- ideal kilomdayim bakimliyim ama yüzüm çirkin.
- Yüzüme bile bakan yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sadece dış görünüşüne bakıp da sen de evlenmek isteyen ya sevgili olmak isteyenlere zaten senin ne işin olabilir ki Tamam Dış görünüş önemli Ben önemsiz demiyorum ama anlık ilişkiler için dış güzellik önemliyken Ömürlük ilişkiler için ise özellik önemli sana açık açık söyleyeyim Benim çok eskiden sevgilim vardı avi gözlü sarışın baktığın zaman böyle vlog gibi ama ne oldu İki affedersin Neyse şimdi çok konuşmak da istemiyorum Onun için sen yine Allah'tan hayırlısını dile umudunu hiçbir şey için kesme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf sevgilin olmuyor diye değil de kendin rahatsızsan yüzünden bazı değişikler yaptıra bilirsin ama çok abartmadan. Burnunu kestirmek gibi, dudağın küçükse hafif dolgu gibi, kaş şeklini değiştirmek gibi ve gerekliyse başka da minik dokunuşlar yaptıra bilirsin. Fazla abartmadan ve sadece kendin için, kendini memnun etmek için
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle haklisin ama paramda yok yoksa bende istiyorum bu tarz değişik likler
Cevap sahibi+1 yılYaş aralığına baktığımda daha gençsin ve de evli değilsin anladığım kadarıyla. Çalışıp paranı biriktirip tek tek yaptıra bilirsin bütün bunları. Şu an için sevgiliye odaklanmayı bırak kendinr odaklan, kısmetin kimse ve ne zamansa öyle ya da böyle karşına mutlaka çıkacaktır. Zorlamayla olmaz bu işler. Çok mutlu olacağın bir hayat diliyorum sana🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim🥰
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sizi seven kalbiniz için sevmeli
00 Yorumla
+1 yılBu tarz fikirleri kendi kendine beynine işleyip kendini yalnızlığa ve mutsuzluğa kodlarsan eğer zaten hayat boyu buna mahkum kalırsın, insanların sana bakıp bakmamasına aldırma ve özgüvenli ol, seninde karşına elbet seni çok seven, senin de cok sevdiğin biri çıkar, özgüvenini yitirme!
10 Yorumla
+1 yılLütfen çirkinlik diye bir şey yoktur.
Yeterince Güzel değilim demek daha doğru olur.
Sende daha gelişmiş daha güzel yanlarını
sergilemen gerekecek.
Yani bu açık saçık giyinip onu tahrik etmek değilde daha belirgin.
Dekolte mesela, birde konuşma da çok önemli
Erkekler güzel konuşan ve güzel giyinen kadınlara hasta olur.
Berde çok yakışıklı erkeklerle değilde utangaç ve kendine güveni olmayan erkekler
sizin hedefiniz olmalı.00 Yorumla
+1 yılBelki sen abartiyosundur çirkin değilsindirm Kisiliginle ve dozunda ozguveninle etkile insanları. Nereni beğenmiyorsan doğal gorunen estetiğin çare olduğunu bil yan bi ihtimalin var kendini rahatlat. ve makyaj bakım saç kesimi insanı çok degistiriyo. Kısa saç mesela
10 Yorumla
+1 yılEstetik olabilir ama o da işe yarar mı bilmiyorum. Senin gibi düşünüp estetikle daha da çirkinleşen kadın çok fazla. Yani bence bunun kesin bir çözümü yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende güzel değilim takmıyorum ama ben sende takma bence beni de çok beğenen yok bana hatta erkek Fatma bile diyorlar hep böyleydi ama ben ne yapıyorum kendimle barışık olmayı seçiyorum sende öyle ya kendini sever ve kendine değer verirsen onlar da sana değer verir kimsii çok güzel diyoruz ya hani makyaj bir çıkartıyor oha diyorsun millet makyaj pa guzel oluyor he makyjsiz da güzel olan var tabiki de... Hepsi çok güzel olacak diye bir kural yok... O yüzden hayatını yaşa boş ver
10 Yorumla
+1 yılKilon kaç? Bide yüzünde beğenmediğin şeyler ne
11 Yorumla
Soran+1 yılBurnumu Dudağımı beğenmiyorum ve göz yapımı
Dertleşmek istersen eğer burdayım insanları dinlemeyi severim
19 Yorumla
Soran+1 yılNe bakan oluyor nede ilk buluşmada etkilenen.
