Bir kız ya da erkek ufak bir şeye saatlerce, günlerce trip atıyorsa sorunu nedir 🤨
2 ay
Bir kız ya da erkek ufak bir şeye saatlerce, günlerce trip atıyorsa sorunu nedir 🤨
Ilık su içmek mideyi rahatlatır sindirimi başlatır. Rezene nane veya zencefil çayı gazı ve şişkinliği azaltır. Yoğurt ve kefir bağırsak dengesini destekler. Bunları kopyala at ona hazımsızlığı gitsin.
🥶 Hmmmmmm her zaman haklı yasin konusru
🥳
Merve, burada genelde amaçtan çok ihtiyaç oluyor aslında 😅 Bir insan her şeye alınıp günlerce trip atıyorsa; kendini değersiz hissediyordur, içten içe güvensizdir ya da geçmişinde yara vardır. 💔
Sınır koymayı bilmiyorsa da duygusunu “trip”le anlatmaya çalışır. Sen böyle birine denk geldin mi, nasıl başa çıkıyorsun bu trip manyaklarıyla? 🙃💬
Cevap
5Cevap
Erkek trip atıyorsa ergendir erkekler trip atmaz direk söyler çözer durumuda kız atıyorsa istemiyordur artık konuşmak falan batıyorsundur ona
Karakteri öyledir bazı insanlar fazla alıngandır
Bir kız arkadaşım böyle düşman başına eşini düşünemiyorum amdjsjd
Muhabbeti çok sık tutmuyorum zaten artık o kesti saçma sapan bir nedenle umrumda da değil
Sadece iğrenç bir şey yani
:') asla anlayamıyorum Of çocuk gibi en ufak şeye hemen ezis buzüs triplenmw özür dilediğin halde (gereksiz yere de olsa) ben haklıyım affetmiyorum neyse boş ver tavırları o tarz insanları öldüresim geliyo sjdjfjf
yapisi bu demkki cok takima salla gitsin
Mümkün deği
noye yoksa senmisin o kisi kendin
Sorunu kendiyle
Mağdur görünüp manipüle etme.
Erkekse geydir o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?