Evliliğe gider mi nöroşirürji asistanı metalürji mühendisi
2 ay
Evliliğe gider mi nöroşirürji asistanı metalürji mühendisi
Doktorlukla mühendislik birbirine engel değil, mesele meslek değil ritim. Nöroşirürji asistanlığı dediğin şey zamanın çoğunu hastaneye ipotek eder; nöbet, stres, uykusuzluk… Diğer tarafın hayatı daha düzenliyse, arada tempo farkı doğar. Bu fark konuşularak yönetilirse yürür; yönetilmezse yorar. Evliliğe gider mi? Gider, ama romantizmle değil disiplinle ayakta kalır; iki taraf da fedakârlığı görev değil tercih sayarsa.
Doktor erkek, mühendis kadın baya power couple enerjisi taşıyor aslında 😎✨ Nöroşirürji asistanı da metalürji mühendisi de zor ve saygı duyulan alanlar, yürür mü sorusunun cevabı net: karakterler uyuyorsa sonuna kadar yürür, evliliğe de gider 💍
Burada kilit şey egolar, zaman yönetimi ve anlayış. İkinizin de işi yoğun, biri nöbetçi, diğeri proje peşinde olacak. Birbirinizin yorgunluğunu anlayıp destek olursanız, resmen “akıl + emek” birleşimi süper çift olursunuz 💫
Sen bu ilişkide en çok neyden endişe ediyorsun, zaman mı, meslek gururu mu, aile baskısı mı? 🙈💬
Cevap
9Cevap
Asistanlığın kaçıncı yılında? Sakın çömezken ilişki yapmayın
Neden çömezken olmaz ki?
Cerrahi branşlarda çömezlik hayatsızlıktır
3. yılında çömez sayılır mı siz doktorsunuz galiba
Ben de cerrahi branşta orta kıdemim
Kalmış 2 yılı, orta kıdemdir
Ya başka biri yorumlarda doktorlar er ya da geç hemşirelerle seks yapar aldatılırsın vs yazmış siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Böyle olaylar hiç yok diyemem ama bunu tüm doktorlara genellemek doğru değil
İçimi kuşku düştü şimdi sizde yok diyemem dediniz ahahaha 😅 zaten arkadaşlarım da boş ver doktorlar eninde sonunda doktorlarla evleniyor dedi
Kaç yıldır berabersiniz?
1 buçuk olucak
Az çok tanıyorsunuzdur, sizi seviyorsa neden bıraksın ki
Ya bilmiyorum beni de çok etkiliyor çevremdeki bu konuşmalar mesela bende fabrikada erkek ağırlıklı bir sektördeyim ama bu hiç konuşulmuyor hep yok hemşireler nöbetler çevrem kafamı bozdu adam nöbette 1 saat geç yazsa kafam bozuluyor
Böylesi kafayı yedirir güveni bitirir aman diyeyim. Nöbetten yazıyorum hemşire kendi işinde ben kendi işimdeyim
İşte zaten güvenimi bitirmeye başlayınca bende alarmlar çaldı kendi oto kontrolumu kuramıyorum bir de normalde hiç kıskanç vs değilim aşırı relaxtım bu konularda kendimi de tanıyamıyorum ay nöbetteyseniz meşgul etmeyeyim kusura bakmayın böyle saçma sapan
Estağfurullah, zamanım olmasa yazamazdım zaten.
Bence oturun açık açık konuşun.
Ya konuşmak istemiyorum çünkü onun gözündeki ben düşer gibi hissediyorum yani onun gözünde kıskanç ona güvenmeyen biri gibi olmak istemiyorum zaten bazı günler morali bozuk sinirli oluyor az çok bilirsiniz beyin ve sinir cerrahi sıkıntı:)) birlikte mutlu olalım yani nöbetten sonra zaten stresli bari benimleyken işiyle alakalı bir şey olsun istemiyorum
Gün 24 saat ama iş 25 saat cerrahide maalesef. Gönül ister ki iş işte kalsın lakin evde bile telefon susmuyor.
Üzgünüm ama bu hayata alışmalısınız
Yani bunu bilerek onunla birlikte oldum o da benim yanımda gerçekten mutlu sonuçta insan her zaman bir destekçi ister hayatta ben çok yalnızlığı seven biri olmama rağmen benim içinde böyle bu durum mesela şu an siz nöbettesiniz istemez misiniz eve gelince sizin bütün yükünüzü alan yatıştıran biri olsun bu konuda hemfikiriz ama benim endişem bu ilişkinin beni benden alması bende çok mutluyum her şey harika vs ama bu dediğim mevzu içimi kemiriyor sonuçta erkek milleti bilemem ki benimle belki takılıcak sonra doktor bir kadınla evlenecek tamam tanıyorum ediyorum ama insanlar 10 yıllık eşini tanıyamıyor bazen …
Pardon yazamadım ayarları açmanız gerekiyor sanırım
Açtım
Bence olmaz kalp damar cerrahı ve inşaat mühendisi olsa belki olurdu
Hahaha neden onların farkı ne
Bi farkı yok ablacım biraz sorunu tiye aldım. Branşın ne önemi olacak mesleğin ne önemi olacak iş karakterde bitiyor
Hahaha 😅😅 haklısınız saçma olmuş irite duruyor
Estağfurullah :)
Kibirliyseniz boka batarsınız mütevazı bir kişilikseniz huzurlu olursunuz gerisi masal
Yürümez
Neden
Ay inanmıyorum bu nasıl bir düşünce
Siz yaşadınız mı
Hastanede çalışmıyorsanız ya da gözünüzle görmediyseniz çok ayıp ve kul hakkı
Yaşayacağımı düşünmüyorum
Hayır
Neden
Bilmem
Zor bence
Seviyorlarsa
Yürür