Teklif de eden yok tanışmak icin helal yalnizim.
Soran+1 yılHala*
Soran+1 yılBelimi inceltsemde olmaz gayet fiziği kötü olan kizlar var ama yüzü güzel çoğunun. ayrica fotografta gorundugumden kötüyüm remini kullanıyorum.
Soran+1 yılBarışık olacak özgüven bırakmadılar...21 erkekle görüştüm sanaldan begenmedi. Estetik yaptircahim mecburum.
Yüzünü senin begen memen çirkin oldugun anlamına gelmez elbet seninde karşına biri cıkacaktır
00 Yorumla
+1 yılNasılsa merak ettim nasıl bir yuzun var diye. Ne çirkinler biliyorum. Evlendiler. Mutlu oldular. Sen onlardan da dahami çirkinsin ki :)
00 Yorumla
+1 yılHer insanın bir beğenenı vardır böyle düşünürsen baştan kaybedersın
045 Yorumla
Soran+1 yılBenim yok her insan bana cirkinsin ya da begenmedim diyor.
- +1 yıl
Doğru kişi illakı cıkacaktır karşına beklemeyı bul sadece çirkınden kastın ne
Soran+1 yılYüz hatları orantısız
- +1 yıl
Makyajla insanlar kendınlerini nelere çevırebılıyorlar önemlı olan içinin güzelliği
Soran+1 yılMakyaj beni daha da kotu yapıyor.
Makyajın güzel durması için güzel orantılı bir yüze sahip olmak gerekiyor.
Ayirca makyaj geçici bir yöntem suya girince surat yine ayni olacak. Beni guzellestirecek tek şey estetik ama param yok.- +1 yıl
Bence abartıyosundur özgüvenin yok bence sende sadece
Soran+1 yıl21 erkekler buluştum sosyal medyadan tanışıp hiç birisi hoşlanmadı. ya da en fazla öpüp okşayıp birakti. Reelde bakan eden de yok tanışmak isteyen de yok.
- +1 yıl
Tamamda sen buna müsade edersen kendını kullandırmtmıs olur sadece onların zevklerını gıdermıs olursun bence hıc yanaşma güvenmeden neden öpüp okşatasınkı
Soran+1 yılBelki sever birakmaz diye düşündüm. Hoşlandım dedi sonra hoşuma gitti biraz öpüştük ondan sonra beni heryerden engelledi.
Soran+1 yılYalan söylemiş yapacak bir şey yok o kadar sevinmiştim ki..
- +1 yıl
Bu ilk başlarda olursa sadece kullanmak için yaparlar zevk için ama senden vazgecmeyıp uzun süre yanında kalır sana değer verır ozaman ister senı bırakmaz sadece consellık ıcın olmaz yanında
- +1 yıl
Şeninde hoşuna gıdebılır isteyrbılırsın ama tutmalısın biraz kendını
Soran+1 yılTuttum ya da tutmadım bir anlami yok. Begenmemis...
Estetik en mantikli cozum.- +1 yıl
Bence gerek yok kendıne olan guvenını kaybetmıssın sen sevecek olan ınsanın gözünde çok güzel görünürsün olay bu sen sadece cınsellık ıcın olmak ısteyenlerı bulduğun ıcın böylesın
Soran+1 yılSevecek erkek çıkmıyor.
