Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yani güvenmiyorsan erkek arkadaşına gitme ama seni sevdiğinden emin ise gidebilirisin seven insan sevdiğinin ellerini tutarken bile çekinir yani o yüzden kalkıp kötü düşünmez ama güvenmiyorsan gitme
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gitmekle en güzel kararı vermişsin amaç birlikte hoş vakit geçirmek değil mi herşey cinsellik değil ki sevgilin afedersin bikunu çıkarmış git cafede buluş arabada bulusuyomussunuz zaten sevgi varsa kaldırımda bile oturulur kendini degersizlestirme o tarz düşünen insanlara ve dediğin gibi o lafı eden insandan zerre güven olmaz bence en kısa zamanda tekneyide bas gitsin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılBelli ki seviseceksiniz. Bir kere oldu mu hep olmalı artık. Hele bir hayır de. O zaman ne çirkeflikler veya şantajlar yaşarsın. Bir erkek olarak en iyisinin... Dürüst karakterli daha doğrusu niyeti ciddi olan birisi evlilik öncesi bu tür işlere girismez. Filmin sonu söyle: Hevesini alınca boktan Bir sebep bulup yeni maceralara atılacak. Sen de kendini kirletilmiş hissederek bir mendil alırsın artık. Cinsellik yaşamış olsan bile bunu yapma. Değerini dusurursun. Aşk Sevgi ya da libodon yüzünden erkeğin her istediğini yapmak doğru değildir.
28 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
bende öyleyim. icimdekileri bastırıyorum. evlilik sonrası olmalı herşey.
- +1 yıl
Zaten cinselliğe falan girme olmadı hiç sadece öpüşme ama haklısın 100lerce kez. Bunları yazman çok güzeldi ne güzel evlilik sonrası her şey. Ne yâlan söyleyeyim insanın değeri kendi elinde yapmalıyım zaten eve falan istemedim tartıştım öyle yani bu arada aramızda fazla bir şey geçmedi soyunma vs falan Allah korusun ama GERCEKTEN ÇOK HAKLISIN TEŞEKKÜR EDERİM. EN GÜZEL İNSANIN AKLINI BAŞINA ALMASI İÇİN GÜZEL BİR YORUM OLDU BENİM İÇİN İNŞALLAH DİGERLERİ İÇİN DE OLMUŞTUR. SONSUZ TEŞEKKÜRLER 😊
- +1 yıl
@xxkittycat Biliyorum devir çok kötü. Erkek için kadın için şartlar zor. Özellikle her taraf cinsellik dolu. Tüm çevre cinsellik pompalıyor. Bir de isteğine ulaşmak çok kolay. Bu da işi iyice zorlaştırıyor. Hasılı kelam sabretmek zor. Ama sonunda sabredenler kazanacak. 5 dakikalık zevk icin ahireti yok etmeye değmez. Kaldı ki kadınlar çok duygusal ve narin varlıklar. Erkekler de bir o kadar odun. O yüzden ilişkilerde en çok yıpranan ve mağdur olan kadınlar oluyor. Allah korkusu olan birini bulunca evlenmek en iyisi. Bol sabırlar diler, erkeklere dikkat etmenizi öneririm. Zira sevisinceye kadar köleniz olur, isi bitince efendiniz olur. Kabul etmezseniz de güle güle derler. Simdi kim kazandı kim kaybetti. Sen söyle?
- +1 yıl
@ifrattefriforta çok haklısın aklım başıma geldi bir an Allah senden razı olsun abicim. En iyisi hayırlısı ile evlenip yapmak her şeyi
- +1 yıl
doğru bende aynı düşüncedeyim yazdıklarına katılıyorum nefsimize sahip çıkmak şart
- +1 yıl
Ya ben nefsine hakimim ve öpüp bırakiyorum ileri bir şey olmasın diye. Hakim olmasaydım ooo neler olurdu neler. Allah korusun
- +1 yıl
şanslıyız bu konuda yoksa bu libidoyla duramazdık bende öyleyim 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılArabada da ilişki yaşadıysan eve gitsen ne fark eder. Kamera falan korkuyorum diyorsan olurda int ye düşrsin gibi onun istedigi oda da yapma al başka odaya götür. Kitle kapıyı girmesin arkadaşı ne diyim kardeşş. Ama kendini düşürme böyle şeylere gerek yok. Her istediğini de verme ya
25 Yorumla- +1 yıl
Zaten istemiyorum ki arkadaşı olmicak ama yine de hoş değil diye düşünüyorum bu ev meselwsini
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeni okudum en doğrusu
- +1 yıl
Teşekkürler 😊 gerçekten ahiretim ondan daha önemli sevgili işi bunlar şu ana kadar kim sevgilisiyle evlilik yapmış hep ayrılık var helalim olmayan birisi ile yapamam eve dahi olmaz sonra suçluluk duygusu hissederim piskolojikmen cokerim Allah belamı versin derim deli olurum ben o günahla yaşamak istemem eğer bir şey olursa. Umarım en hayırlı şekilde biz kızlar ve erkeklerin karşısına hayırlı bir insan çıkar ciddi olan.🤲🏻
Cevap sahibi+1 yılAmin bitanem 🤍
- +1 yıl
İnşallah Yüce Allah'ım Affeder bizleri her türlü🤲🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa su "erkek milleti, hersey beklenir" geyikleri baydi..
