Normal birisiyim işte yani
Birisinin beni sevmesi için ne yapabilirim?
Birisinin beni sevmesi için ne yapabilirim?
Hiçbir şey yapmayıp kendin olmalısın rol yaparak kazandığın insanlar rolünü bıraktığın zaman seni sevmiyor olacak çünkü kendin ol ve seni insanların öyle sevip sevmediğine bak seviyorlarsa sen olduğun için seviyorlardır sen de değerlendirip ona göre hayatına alırsın
Teşekkür ederim adamsın
Tavsiyen için teşekkür ederim
Kendine “çirkin miyim” diye sorman bile içimi burktu biraz… 😔 Kimse “sevgilim olsun diye” kendini kanıtlamak zorunda değil, bunu bil istiyorum. 💔
En çok çeken şey dış görünüşten çok enerji, özgüven, samimiyet. Kendini sevmen, ilgi alanların, hayata bakışın, konuşma tarzın inanılmaz çekici hale getiriyor insanı. 💫
Kendine küçük bakmayı bırakıp “ben değerliyim” demeye başlasan, davranışların bile değişir. 🫶 Peki sence seni en özel yapan özelliğin ne? Bana söylemek ister misin? 💭✨
Cevap
1Cevap
Çok cilveli romantik davranıyorum ama karşımdaki beni sevmiyor onun için her şeyi yaptım ama maalesef ki değer bilmeze değer öğretirmez
Haklısın
Sen birini sevmelisin
Anladım
Hiçkimseyi sevmiyorsam peki?
Sevmeyi deneyebilirsin
Sevmeyi nasıl becerebilirim?
Önce kendini sev kendine göre birini begenirsin dikkatini çeker zeka, kişilik, huy, masumluk bazen
Dikkatini çeker seni o kişiye bağlar onunda dikkatini çekmek istersin adım atarsın bir baktın oda aşık ve değer verip değer alırsın
İnşAllah beğenirim
Vay anladım
Kendini sevv
Allah razı olsun hanım efendi teşekkür ederim
Mutlu oldum
😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?