Hatta twitter da bir erkekle konuştum. Cinsellik yaşarım seninle ama evlenmem ciddi ilişki düşünmem dedi. Bende neden diye sordum evleenilecek kadar güzel güzel bulmadım seni dedi. Erkekler evlenmek istediği ya da ciddi ilişki düşündüğü kadinda dis görünüşe bakiyor seveceği kadin güzel olmali. Bendede o yok.- +1 yıl
İşte hep dedıgıme gelıyorusn beğenmeyen insan cınsellıkte yaşamaz degılmı neden cınseelık evet dıyıp dıgerıne hayır dıyor mantıklı ol biraz ıcınden gelmez sevısmez öyle cırkın olsan
Soran+1 yılYaşar bence , damacanaya hallenen ülke.
- +1 yıl
Onlara sapık denıyor işte sende sapığı buluyorsan sonucuda bu oluyor bu kadar küçük görme kendını
- +1 yıl
İnsan begenmedgı bırıne hallenemez bıle yanı bıseyler olması lazımkı hallensın
Soran+1 yılBana anca sapığı bakiyor...
Sevişip bırakıyor.
Hatta gorustugum 19 erkek cinsellik bile yaşamadı coguda çirkin erkekti onlar bile begenmedi.
Sevecek erkek bulmam icin tipimin güzel olmasi gerekiyor. Hiç bir erkek için güzelliğe bakmaz.- +1 yıl
Senın çevren tanıdıkların yanlış ozaman benim tanıdığım çevrede ne cırkın dıyecegın kadınlar Nekadar yakışıklı duzngın ınsanlarla beraber
Soran+1 yılHangi şehirde yaşasam ayni problem. Onlar çirkindir ama boyu uzundur.
Hiç bir erkek beğenmediği kadina bakmaz.
Soran+1 yılYakışıklı erkeklerin yanındaki kadinlar benden güzel ben çirkinim vücut bulmuş haliyim.
- +1 yıl
Valla sen bılırsın ama ben gerçekleri söylüyorum sen bir kac tane sana sadece cınsellık ıcın yaklaşan kısılerın davranışından kendını küçük görüyorsun ne dıyebılırım
- +1 yıl
Sevecek kişi et olarak bakmamalı sana önce bunu kafana yer et sen
Soran+1 yılBende diyorum ki o kizlar benim kadar cirkin değildir diyorum. Seven erkek yüze ya da fiziğe bakar bende ikiside yok.
Soran+1 yılBugüne kadar beni Seven olmamissa çirkin olduğum içindir.
Soran+1 yılSevecek erkek et Olarak bakar.
Çirkin bulduğu kiza kimse bakmaz.- +1 yıl
Neden sen pınokyo gıbı tahtadan degılsın heralde insansın sonuçta ne var bunda abartacak
- +1 yıl
Hayır s… cek olan sadece et olarak bakar zevkını alır gıder sevecek olan ınsan olarak bakar kadın olarak bakar
Soran+1 yılSimdi söyle düşün bir erkekle ilk bulusma tamamlandı ciddi dusunen bir erkek mesela bir erkek görüntüsunu kadinin ilk basta begenmezse nasil onu tanimak istesin.
İllaki begenilecek bir yani olmalı.
Begenmezse olmaz.
Soran+1 yılBugüne kadar beni Seven olmamissa çirkin olduğum içindir.
Karskterimde bir problem yok okuldan eve evden okula boyle bir kizim.- +1 yıl
Sıcak kanlılıgınla güzel dusuncelerınle ıyı kalkplılıgınle bunlar büyük etken
Soran+1 yılSicak kanliyim güzel düşünceli yim neden olmuyor Acaba jdjdhd hiç bir erkek omur boyu çirkin surati ayni yatakta görmek istemez.
- +1 yıl
Tamam arkadaş ortamlarına falan katıl ozman biraz kendını rahat bırak
Soran+1 yılArkadaş ortamim yok istesemde olmuyor.