Basbasa ozel vakit gecirmek istiyorsaniz ve guveniyorsaniz gidin. Evde bulusacak kadar guvenmiyorsaniz da gelip burda "orkok molloto horsoy boklonir" demek yerine ayrilin...
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...23 Yorumla- +1 yıl
Gitmek istemiyorum ve sorduğum soru belli boş ve düşüncesizce yorum yapanlar yazmasın daha iyi
Cevap sahibi+1 yılBos ve dusuncesizce 😅
Yasiniz ilerleyince en dolu ve dogru yorumun bu oldugunu zamanla anlarsiniz 😉
Hoscakalin 🤷🏼♂️- +1 yıl
İnş Allah önüme hayırlı bir kişi çıkartır
+1 yılSana ne yazalim kardes Allahtan korkuyorum diyecegine kameradan korkuyorum adim cikar diye korkuyorum diyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Allah'tan da korkum var fakat aşırı cinsel olmadı aramızda eve gitmek istemedim
+1 yılBizim ilişki anlayışımız farklı bence ayrılalım derim
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende o düşüncedeyim ciddi olmayan bir ilişkiyi ben neyleyim
Hayatta gitmezdim, dediğin gibi bir sürü seçenek mevcut, kendi evi olsa neyse de 😒
21 Yorumla- +1 yıl
Kendi evine ailesiyle tanışmaya giderdim ya yine gitmezdim sevişmek içinde ne
+1 yılArkadaşa güvenmiyorsan gitmemen doğru, ama arabada yaptığınız şeyle evde yaptığınız şey değişmeyecek sonuçta, eğer evi kiralamıyor, güvenilir bir yerden tahsis ediyorsa ikiniz için de iyi olur. Arabadan daha iyi hissedeceksindir.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldın mı, 8 gün geçmiş
Güvenme tabi gisin parkta oturun. Eve gitmekteki niyet ne.
115 Yorumla- +1 yıl
Sevişmek
- +1 yıl
Araba da var ama gitm k istemiyorum eve
- +1 yıl
Ne ne kadar oldu?
İlişki mi?
5 ay bitti - +1 yıl
Demi zaten gitmek istemiyorum
- +1 yıl
Paramedik
- +1 yıl
Neden zarar gelmez ki?
O da erkek ve de O da erkek sonuçta yalan mı? - +1 yıl
Tüm erkekler değil yaaa. Arabada ileri bir şey yapmadık fakat ev konusunda tedirginim gören olur diye ya da nebiliyim gizli kamera yerleşilmişse ya da ses kaydı ya da arkadaşı da gelirse
- +1 yıl
Çok tedirginim bu konularda diyorlar ya bu devirde babana bile güvenme bende hiç kimseye güvenemiyorum ya
- +1 yıl
Aynen haklisin kimin ne istediği önemsiz bu dünya da sjsjsj
Haklısın. Evde buluşalım diyorsa vardır bir planlar. Ama uzun süreli bir ilişkiniz varsa ve sık görüşüyorsanız evde buluşmak sorun olmaz. Sonuçta herşey ateş pahası maddi durumu el vermeyebilir. Sonuç olarak gitme aşk emek ister.
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten gitmedim kavga edip tartıştım konu kapandı bitti☺️
+1 yılBu zmana kadar arabada orda burda buluştuysan evdede buluşmanın bi sakıncası yok tabi güveniyosan, çünkü sana değer veriyosa eve kamera koyabikecek bir arkadaşının evine götürmicektir seni
10 YorumlaBu derede güvenmiyorsan asla gitme zaten, güven verecek tipte olan biri sormaz bile senden bekler olumlu olumsuz düsünceyi
10 YorumlaAdam cevabı bermiş zaten arka koltukta ne yapıyosan evde daha rahat bir şekilde yapıcaksınız 😂😂 ayrıca erkek milletine güvenmiyosan ayrıl neden berabersin
05 Yorumla- +1 yıl
Oyun oynamıyorum hoşlandigim icin beraberim
- +1 yıl
Aynen öyle de korkuyorum sonuçta gören de olur ne bileyim arabada koysa belli olur ama😅
- +1 yıl
Benim kimseye güvenim yok en yakın arkadaşıma bile 6 ay olacak
+1 yılBiz zaten aynı evde yaşıyoruz ama aklında oturmamış yerler varsa gitme
10 Yorumla
+1 yılEvde buluşuyoruz zaten 🤣🤣parkta cafede mi buluşucaz ergenler gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Şüphelendiğin konularda haklısın. Ne kadar güvendiğine bağlı bi durum.
