1 de olsa Reelde buluşma kesin olmalı. Onun dışında tabiki görüntülü konuşma da şart. Bağlılığı sıcak tutmak açısından
00 Yorumla
5 ayUzaktan ılıskı zor bence goruntulu konusmak yakınlaştırır sık sık yazısmak konusmak gerekiyor yakın hissetmek ıcın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
m 5 ayŞart tabi ki de sürekli mesaj ve fotoğraf ile olmaz görüntülü o anda konuşmak lazım sonra buluşmada sürpriz yaşanmasın jcjjs
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkisi mi olur MK seviyor ise yanına gelsin günde saatlerce telefonda konuşmak hiçbir şey değiştirmez
00 Yorumla
5 ayZaten uzak mesafeli bir ilişki görüntülü konuşamadıktan sonra ne önemi var o ilişkinin 🤷♀️
06 Yorumla
Soran5 ayAynen öyle ama gelde anlat bunu
- 5 ay
Ondan hayır gelmez sal gitsin 🤭🤷♀️
Soran5 ayÖyle mi diyosun bak daha duymadan anladın sanki. G**tünün keyfine göre cevap veriyor ve hiçbir aramamı açmıyor
- 5 ay
Daha ne bekliyorsun canım bundan herşeyin farkındasın ona karşı hissin yok sadece onun için hazır avsın tekmeyi vursan senden kıymetlisi olmaz sal gitsin toksit biri ile vakit kaybının sonu sağlık sorunları olur 🥹
Soran5 ayAma vazgecemiyorum işte takılı kaldım sanki ayrılamıyorum asla sürekli kafamda o var düşüncelerimde o
- 5 ay
Bir var bir yok kısmı duygusal dengesizlik yaşatıyor ve bu duruma alışıyorsun zamanla bu döngü seni yer bitirir karşındaki daha da iğrençleşir kurtulmak için çaba gösterdikçe daha da derine gömülürsün 🥹
Her yerden engelle reel odaklı ol sosyal hesaplarından uzak kal hobi edin bunları sağlarsan farkı görürsün adım at yeterkii 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 2 türlü de sonu aldatma veya ayrılık takma o yüzden.
02 Yorumla
Soran5 ayNasıl iki türlü de derken
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 ayBu iki tarafında beklentisine bağlı
Mesela ben mesajlaşmayı severim ama başkası konuşmayı görüntülü konuşmayı sevebilir00 Yorumla
5 aySaçma. Ben kendi şehrimde başka yakasında olsa bile bu ilişki saçma buluyorum. En fazla 15-20 km arası iyi buluyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
5 ayGörüntülü konuşmak bence şart ya fotoğrafla yetinilecek bir şey değil eski eniştenizle sabah 8’de görüntülü konuşmaya başlardık hey yavrum hey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAllah aşkına telefonda sesini duymak yüzünü görmek gibi seçenekler varken sence sadece mesajlaşmak yeterli mü? Seven insan zaten yüzünü sesini duymak görmek ister.
02 Yorumla
Soran5 ayBende bu düşüncedeyim zaten ama benimki biraz mesaj sever biri o yüzden insanların düşüncelerini merak ettim bu konuda
Cevap sahibi5 ayNormal arkadaşlarıyla sadece mesajlaşmayı seviyor ama sesli görüntülü konuşmayı sevmiyor olabilir bu normal ama sevgilisine karşı böyle ise bu anormal çünkü insan sevdiği kişinin sesini yüzünü duymak görmek ister özler. Şairler şiirlerinde karşısındakinin gözlerinden sesinden bahsederler çünkü bunlar tesir eder kişi görmek duymak ister
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayTabi ki şart ya. Adam mı orangutan mı belli değilken nasıl ilişki olacak o ajdjd
01 Yorumla
Soran5 ayYok ilk konuşmadan bahsetmiyorum, yani ilişkide genel olarak ne sıklıkla yapılmalı bu görüntülü konuşma mevzusu diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayBir yerden sonra görüntülü konuşmakta sıkıcı oluyor
05 Yorumla
Soran5 ayHmm neden mesela, böyle farklı bakış açılarından bakan insanlari da merak ediyorum Aslinda, mesela ben sık sık görüntülü konuşmak istiyorum fakat o istemediği zaman belki bunu normal karşılamam gereken bi durum olabilir belki 🤔
- 5 ay
Çünkü ergenler gibi hissettiriyor hani insan yanında olsun istiyor sevgilisinin.
Eski sevgilimde çok sık görüntülü arardı bunaltırdı beni.
