Birisiyle tanıştım, aşırı saf. Ben ne anlatsam dinler, hayatında da çok zorlukları olmuş. O kadar acıyorum, merhamet ediyorum ki ona ama asla sevgi yok. Yani saatlerce konuşuyoruz, ona karşı bir şey hissetmiyorum, sadece acıyorum, üzülüyorum, mutlu olsun istiyorum, şefkat gösteriyorum, aşık değilim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayŞu hayatta gerçekten acıdığım insnalar oldu. İstisnasız hepsi gelip bana çok büyük zararlar verdi. Ben de saf, masum, babasız büyümüş vb diye düşünerekten kendisi için elimden geleni yaptığım hatta kendimden bile önde tutup yardımcı olduğum kişiler oldu. En ufak refaha kavuştukları an benim yaptıklarımı hiçe sayıp bana kötülük edenlerle saf tuttular.
Eskiler güzel söylemiş; körün gözü açıldığında kırdığı ilk şey bastonudur.
Acıdığın insanlara büyük fedakarlıklar yapma. Herkes bir şekilde imtihan olur. Yardım edebilirsin ama asla ve asla büyük fedakarlık yapma.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayBilemiyorum ya hani Sevmek nedir Sevmek Nedir o da bilemiyorum biliyor musun o yüzden sana karşı bir şey diyemiyorum. Yaklaşık 10 yıldır falan bir kadınla birlikte olmadım evlenemediğimde Kimsenin de yok bugün bir karar vermedim ki Maaş yattı gideyim bir kadını birlikte olayım Parası neyse vereyim sabahlayayım bildiğiniz geğirmek istiyorum yani düşünüyorum şöyle para karşılığı biri de yatmak ne kadar mantıklı falan yani bana şeyin kimse olmadı ben inanmıyorum Hani senin Kadın olduğuna inanmıyorum açık konuşayım Çünkü Kadın acayip hem de acaba duygusu yoktur bilmiyorum
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
5 ayBu ne sacma düşünce acıyorum üzülüyorum evleneyim ne demek şimdi üzülmesin dediğin adam. Evlenınce evlilik onun istediği gibi gitmeyince üzülmeyecek mi sevgisiz evlilik mi olur şu an ben çocuktan çok sana üzüldüm bu zeka ile bu mantık ile bu yasa çok iyi gelmişsin
32 Yorumla
Soran5 ayHakaret etmeden konuş ben duygusal bırısıtım ilk defa böyle bırsey düşünüyorum saçma olduğunun da farkındayım
- 5 ay
Hakaret değil gerçekler bu duygusallıkla ne ilgisi bunun bu olsa olsa mallık olur ne demek sevmediğin biri ile bir ömür gecirmek çocuk yapmak hayata hazırlamak senin gibi neyi neden yaptığını bilmeyen ebeveynler yüzünden çocuklar heba oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
5 ayEvlilik böyle bir şey değil ki
Birine acıdım evleneyim böyle bir şey hiç mantıklı mı
O zaman her birine acıyan evlensin
Pişman olacağın bir şey
Sevgi olmadan yürümez
En ufak pürüzde ayrılmak isteyeceksin
Kendini de onu da daha fazla üzersin
Arada sevgi saygı ve sadakat temeli üzerine kurulması gereken bir kurum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Şefkatli olman çok güzel ama sadece acıdığın biriyle evlenmek ikinize de haksızlık olur 🥺💔 Merhamet, evlilik için tek başına asla yeterli değil. Bir süre sonra sen nefesin daralmış gibi hissedersin, o da gerçekten sevilmediğini anlar ve daha çok kırılır. Onu mutlu etmek istiyorsan dürüst olup sınır koyman daha doğru. Peki şu an içinden gelen ne, ilişkiyi tamamen bitirmek mi yoksa dost kalmak mı? 💬✨
12 Yorumla- 5 ay
Evlilik sevgi ister, sevgi olmazsa evlilik olmaz. Bir hayatı birleştirmek ve bir ömür geçirmektir. Sevmediğin biriyle bir ömür geçiremezsin. Sırf acıdığın için mutlu olsun diye düşündüğün bu şey, farkındalık edindiğinde daha kötü sonuçlar doğuracaktır. Hem kendini hem o kişiyi yıpratarak daha çok kırarsın ve mutsuzluk getirirsin. 💔
- 5 ay
Şöyle ki, birine acıyıp merhamet ettiğin için evlenirsen o ilişkide ikinizde bir şey alamazsınız. Evlilikten daha çok zulüm olur diye düşünüyorum. Bu yüzden kendi hayatını da onun hayatını da geriye bakıp gerçek bir şekilde düşünmelisin. Sonuçta evlilik yeni bir hayat demek. Basite alınacak bir şey değil. Şefkatli ve merhametli oluşun aynı zamanda empati yapabilmen çok güzel. Lâkin dozu kaçırırsan sorunlar yaşarsın 🎀.