Arkadas ortsmim olsa dahi siniftskilsr benden yaşça küçük.
Tanışacak baska ortamimda yok.- +1 yıl
Neden istemesın ya her erkek on numara değil ya her kızda on numara değil hepsi bostanı kalıyor sanıyorsun önce on yargını degıstır sen böyle kendine değer vermezsen karsındakıler hıc vermez sadece o yatak ıcın yanına gelir ve gıderler ısı bıtınce
- +1 yıl
Yaşın kaç
Soran+1 yıl24 yaşındayım... sınıftakilerin 19-20 yaşında birey zina.
- +1 yıl
Onlardan bişey bekleme ozaman sende umursama dısardkaılere bak sen etrafına bak vardır ıllakı bakan ızleyen beğenen bırısı emın ol
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılEtrafıma hep bakıyorum hiç bakan izleyen yok.
Soran+1 yılSıkıntıda bu.
Soran+1 yılBakan birisi olsa beğenen birisi olsa bunu hissettirse sence burada aglanirmiyim.
- +1 yıl
Ama olacak diyorum anladınmı olacak kımse yalnız olmaz hayatta ıhtıyacların olabılır isteklerin olabılır ama bunları bir süre kendin karsılıcaksın sadece o kışı gelene kadar olumlu bak biraz
+1 yılÜzülme ya ben dış görünüşe güzelliğe tipe önem veren kızlardan erkeklerden hiç hoşlanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız o zaman estetik yaptir anam bi yolunu bul yüzünü atsaydın da biz ona göre sana napcağını söyleseydik burnunu yaptır kötüyse dişlerini yaptır kötüyse dudaklarına dolgu yaptır dahada kimse beğenmezse beğenmesin boşvweeeer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan bakımlı, enerji, albenisi olan, ışık saçan bence yüz güzelliğinden çok başka şeylere önemse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzünün güzelliği için gelenlerden ne bekliyorsun acaba?
03 Yorumla
Soran+1 yılYüzü güzel olmayan bir kadinla kimse tanışmak istemez.
Cevap sahibi+1 yılBence yüzden önce karaktere bakan erkekler var
Soran+1 yılYok öyle bir şey ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılSehirde önemli hangi sehirdesin
18 Yorumla
Soran+1 yılKırıkkale
Cevap sahibi+1 yılNisanda gelmistim kucuk yerdi
Soran+1 yılEvet küçük yer bakıyorum herkesin kolunda bir karsicins... Mesela diğe kizlar dikkat çekerken bana bakan yok. Sanaldan görüştüm bir kaç erkek ile onlarda begenmedi beni.
Cevap sahibi+1 yılUzak mesafeyiz yoksa seninle denemek isterim ama uzak mesafe ilişkisi zor olur
Soran+1 yılZor oluyor evet ilk defa bir kere sevgilim olmustu uzak mesafeden zor oluyor.
Onuda bu sitede bulmuştum hatta.
Cevap sahibi+1 yılYine de istersen deneyelim
Soran+1 yılBu siteden istemiyorum... zaten fotografta gorundugum gibi degilim çirkinim gercekte çok boş ver.
Cevap sahibi+1 yılDenemeden bilemeyiz
+1 yılBende ideal bir guzellikteyim güzelsin diyen de çok oluyor benimde olmuyor çok takma bence ya
07 Yorumla
Soran+1 yılSenin olmuyorsa istemedigindendir begenin vardır.
- +1 yıl
Birbirimize yazamayiz
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Foto kimin
Soran+1 yılBenim
- +1 yıl
Çirkin değilsin ki
Soran+1 yılHiç beğenen olmuyor yanaşan olmuyor.
24 yaşındayım hala sapım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzünü değil de kalbini sevecek biri olduğunda sende edinebilirsin. Allah en güzel sanatçıdır... Seni de en güzel şekilde yaratmıştır
00 Yorumla
+1 yılNiye oyle dusunuyosun:(
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Beynini ön plana cikararak...