10 YorumlaArkadaşının evine seni götürmesi acayip düşüncesizce bir durum, saf falan olması lazım herhalde veya tamamen gevşek ve bazı şeyler çok farklı. Detay verip seni üzmeyim boşuna ama gitmemekte doğru yapmışın.
00 Yorumla
+1 yılGüvenmediğin bir insana nasıl sevgilim diyebiliyorsun bir sorgula. Erkek milleti, her şey beklenir diyorsun ama seviyorum, sevgilim diyorsun. Yoldan geçen herhangi biriyle tak diye sevgili oldun heralde.
01 Yorumla- +1 yıl
Güvenmediğin insandan ayrıl tabii ki de. Ben senin iyiliğini düşünerekten yazdım bunları. Duygularına kapılıp hatalı bir ilişki ya da evlilik kurmanı istemem. Sonra üzülecek olan sensin, üzülmeni istemiyorum.
+1 yılEve girersen birlikte olmayı kabul etmen de gerekir bence. O kadar flortten sonra kimse rahat durmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmedim ve gözümden düştü bitti her şey
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini vermezsen bırakır seni ya da aldatır..
karar senin19 Yorumla- +1 yıl
güncellemen deki düşüncelerin yanlış
- +1 yıl
Ya hiç bıraksın sonunda benimle olmayacaksa ben ne yapayım o düşüncesizi. Belki bitmesi en hayırlısıdır. Ahiretim içinde kendim içinde vazgeçiyorum ondan. Gün geçtikçe soğuyorum midem bulanıyor artık.
- +1 yıl
seçim senin. yalnız bilmeni isterim.
İster kadın ister erkek sevgilisi olacaksa bş insanın bazı şeyler yaşanmalı, ne kadar ileri ona birlikte karar vermeniz uygun olur
bazı şeyler yaşanmalı, yaşanmazsa sevgili olmanın ya da birlikte oylamanın anlamı yok
Erkektir
elite karar verdik şu seviyeye ama o seviyeden ileri gider diye bu yaşanması gereken den kaçarsan hep eksik kalır.. artık sık sık sevgili değşltirrsin
koca kızsın sınırını belirlemek ve alınmasına izin vermemek senin elinde olmalı - +1 yıl
Haklısın fakat ya aramızda ciddi bir ilişki olsa amena tamam zaten sözlüyüz nişanliyiz derim ama o da yok ben oyuncak olamam
- +1 yıl
afedersin ya sen onu istemiyorsun ya da korkuyorsun gibi geldi bana
Neyse konuşmak istersen konuşuruz. Ama, biraz sakin. fazla atar bünyeye zarar verir - +1 yıl
Ya korku ney var gelecekteki eşim o mu olacak belli değil kimse geleceği göremiyor her şey zamanında güzel diye düşünüyorum bu sadece ama tabi bir sevgili ile eve gitmem halen aynı düşüncedeyim
- +1 yıl
eve git gitme, onla ya da başkası ile
Ben bunu koşumuyorum ki
ölçüsünde yaşanması gerekeni her sevgili yaşamalı.. yaşanmazsa o ilişki biter
hiç. başlama o zamam - +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinize olan güveniniz ve saygı düzeyinizle alakalı bir durum. Elbette ki bir yakınlaşma olacaktır. Eğer ki salt sadece evde buluşmak isteyen biri ise zaten doğru kişi değildir.
00 Yorumla İstemediğin halde zorluyor ise ilişkini gözden geçir
01 Yorumla- +1 yıl
Bitireceğim😊
+1 yılArabada sevişecek kader güvenip eve gitmiyor isen kendini sorgula adam yapacak olsa arabada da çeker görüntü
00 Yorumla
+1 yılYatağa atma planları olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten bittti artık benim için o
Olacaklara hazırlan derim
110 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
İleri gitmesini istemem tabi
- +1 yıl
Mesela?