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
81Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,4b cevap paylaştı. İyilik olsun diye biriyle evlenmek güzel kafaymış.
61 Yorumla- 5 ay
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 270,6b cevap paylaştı.
u 5 ayEvet yanlış
00 Yorumla
5 ayŞimdik şu soruyu sor bak bu kişi ezilmiş pasif Kalmış
İleride sen erkek gibi o kız gibi
İçimdeki iyilik ona sahip çık abilik yap gibi yöneliyor
Mutlak soru şu o pasif sen erkeksi olursun ruhsal olarak bu sürdürülebilir değil
Cinsiyet gereği
Ama 2 tarafta araştırmacımkendinş geliştirme odaklı olursa bu zamanla sevgiye ve 2 tarafın evlilik ilerledikçe birbirini daha iyi tanımasına sebepmolur
Diğer türlü o kişi aynı kalırsa ileride şunu diyebilirsşn bşbokuds becer.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBu onu kurtarma projesi değil insani temele inip beraber olma projesi olmalı ona saygı duymalisın ve bu iliskiyi romantik bir temelde değil düzen bağlılık gibi "eski" temellerde kurmalısın yoksa erkek seni kendisine aşık sanar daha beter olur roller net olmalı ayrıca
Bu evlilik aşk değil şefkatli sorumluluk odaklı bir ilişki olur düzenli olur güzelde olabilir ama heveskar olunursa ikinizede zarar verilir
Adamında kıçına kaldırma kendi elinle canavar yaratırsın
Terapisti gibi davranma insan gibi hatta eşi gibi anla yeter
Erkeğin sevgisi borçla olmaz bunu aklından çıkarma
Bu iliskide senin bahsettigin sekilde biri digeirni duygusal olarak tasiyor buda yanlış ablam rol paylaşımı yapın görev dagılimi evlilik olacaksa lazım
Ve sunu itirar et ona aşik değilim -zira bu aşk değil bunun sende farkındasın-
Bu adam saf onu parmagimda iynatirim diye evleniceksen zaten evlenme10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence insanın vereceği en doğru karar kimsenin ne söylediğini asla dinlemeyip kendi içinden ne geçiyorsa kendince verdiği karardır Nasrettin hocanın eşeğe binmesi misali eşeğe ters te binse düz de binse hiç binmese de her halükarda birileri dalga geçti sende kimsenin ne söylendiğine bakma kendi doğru bildiğini yap belki de Allah bu sayede öyle güzel bir kader yazmıştır ki alnına yatar kalkar şükür edersin
00 Yorumla
5 ayBunu yaşadım ve sonu hiç güzel bitmedi. Aşık olmadığın kisiyle sırf üzüldüğün için ASSLA ilişki sürdürme sen birilerini mutlu etmek için dünyaya gelmedin. BU HATAYA SAKIN DÜSME SAKIN SONUNDA İKİNİZDE UZULURSUNUZ. Çocuğu düşünüyorsan onu hiç oyalama çünkü sonunda daha çok üzülür emin ol ve dediğim gibi sonu hiç de iyi bitmez. Başkasına aşık da olabilirsin mesela. Onu kandırmak yerine bırak da ilerde gerçekten sevecek biri karşısına çıksın o zaman mutlu olur.
00 Yorumla
5 aySafım numarası yapıyordur seni elde etmek için boş ver.