10 Yorumla
+1 yılSen daha doğru insanı bulalamışsın sevenin gözüne okadar güzel görünürsün ki
00 YorumlaBakmadan yorumlayamam cancazım. Ama vücut iyise bence hariaksındır.
00 Yorumlaneden yanında bir sevgiliye ihtiyac dıyasin ki sevgili bos is kariyerine odaklan bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayırlısı olaun de boş ver.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende biraz başka özellikler yükle kendine
06 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi zeka kültür karakter diyorsan hepsi var ağzımda laf yapar neseliyim somurtkan değilim.
- +1 yıl
Teşekkürümü peşin alayım aklıma bişey geldi :D
Soran+1 yılHahaha tamam teşekkür ederim söyle bakalim😀
- +1 yıl
Diksiyon kursuna yazıl. Erkekler güzel ve ateşli konuşan kadınlardan çok etkilenirler
Soran+1 yılEn mantıklısı estetik fiziksel olarak beğenilmek istiyorum.
Diksyon kursu ise yaramaz en fazla tek gecelik ilişkiler için baştan ciksrmak için ise yarar.
- +1 yıl
İyi o zaman estetik ol sen :D
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Baska yerlerine bakiyokardir
08 Yorumla
Soran+1 yılBaska yerimede bakan yok boyum kisa 155 kilom da yok.
Soran+1 yılNasil evlenecegim
Soran+1 yılGörücü de gelmiyor
Soran+1 yılBeğenmezsin ki görünce.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu çirkinlik giderilir tedavi ile
00 Yorumla
+1 yılLeyla da çirkin di ama Mecnun en güzel onu görürdü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Popo ve memelerin nasıl?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılBen severim fantezim bu şekilde
06 Yorumla- +1 yıl
Puajhasjsjsjs
- +1 yıl
Daha sadık oluyorlar asla seni bırakmazlar 😉
- +1 yıl
Öyle diyorsan öyledir
- +1 yıl
Sende öyle misin öyleysen seveyim seni 😉
- +1 yıl
Öyle değilim ve sevgiye ihtiyacım da yok yinede saol düşünceli davranışın için zkshsjs
- +1 yıl
O zaman sen benimle tanış. Bu durumda çirkin olan ben olacağım. Sana sadık olurum 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılbelki yüzün çirkin diye değildir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki izin verirsen olabilir😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzelim yine bakan yok?
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden boyle sence
Cevap sahibi+1 yılErkekler farklı şeyler istiyor knk
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence o kadar da kotu olamaz ya
013 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef hiç bir erkeğin dikkatini çekmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılDeneyebılırmıyız?
Soran+1 yılBu siteden daha önce denedim uzak mesafe ilişkisi de zor oluyor ayrica.
Cevap sahibi+1 yılBelki sen beni çok begeneceksın? Bende seni?
Soran+1 yılBen bu siteden istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılInstadan olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılSaçların sarı mı kahverengı mı? Bakımlıyım dedın ya önemli olan bu
Soran+1 yılSaçlarım sari cildim kusursuz cildime falan bakkm yaparim ama yzuum guz degil.
Cevap sahibi+1 yılBence bi şans ver ya
Cevap sahibi+1 yılSarışın kız beğeniyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılEkleyen benım senı gordum ya o yüzden ısrar ettim
Soran+1 yılFotografta ki denn çirkinim...
Cevap sahibi+1 yılBegendım ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziğin iyiyse olur merak etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. vardır elbet yazan sana, ama sen dönmüyorsundur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde olmadı
00 Yorumla
+1 yılSanirim sosyal bir cevren yok :)
00 Yorumla
+1 yılBakalım
00 Yorumla
+1 yılEstetik yaptır
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yüzüm çirkin olduğu için sevgilim olmuyor, nasıl sevgili edinebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler