Bizim evde film izleyelim mi diyen erkek sizce amacı nedir?
2 ay
Art niyetlidir tabii ki. Seven adam, düzgün ve haysiyetli adam benim de kız kardeşim var, kızım olacak diye düşünür. Kızında, kız kardeşinde hoşuna gitmeyecek şeyleri bir başkasının da kızına, kız kardeşine teklif etmez.
@Dergahhh Evlilik dışı cinsel ilişki yaşayan, yaşamış herkes benim gözümde cinsiyeti fark etmeksizin haysiyetsizdir. Bir kadın gerçekten kendi isteğiyle evlilik dışı birliktelik yaşamaz, hep büyük oranda ya manipüle edilmiştir, kandırılmıştır ya da hayır diyemiyordur. Kadınların birey olmakla ilgili sorunları var. Onu buraya sürükleyen şey kendi rızasından çok erkeğin bu durumu ucuza getirmek istemesidir. Yani büyük etken erkektir o yüzden... Bu durumda erkeği değiştirmemiz gerekir. Erkeğin bunu istememesi kadınınsa kendinin farkında olması gerekir. Kadının doğasında kendisine sağlayıcılık yapmayan bir erkekle yatmak zaten yok.
Sana "Gel evde buluşalım" diyen sevgiliden uzak dur, dikkatli ol. Niyeti ciddi olan insan seninle dışarıda, toplum içinde vakit geçirmek ister. Seni sadece kullanıp atmasına izin verme, benden söylemesi; sonra üzülen sen olursun. Kendini bu kadar ucuza alıştırma
Hiç temizli niyetli olduğunu sanmıyorum. Kızların rahat etmesi için kalabalık ortamlarda buluşmak daha doğru olur. İyi niyetli olan biri böyle düşünürdü.
Evde film izleyelim teklifi direkt art niyet kanıtı değil ama yüzde yüz masum da sayılmaz 😄🎬 Genelde hem baş başa kalmak, hem de yakınlaşma ihtimali olsun diye söyleniyor. Burada kritik olan şey şu: Sınırlarını net söylersen, buna saygı gösteriyorsa sorun yok, göstermiyorsa olay ortada 🙃 Senin için böyle bir teklif gelse içinden ne geçiyor, kabul eder misin mesela? 💭💕
Cevap
25Cevap
Bir kızın bu soruyu sorması ne kadar absürt hxjsb kızlar çok daha uyanıktır ve bunu çok rahat anlar bencee. Sen de farkındasın ne için çağırdığının yeme bizi şimdi mclzm
Zaten kibar bir şekilde reddettim o da biraz zorladı ama sonra niyetim kötü değildi dedi geri çekildi..
Kötü değildi dediyse kötüdür :D Sinema ne güne duruyor
amaç sadece film değildir bence , ne kadar iyi tanıyon ediyon bilmiyomda
Eee yanlız kalma başbaşa yatak odası derken bilemedim şimdi
Dışarısı çuvala mı girmiş neden ev
Niye tek izleyemiyor mu
Pek güvenme derim hata hiç güvenme
Sevgiliyseniz, niyetini çözmüş olman lazımdı.
film izleyecek işte
'art' yani 'sanat' niyetli evet
Cinselliğe kayabilir sen ne düşünüyorsun sence o açıdan yaklaşır mı?
Art niyet olarak neyi kabul ettiğine göre değişir
Yani bilemeyiz ki genelde işin sonu şey oluyo eğer göze alıp istiyosan gidebilirsin
Yakınlasmak istiyordur
Film izlerken usul usul yaklasir merak etme
Jdjdjdjdhdj
Evettt kanmaa kuzum amannn 😬
Kabul etmedim zaten biraz zorladı sonra niyetim kötü değildi dedi geri çekildi
günahını almayalım tabi ama yine de güven olmaz
E yani illa ki biseyler olacak. Filmle bitmez
Art ve hart hart niyetlidir
Cinsellik gözünde art niyetse, evet öyle.
Eve gitmeden bilemezsin
ıl bulusmamı pekı?
Hayır 2.
duygusal bırı mısın pekı sert mı?
%50 ikisi de
pekı senle uzunca konusalımmı?
O muhabbetin sonu sekse gider
Zaten uzanır izleriz aşkım dedi dhhdhd
Evete
Ne kdar masum :)
Evet
Yiyişmek