16 Yorumla- 5 ay
Kimseyi üzülme , acıma, acınacak hale gelirsin
Soran5 ayEmın mısın ya ben çok iyi niyetliyim bunu kendısıde söylüyor temız olduğumu vb çok zorbalık yaşamış aldatılmıs ailesinden uzakta yaşıyor çalışıyor işleri çok yoğun her işini kendısı yapıyor çok böyle zoruma gitti üzüldüm böyle olması yordu benı
Soran5 ayBen engelledım heryerden uzak durmak istiyorum arkadaşça da kalamam bir açıklama dahi yapmadım direk engelledım
- 5 ay
Bak bazıları elde etmek için her şey yapar söyler kendini acindirir yaşamadığı şeyleri anlatır yalan soyler. Engellemekle en iyisini yaptın bı insan kendini o kadar acindirmaz yani doğrusunu yaptin
- 5 ay
Hasta mısın niye engelledih
- 5 ay
Pardon? Kim engellemis
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yani o kadar saçmalık var ki hangi birine yansam bilemedim
Tek bir doğru göremedim shdjdjsjf
Merhamet değil bu başka bişey. Birinin sana olan sevgisini sevebilirsin bunu anlarım ama sevmediğin halde merhamet göstermek falan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Onunla evlenirsen, uyumlu ve uyumsuz olabileceğini düşündüğün konular nelerdir diye hiç düşündün mü? Ayrıca evlilikte devamlılık önemlidir. Sen bu devamlılığı sağlayacak sabırlı yapıya sahip biri misin? Olası bir ayrılık ikinizi de üzer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayHanım abla sen hayır kurumu musun? Insan acıdığını sevemez. Evlenmek için tamam aşk gerekli değil ama sevgi şart, şehvet şart. Acıdığın adamla nasıl sevişecen, adamı nasıl arzulayacaksın? Kendine gel, sen Bihter Ziyagilsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
5 aymillet sokakta dilenen insanlara beş tl vermiyor artık sen acıdğın için gidip evleneceksin hee. İki ay sonra da eşimin eril enerjisi yok diye ağlarsın burada
01 Yorumla
Soran5 ayEril enerjisi düşük zaten ama ben ne istersem ne dersem yapar öyle birisi ilgi sevgi %100
5 aySevmiyorsan evlenmemelisin. Adama da umut vermiş oluyorsun. Acıdım mutlu olsun istiyorum demişsin de bir espri yap mutlu olsun bari bizi de mutlu edersin. Bunun için sevmediğin hâlde adama umut vermek saçma oluyor yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
5 ayGerçekten acıdığın içinmi yoksa kullanıp sömürmek içinmi nasılsa saf istediğin gibi elinde oynatırsın.. Kimse kimseye acıdığı için evlenmez
20 Yorumla
5 aySevmiyorsan onunla evlendigin bir ömür seni mutlu etmez ama evlenmedin diye iletişimi kesmek şart değil onun dostu olupta yanında olabilirsin destek olmuş olursun
00 Yorumla
5 ayDüşüncen çok yanlış yani onun saflığı temizliği dürüst oluşu senin acı işinden dolayı bir evlilik hak etmiyor öyle bir şey yok bugün acırsın ama yarın hayatını zindan edersin ona çeker gidersin bu sefer senin masum diye evlendiğin insan bakmışsın ki bir gün senin yüzünden hayatı veda etmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Sen ona acirken o sana aşık oluyor heyyy kendine gel ve çok daha önemlisi kendine yazık etme seni seven seninde sevdgin birini al yanına acıdim diye evlenmek nedir daha neleri gorecgiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yok doğru, tövbe tövbe, evet eminim tam da kendisine acıdığı için evlenen bi eştir ihtiyacı olan? bi de arın öbür gün gerçekten biri ilgini çeker terk eder veya aldatırsın o da kreması olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayŞu safozla evlen de gözü açılınca sana nasıl davranıyor gör bakalım. Körün gözü açılınca ilk kırdığı şey bastonudur. Birine sırf acıdığın için evlenme derim.
00 Yorumla Bende Karsilastim öyle birisiyle o sevmişti ama ben de yoktu durumu anlattım kendiside anlayisla karşıladı üzüldü ama yapacak bişe yok bence evlenme üzülürsün
00 YorumlaPsikoloğum, mutsuz olacaksın. Ona acıyan ve seven sen değilsin, içindeki annelik duygusu. Annelikle eş olmayı karıştırma.