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılAdam abazayim diye bağırıyor awk uzak dur boylelerinden
00 Yorumla
+1 yılDaha ne iste ne guzel mikecek seni bunun zeminini yapiyor bence 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılArka koltukta neyse oylede arka koltuktada Kamera olabilir
00 Yorumla Eğer bu düşünceye düşmüşsen hiç eve gitme. Demekki bu olayların kadını değilsin. Eve meve gitme
00 Yorumla
+1 yılArka koltukta yaptigini evde de yapacaksin vereceksen neden naz ediyosun anlamadim
00 YorumlaSeni Bi güzel yiyecek daha ne gitmesinden bahsediyorsun
10 YorumlaOnu senin bilmen lazım sen tanıyorsun karşındaki kişiyi güvenip güvenmemeyi senin bilmen lazım
10 Yorumlatakıldığın kişileri ne kadar iyi tanıyorsun derim aile eğitiminde de derslerlede yabancılarla konuşma diye öğretmendiler mi hadi onuda geçtim nuri alço abimizin flimlerinden hiç mi ders çıkartmıyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir flimki
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen kimsenin ağzına bir şey yapamazsın. Adamla zaten sağda solda sevişmişsin. Bir de sana evi teklif ediyor. Sen de hala o adamla birliktesin. Yazık.
02 Yorumla- +1 yıl
Kıt mısın sen ben sağda solda öpüşüp sevişecek kız değilim eğer sen öyle sağda solda her şeyi yapacak erkek isen kendini benimle karşılaştırma kapiş mi çocuğum
- +1 yıl
Arabadaki arka koltuk neyse evdeki de o evde daha rahatız sen de diyorsun ki araba daha iyi. Sonra da sevismedim sağda solda diyorsun anlaşılan daha ne dediğini bilmiyorsun bunu zeka kıtlığı böyle bir şey işte.
Artık rahat rahat sevişmek ilişkiye girmek istiyor demekki
00 YorumlaGüveniyorsan buluş
31 Yorumla- +1 yıl
Ya güvenmek değil çünkü kimseye fazla güvenmiyorum. Sonradan kendimi suçlu hissedeceğim bir durum olursa çok kötü olurum ahiretim içinde kötü olurum istemiyorum bitsin daha iyi bence
+1 yılGitmem.. Bu devirde kimseye güven olmaz
10 YorumlaGünaydın. Tamam buluş korkun ne
10 YorumlaAynennnn olumsuz bulusma
11 Yorumla
+1 yılAmacı belli yani ne gerek var
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen belli artık bitti benim için
Olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Ne hasta düş ncelerin var senin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Güvenmiyorsan gitme tabi ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılGitme sakın. Ne olursa olsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Asla üzmem
11 Yorumla- +1 yıl
Ya bı git erkek milleti yapmicam
+1 yılreis gitme ertesi günü baban eve almaz
00 YorumlaGüvenmiyorsun ayrıl
17 Yorumla- +1 yıl
Ya güven var fakat eve gitmek hoş değil gibi. Git gide hissizleşiyorum
- +1 yıl
Hayat bu kimin napacagi belli değil ki ev denince çok fazla korkuyorum
- +1 yıl
Değil erkek arkadaş lezbiyen arkadaş bile olsa korkarım
- +1 yıl
Boşver canım gitmeyeceğim ben ne den bir insan için hatta sevgili için böyle yapayım?
Yazık değil mi geleceğim için ahiretime öyleyse bitsin daha iyi ve daha hayırlıdır belki
+1 yıltamam, istediğin zaman gel..
00 Yorumlagüvenmiysan neden berabersin?
02 Yorumla- +1 yıl
Deilim yok artık
- +1 yıl
İnş da bir daha olmaz sevgili
+1 yılBeraber uyuruz da dedi dimi
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır be yuh o kadar da değil
- +1 yıl
Haaa o zaman odunmuş
Gizli Üye(25-29)+1 yılasdadad ev varsa başka şeyler de var haberin olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. o kadar istiyorsa bi ev tutsun
00 Yorumlakızlar istmemez evinde buluşmak
00 Yorumla
+1 yılErgen sıkıntıları geçmiyoreee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlşki teklifi bu
02 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmedim ve gözümden düştü bitti her şey
Cevap sahibi+1 yılSeni basit biri olarak gördüğüne emin olabilirsin eğer istediğini yapsaydın fazla başından atıcaktı
Oha derim bu is yatakta biter
00 YorumlaHavaya uçardım
00 Yorumla
+1 yılyav git al zevkini nolacak
00 YorumlaHaklisin ayril gitsin sapiktan
00 Yorumla
+1 yılYabadabadu Erim Erim
00 YorumlaHemen derdim
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?