Ben mıç mıçlığı sevmiyorum
Soran5 ayAma biz burada uzak mesafeden bahsediyoruz ya hani 😄
- 5 ay
Olsun uzakta olsa darlayan oluyor
Soran5 ayUzaktan nasıl darlayacak ki. Uzak olduğu için zaten konuşmak istiyor, temas yoksa en azından görmek ister insan
Gizli Üye(25-29)5 ayBu iki kişinin isteklerine bağlıdır. Bana göre hergün görüntülü konuşulabilir gayet normal bir durum arada çok fazla özlem oluyor görüntülü konuşmak istemeleri gayet normal
02 Yorumla
Soran5 ayAynen öyle işte bende öyle düşünüyorum :( ama benim partnerim o kadar çok telefona bağlı kalmayı sevmiyor artık sıkılıyor gibi sanki sürekli mıç mıç falan demeye basladi
Cevap sahibi5 ayBöyle düşünen bir adam sevmiyordur. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Seven insan konuşmak görmek için can atar eğer sevgiliniz uzak duruyorsa üzgünüm ama başka biri olma ihtimali çok yüksek.
Merhaba
Bence hiç birine gerek Yok uzaktan ilişki mi olur02 Yorumla
Soran5 ayMerhaba siz olmaz deseniz bile çok fazla var ne yazık ki
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sadece mesajda bir yere kadar insan görmek te istiyor her ne kadar attraksiyon şart olsa da
00 Yorumla
5 ayŞart tabi ki fotoğraflarına şop yapıyo belki nerden bilicem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayUzak mesafe ilişkisi baştan aşağı saçma. Olacaksa en az ayda bir görüşme, her gün aramak konuşmak ve en az haftada bir görüntülü konuşma şart. Yoksa zor ilerler. Aldatma kaçınılmaz olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBen aramayı ve görüntülü zırt pırt hiç sevmiyorum sadece mesaj en iyisi 7 24 mesajlaşılıyorsa yakın mesafede de her özlediğinde buluşursun
02 Yorumla
Soran5 ayYakın mesafe değil işte uzak , yani her istediğinde buluşma şansın olmuyor maalesef. Ama şu önemli sen mesela uzak mesafede bi ilişki yapsaydın ; hani görüntülü sesli aramayı hiç sevmiyorum dedin ya, fikrin değişir miydi yoksa yine aynı sevmez miydin
Cevap sahibi5 ayEğer gerçekten rahatsam yanında belki çok küçük bir ihtimal benim kendi ortamım pek müsait olmuyor birilerinin yanında da konuşmayı sevmiyorum gece de ergenler gibi kalkıp konuşmak istemiyorum bu yoruyor beni ama mesajlaşma olmuyorsa ve nişanlıysam arardım kesinlikle ama sevgiliyken yok vallah kulağınıza küpe olsun sevgiliniz ne kadar iyi olursa olsun o nişan olmadımı sesinizi duyurmayın gizli saklı ve özel alanınız kendinize ait olsun sevgiliye güvenmeyin ve zırt pırt araşmayın mesajlaşma ideal arada tabi sesli konuşursunuz öyle her gün her gün bence bir ağırlığınız ve itibarınız olsun çok önemli bir sorun yoksa eğer unutmayın sevgili her an başkasına gidebilir tamamen ruh haline bağlı
Sart tabiki bildiğin buluşma işte görüntülü görüşme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Görüntülü konuşmak güzel olur mesajlaşma bitirir ilişkiyi
00 Yorumla
5 ayŞart bence. Teknoloji ilerledi artık liseli gibi halen dıt dıt mesajlaşmak bana abes geliyor
00 YorumlaKonuşulsa iyi olur özlemin gider görmek şster insan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBenimki istiyordu ben istemiyordum hergün görüntülü konuşuruz diyordu bıkmıştım
02 Yorumla
Soran5 ayUzak mesafe miydi?
Cevap sahibi5 ayEvet
Gizli Üye(36-45)5 ayMaj yeterlidir görüntülü konuşmak risk taşır kayit vs gibi msjlasmak en doğru karardir
02 Yorumla
Soran5 ayNeyin riski olacak bunlar düşman değil ki sevgili. zaten bu kadar güvensizlik yaşıyorlarsa sevgili olmalarının bi anlamı yok ki
Cevap sahibi5 ayBugün sevgili yarin ne olur bilemezsin burada tv de neler görüyoruz kimseye belge vermeyeceksin evli çoluk çocuklu insanlar sorun yaşıyor sevgili ne ya dahami önde. O sizin görüş olsun ben o tavizi verme
Gizli Üye(30-35)5 aySeksting mi yanj?
Bence bir süre sonra olmalı
02 Yorumla
Soran5 ayHayır normal sohbetten iletişimden bahsediyorum ya
Cevap sahibi5 ayO neden olmasın ki?
Onun olmaması için ne sebep var?
5 ayBence mutlaka şart. Mesajlar duyguları taşımıyor. Hemde sesiniz ve görüntünuz ayrı bir konudur iyi hissettirir gulusunuz kahkahalarıniz onu da guldurur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayGörüntülü konuşmayı hiç sevmiyorum haftada 2 kere anca konuşurdum uzak mesafede ilişkim olsa
00 YorumlaBence arada görüntülü olmalı ya hem senin içinin rahatlıgı için hem onun
01 Yorumla
Soran5 ayAynen öyle
Gizli Üye(18-24)5 ayBiz hiç görüntülü konuşmuyoruz en son da 3 ay önce buluştuk ama mesajlaşmakta saçma telefonda sesli konusuyoruz fakat uzak mesafe olsa da daha once aynı evde yasadık
02 Yorumla
Soran5 ayHmm neden hiç görüntülü konuşmuyorsunuz mesela?
Cevap sahibi5 ayBen istemiyorum kamerada yrrrk gibiyim nasıl davranmamı bilmiyorum
5 ayben çekiniyorum görüntülü konuşmaya, en az bir 3-4 ay sesli konuştuktan sonra rahat olurum biraz :D
00 YorumlaBende öyleyim ve görüntülü konuşmak ilişkiyi güçlendiriyor
14 Yorumla- 5 ay
Uzak mesafe ilişkisi yaşadın mı hiç 🤔
- 5 ay
T. akkip atar mısın lütfen 🙏😊
Şimdiden tşkler😎 - 5 ay
Okey
Valla fark etmez iletişim olsun yeter bencr ama olmaması zor
00 Yorumla
5 ayUzak mesafe ilişkiye başlayanlar kendilerini kandıranlardır
06 Yorumla- 5 ay
Yakın mesafe olanların hiç ayrılmaması lazım o zaman ama ayrılıyorlar. Uzak mesafe uzaklığa ve ne kadar süreceğine bağlı tolere edilebilir
- 5 ay
Yakın mesafede ki kişiyi sen kanlı canlı görüyorsun vakit geçiriyorsun bir yerlere gidiyorsun uzak mesafede ki kişiyle internet ortamında tanışıyorsun hiç yüz yüze gelmeden vakit geçirmeden gördüğün resme aşık oluyorsun görüntülü konuşma ile mesajlaşma ile sevgili olunmaz
- 5 ay
Bazı insanlar yakın başlar sonra uzak olmak zorunda kalabilirler ya da adamlar birbirini beğenmiştir cidden uzak da olsa buluşurlar. Yanındaji sana hiç ihanet etmedi mi? Arkadaşın da olabilir evet ihanet edebilir. Abartacak bir şey yok
- 5 ay
Olmaz uzak olmak zorunda kalabilirler diye bir şey olamaz uzak kalıyorlarsa demek ki aralarında bir şey olmamış etkileşim yok demektir biri diğerinden kaçıyordur sosyal medya ilişkileri hepsi hikayedir reel hayatta ortamlarda tanışmak zorundasın sanal da tanışıp sevgili olalım sonra yüz yüze geldiğin de sanaldaki heyecanı ya da görüntülü mesajlaşmanın tadını alamazsın sanal ile gerçek dünya arası galaksiler kadar birbirlerine uzaktır aralar da uçurumlar dağlar vardır
- 5 ay
Herkes sen gibi boş adam mı? Üniversite bitiyor kendi memleketlerine dönüyorlar ya da üniversiteye yerleşiyorlar zorunlu görevler var tıp mezunları gibi
- 5 ay
Senin gibi böyle seviyesiz yorum yapan birisiyle tartışmayı bırakıyorum güzelce kendi yorumumu söyledim böyle hakaret etmeye hakkın yok iyi günler
5 ayİki tarafta müsait olduunda görütüntülü konusmakta onemlidir tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 66,5b cevap paylaştı. Görüntülü daha güzel
00 Yorumla
5 ayTemas zaten yok görüntü olsun bari 🤦🏻♀️
11 Yorumla
Soran5 ayAynen öyle ya ben de öyle istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arada görüntülüde şart tabi
01 Yorumla
Soran5 ayArada ne sıklıkla mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
5 ayBu ilişkinin dinamiğine göre değişir
01 Yorumla
Soran5 ayNasıl mesela?
5 ayYani konuşun tabi ama arada bir sıklığı önemli
07 Yorumla
Soran5 ayİşte ne sıklıkla?
- 5 ay
4 5 günde bir filan yani o hep mi konuşmak istiyor
Soran5 ayYok hep o istemiyor yani hatta bu aralar biraz pasif olduğu için merak ettim, ben istiyorum daha çok gibi
Soran5 ayYani ona demesen hep mesajdan devam eder gibi
- 5 ay
Neden pasif sence?
Soran5 ayBilmiyorum ki ben en son zamanlarda çok sıkıyormuşum onu. Ama hiç kendini sorgulamaz tabi ben neden hiç güven veremedim diye
Soran5 ayNasıl yazcam normalden
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Sık olmasa da arada bir gerekli
02 Yorumla
Soran5 ayArada bir mesela nasıl onu soruyorum bende ne sıklıklıka yani
- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkide görüntülü konuşmak şart mı, sadece mesajlaşmak yeterli olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler