Arkadaşlar sevgiliniz evde buluşalım artık derse ne dersiniz?

Yeter artık liseli aşıklar gibi araba araba kaçamak yapıp buluşuyoruz dedi. Arkadaşımın evi var onun evine gidelim dedi ama ben pek olumlu bakmıyorum dedim. Erkek milleti her şey beklenir sonuçta. O da guvenmiyormusun dedi ne alaka dedim. Araba daha iyi dedim ne gerek var O da arka koltuk ne işe yariyorsa evdeki koltuk aynı dedi ne de olsa rahatız. Bende eve gelemem gören olur adım kötüye çıkar dedim gelmek istemiyorum. Ama o halen istiyor. Yanımda olsaydı ağzına sı. ç. ı*p bağırırdım ama yok malesef. Ya eve gizli kamera yerleşilmişse ne malum arkadaşı sonra gelmezse hatta ne malum ki bizi kimsenin görmeyeceği? Ve de çok korkuyorum.
Peki sizce siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ama lütfen doğru bir düşünce yazın dalgasına yazmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Gitmiyoruuummm gerek yok kendimi değersizleştirmeye diye düşündüm bu arada aramızda fazla bir şey geçmedi aşırı cinsellik falan bazı boş düşüncelerinizi kendinize saklayın lütfen. Sevgili olan bir insan nişan yolunda olmazsa tabiki güvenemez kişiden kişiye değişir amacım eğer zevk almak olsaydı yine gitmezdim her şey olabilir çünkü. En iyisi ayrılmak böyle abazalardan. Sizce haksız mıyım?
Arkadaşlar sevgiliniz evde buluşalım artık derse ne dersiniz?