02 Yorumla
Soran5 ayBenım ıcın herseyı yapar ilgi sevgi tavan evet kendını savunamıyor böyle yönetmek istesem ben istediğim gibi yönetirim saf birisi. Fakat ona hem acıyorum hemde benım şstedıfım birşeyi kimse yapamaz ondan başka kımse benı bu kadar sevip ilgi gösteremez gıbı gelıyor bana sankı tek o kalmış ondan başkası yokmuş gıbı
5 ayYazık değilmi adama yapma sevmediğin birine umut verme 🥀 üzmek de çok büyük günah biliyorsun demi kardeşim
01 Yorumla
Soran5 ayEngelledım zaten haklısın ama ben neden böyle düşündüm anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Aşırı derecede saçma bir düşünce yapısına sahipsin maalesef
30 Yorumla
5 aySevmiyorsan ve aşık değilsen? Bu iş yaş !
Bir de acıyorum diyorsun. Böyle evlilik olabilir mi? Bir yol bulup bitirmen lazım..
10 Yorumla
5 aySırf bu yüzden evlenirsen ona daha çok kötülük etmiş olursun. Çünkü ileride pişman olup eski hayatına dönmek, aşık olup evlenmek isteyebilirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Diyelim evlendin, sonra acıma duygun kalmadı, ertesi gün boşanacak mısın? Böyle davranma bence. Başkasının hayalleriyle kalbiyle oynama bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySen çok büyük ihtimal su grubu bir burçsundur :D özellikle yengeç ya da balık sanki. Başak yapar mı bunu bilmem ama özellikle yengeç bence bu konuda zirvede eline su dökemez kimse. Çocugun burcunu da merak ettim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayYanlış düşünüyorsun birlikte bir gelecek paylaşacak aynı yatağa gireceksin bu adamla, acıma ile yürümez bu işler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySakın öyle bir şey yapma!…
bende benzer bir durum yaşadım senin gibi sevgi yoktu değil sevmiş gibiydim ama genel olarak benden alt seviye biriydi olsun dedim mutlu oluruz bir gün bir sıkıntı yaşadık bana demediğini bırakmadı.03 Yorumla
Cevap sahibi5 ayEvlenmedim ki evlenmeden gösterdi Allah yüzünü
Gizli Üye(36-45)5 ayAna sayfada senin soruna Anne Hathaeay in fotoğrafını koymuş site ama soruyu açınca O fotoğraf çıkmıyor çok hoş bir yüzü var kadının Gerçi yaşlandı şimdi ya
04 Yorumla
Soran5 ayEvet bana benziyor tesadüfün boylesı
Cevap sahibi5 ayCidden yüzün onun gibi mi senin de
Cevap sahibi5 ay
Bunu koymuş site
Cevap sahibi5 ayCevap vermedin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayEvlilik sadaka mı arkadaş? Saçma sapan fikirlerden çıkın..
Bu yüzden acıyarak evlenirsen, acınacak hale gelirsin..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sokaktan kedi mi alıyorsun eve ne saçma bir düşünce bu asfdjsgdks acıdığın için evleniyorsan seni baya kolay kandırırlar sana söyleyeyim 😬
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayAşk yok desen anlarım da sevgi bile yoksa ikinizin de hayatını yakma. Ona acıyorsan hayatından çıkar ki daha büyük kötülük yapma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Dost kalın evlenmek başka bir şey sevmiyorsan mutlu olmadığın gibi mutlu da edemezsin
02 Yorumla
Soran5 ayDost kalamam onun duygulaeı oluşur yanı yapamam öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
5 ayBu bir erkek için yıkıcı olabilir. Sana acıyorum falan demezsen sorun olmaz.
06 Yorumla
Soran5 ayNeden yıkıcı olsun
- 5 ay
Anlatsam da uzun hikâye. Erkek neyicede
Soran5 ayAnlat kısaca
- 5 ay
Biz kadınlar gibi değiliz. Şefkat bizde alerji yapıyor. Yüreklendirme, sevgi, güven bunlar okey ama acıma ezik hissettirir. Küçük düşürücü gelir. Bence acıyacağın biriyle olma. Bu bir süre sonra seni de bunaltır çünkü.
Soran5 ayOna acıdıgımı bilmiyor yalnız olduğu için hayatında birisini istiyor ciddi birisini e haliyle o kişiyife çok sever öyle birisi bana karşı da böyleydı ama engelledım arkadaşça bile konuşamam bağlanır
- 5 ay
Doğru olanı yapmışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayYanlış tabi kiyaslama başkası ile her insan kendine göre değerlidir
02 Yorumla
Soran5 ayBen neden böyle oldum
- 5 ay
Güvenin mi yok eşine
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
5 ayBence sen bu sorduğun soruyla daha acınacak durumdasın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayO zaman sen başkası için kendini ateşe atıyorsun öyle evlilik mi olur huzur yok mutluluk yok saçmalama istersen herkes ne b** yiyorsa yesin sana ne lütfen kendine haksızlık ediyorsun şu anda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayEvlilik acıdığı için yapılmaz, sevgi, uyum ve tutku için yapılır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu enayilik kardesim sakın yapma acınacak hale gelirsin yapma
00 YorumlaSaçmalama. İleride dengin birini görünce aldatırsın. Sevmiyorsan evlenme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
5 ayBu işin ilerisi var. İyi niyet gösteriyorsun ancak evlilik sürdürülebilir olacak mı?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ayNe merhametli kadınlar var senden iyi ana olur 🙄🙄
00 Yorumla Acıma hissi geçip kurtulma hissine kapılınca ne yapacaksın bu seferde üzeceksin..
00 Yorumla
5 ayEvet yanlış git tedavi ol insanların duygusunu sömürmeye hakkınız yok
01 Yorumla- 5 ay
Ayrıca bir insana acımak çok mide bulandırıcı bir davranış. Merhametle acımak kelimesini aynı cümle içerisinde kullanmak bile mide bulandırıcı. Acımak kibirdendir kibirde iğrenç bir şey zaten
5 ayİnsan herkese acımaz. Her acıdığıyla da evlenmez. Vardır mantıklı bir sebebi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. En büyük darbeyi de oradan alırsın. Bencil ol, kimseyi bu kadar düşünme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı.
5 ayOna acıyorsun peki kendine? Evlilik bu kadar basit değil ki. Sevgin yoksa yürütmesi zor olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana yanlışlıkla bile şöyle merhamet eden kız olmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
5 ayEğer ona üzülüyor olsaydın gerçekten evlenmeyi düşünmezdin bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayBence 30 dan önce evlilik pek sağlıklı değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayEvlen kızım pişman olursun önemli olan seni seven deni sevmeyen dikmeye çalışır
00 Yorumla
5 ayOlur mu öyle şey 🥲 evlilik bambaşka bişey bu dediğin dostluk.
00 Yorumla
5 ayEşler birbirlerine karşı acıma duygusu ile yaklaşırsa o artık bir erkek kadın ilişkisi değil de anne-baba/cocuk ilişkisine dönüşür. Bu nedenle bu ilişki sağlıklı ilerlemez. Bence arkadaş olarak kalmaya devam etmelisiniz.
02 Yorumla
Soran5 ayArkadaş olarak kalamam engelledım heryerden arkadaşça devam edersem duyguları artacak.
- 5 ay
Doğru olanı yapmışsın hem o üzülmez hem sen vicdanen rahat etmiş olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
5 ayYanlış evet.. Sen ona acirsan ya sana kim acıyacak çocuk büyütmüyon ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBencilsin... Evlilikte bunu ben iyi sağdan sola çarparım diyorsun 👍👌 Beni rahat ettirir bu saf diyorsun bir nevi. Haklısın çoğu erkek bunu göstermez bulamazsın öyle saf artık.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. burada yazma. Ona söyle. Yine de yanında durursa evlen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayAy hayır saçmalama.
Sevgi olmadan evlilik mi olur?
Hem karşı tarafa hem sana yazık olur.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Böyle yaparsan hem onu hem kendini mahvedersin. Sevgisiz evlilik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKız erkeklere acilınir mi saçmalama ilk başta hepsi böyle sonra gercek yüzleri ortaya çıkıyor kendine gell
03 Yorumla
Soran5 ayOff ne yapayım ondan başka kım benı sevip ilgi gösterir orası da muamma
- 5 ay
Al işte. Sen ona acıdığın için değil onun ilgisinden beslenebilmek için evlenmek istiyorsun
- 5 ay
Çok bencilsin
Gizli Üye(18-24)5 ayİstersen sevebilirsin sevgi senin elinde bir şey hissetmiyorum diyorsan sevmek veya aşık olmak istemiyorsun demektir
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem