Sonradan ilgi vermeye baslayan birinin amaci nedir?

Arkadaşlar, ne zaman bir sorum olsa cevabını hep bu sitede ararım ama şimdi bulamadığım için sormak istedim.

Ben, 2023 Ağustos ayında biriyle konuşmaya başladım. İlk başlarda her şey çok iyiydi; mesajlarıma geç bakmıyordu, hatta bakınca da sebebini söyleyip özür diliyordu. Ama zamanla mesajlarıma geç bakmaya başladı, konuşmamız anlık atmaktan ibaret oldu. Ona verdiğim ilginin aynısını hiç alamadım. Bir defasında iki gün boyunca mesajıma bakmadı, ben de bozulduğum için biraz soğuk davrandım ve Kasım ayının ortalarında konuşmayı kestik. Ne o yazdı ne de ben.

2024 Haziran ayında ise beni her yerden çıkardı. Arada aklıma geliyordu ama eskisi kadar değil, sonuçta bir yıldan fazla zaman geçti. Fakat bir hafta önce, gece 12 gibi bana istek attı. Ben de kabul ettim. Sonraki gün yazdı ve çok şaşırdım çünkü ondan asla böyle bir şey beklemiyordum. Neden yazdığını sordum, "Bazı şeyler bana seni hatırlattı." dedi, sadece bu kadar.

Amacı ne, neden böyle davranmaya başladı, anlamıyorum. Eskiden hiç ilgi göstermeyen çocuk gitmiş, yerine bambaşka biri gelmiş gibi. Mesajına ne kadar geç bakarsam bakayım erken dönüyor, ilgi gösteriyor. Ciddi mi değil mi anlayamıyorum ayrıca onca zaman sonra konuştuğum biri varken bunu yapmaya başlaması kafamı çok karıştırıyor bunu yaşayan birileri varsa cevap verebilir mi

Sonradan ilgi vermeye baslayan birinin amaci nedir?